CHIMERA07: jeste me dosla jedna extra dulezita informace - kdyz rikam ze kopce nakolbce prome osobne lepe zapomela jsem zminit jeden podstatny detail!!
na kole je pro kopecky prehazovacka ze?
na kolbezce je "nothing"
jenze po prvnim mesici jezdeni pri projzdce s Klonem jsem si vsimla ze vyuziva k odrazu patnik
patnik je u kazdeho chodniku = chodnikovy okraj ze?
kdyz stojite na kolobce a drazite se od zvysene zeme- patnik jedete mnohem dal nez na bezny odraz za mnohem mene unavy
zezacatku mi to dokonce pripadalo jako cheat, ale pak mi doslo ze cyklisti maji tu prehazovacku atak jsem chute zacla objevene vyhody vyuzivat - az po teto zmene nastala i ma schopnost vyjet cely kopec a byt zadychana mene nez na kole....
vpodstate detail ale ohromne to ovlivnilo dojem z jizdy a celkovou unavu...
doslo mi to az dnes = pisu az dnes
osobne si myslim ze 16/12 jsou idealni nejsou jeste tak velke = autobusaci snad budou poustet = me posti do bus 241 i s mibo master opet denne - overeno minulou sezonu - jenze mastra v klidku i slozim =kdyz se najde ridic prudil a najdenou opet nemuze protestovat.
skvele jedou 16kmh a ani se clovek nehoni jede si napohodicku-relax styl
12/12 maji spis rychlost 12km/h pri stejne namaze
- muj nazor neni adekvatni moje 12/12 je z nekvalitnich kolobek - jede hure nez k-5 tady bude lepsi kdyz ti nekdo jiny rekne jak muze jezdit 12/12
20/16 bych doporucila pokud ji nehodlas nosit - ja jako divka nemocna uz ji neunesu a hodlas jezdit opravdu rychle = klidne se budes i honit - tam bych odhadla rychlost az 20km/h
na kolbku 20/16 se preptej Klona klidne i do soukrome posty, jednu ma, co ja vim jezdi nejcastej na tehle.