• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    EURYALE
    EURYALE --- ---
    MIGHT: na jednej skuske zo soukupa mali kulturologovia poznamky a vraveli, ze to maju stiahnute z netu :)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    EURYALE: jak na nete? jestli Soukupa tak naživo :) ...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: tak az za tyden, no ;)
    EURYALE
    EURYALE --- ---
    viete mi poradit kde sa daju najst na nete prednasky dr. v. soukupa?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    dneska se po dlouhe dobe objevim na katedre, to bude nostalgie :)
    XUS
    XUS --- ---
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    A_A: Co rozjíždim? Sladká ironie? .)
    A_A
    A_A --- ---
    MIGHT: teda tome, ty to tady fakty rozjíšdíš,)

BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    MIGHT: Můžeme třeba na Okultění pokeat, i s jinými lidně, kortá si mne budetmuset všicni holt najít. :o)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    A_A: Aja! Tyjo! U nás jo ? :) To bude paráda ...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BOFO: pocitam, ze kdyz zatim nejsou zadni Bc. absolventi kulturologie, ze je otevreni navazujiciho Mgr. nepravdepodobny...
    A_A
    A_A --- ---
    MIGHT: hele a víš že kdo ie zvědavej bude brzo starej? tak bacha...:)

ale jako neci to tu moc rozvádět, stačí si u mýho id doplnit jedno písmenko...ber to jakko hlavolamku,)

co nového na katedře? Plánuješ něco na okultění?

tyjo, podle všeho se připojim na podzim do vašeho ručniku, feer
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BEATMAN: Mě právě ta Kulturologie přijde taková "časově nenáročná".. když chybíš na pár přednáškách, nebo tam měsíc vůbec nejsi .. nic se nestane .. teda přijdeš o
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    Prej má ějakou práci či co, jako Radka. to já sice už naštěstí taky, byť jen dočanou, ale nejspíš jsem se az ty roky naučil hospodařit s čase, navíc si čas práce reguoluju dle svého, takže stíhám i školu. :o)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BEATMAN: Uz vím :) ... Radka se na to studium nejaka vykaslala, vubec k nam uz nechodi.

A_A: Mandle byli mega tedka sem byl na kontrole a jedna mela 5x 2 x2,5 cm ! takze tam mam megajizvy a jedna strana boli doted, ale uz je to lepší pomalu ... Aspoň už 12 dní nekouřim a nepiju se .. Takovej první detox od mých 16ti mám pocit ...btw? A kdo seš ty ? A_A mi moc neřekne .. co ? ..co?
    A_A
    A_A --- ---
    hele dyž sem se ptala, vypadalo to, že se letos nebude votvírat, se možem domluvit a zajít na katedru spolu, což? třeba na to okultění, at víš jak to máme v práglu lxr rozjetý,-)
    A_A
    A_A --- ---
    jejdanánku, tady je kulturologický auditko, no to čumim, sem nevěděla vůbec, díky bofo

ale vllastně se neni čemu divit, žejo...

a zakládal ho tomáš, tyve, že mě to taky nenapadlo. njn, demence
    co mandle tome?

prej je vokultění 17. bych se pokusila dorazit...doberlit
    BEATMAN
    BEATMAN --- ---
    Kdo jsem ja? Jsem take vysoky, neprehledutelny, nu - spravdou ven jsem ten prvni slepy student na kulturologii. Radka byla az druha. :-D Beatman ci - jménem Jakub - Kuba, záleží na tom, covyhovuje. slečny občas sdrobňují přezdívku anamsíto beatman mi říkají Beatie no - nejen slečny. :o)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BEATMAN: Jo, druhák. IMHO nejvyšší týpek na oboru :) kdo seš ty?
    BOFO: Celetná 20, 3. patro .. :) zkusit se jít zeptat ... informace prosakujou pomalu ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam