• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    MORGAINE
    MORGAINE --- ---
    tak, prvni kolo za nami, ted uz jen cekat na vysledek prosejvani....
    nejvic me pobavila otazka 34:
    Hmotnou kulturu starovekeho egypta limitoval nedostatek:
    a) zlata
    b) dreva
    c) konopi
    d) umelcu
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    Preji vsem kdo delaji zitra zkousku mnoho stesti.... Snad budeme spoluzaci :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    YACHTBEAR: rikam si ze na ustni jsem letos asi pripravena o fous lip, nez pred dvema lety, zato mam pocit, ze v pondeli neprojdu ani prvnim kolem.
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    achich... Se bojím toho prvního kola... Nse koukam na film, umeni, filozofii... Ale mam pocit, ze toho vim cim dal tim min :(
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    QUANTI: jj, na kulturu se chystám :) dík.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SIIMA: to ja uz taky, ale tam jsou dulezitejsi, abych tak rekla, ty myslenkovy pochody. Hlavne se nauc definici kultury (presneji receno co nejvic definic kultury ;)), ty artefakty, ideje apod. :) projed si soukupa a zbytek (hlavne komise) je uz na vuli bozi...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    QUANTI: asi jo. dík.. akorát jsem toho spoustu zapomněla za ten skoro rok..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SIIMA: hele ale melo by to bejt v pohode... me vzali na bohemistiku napodruhy v klidu a taky jsem za nikym nebyla, ono ani tam nebylo za kym... proste clovek je uz nekde vejs a ten prijimackovej "material" by mel zvladnout s klidem.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    QUANTI: mně už to bylo trapný, no..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SIIMA: tak snad si te pamatujou, neasi :) ale zajit jsi za nim mela...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    hele já se bojim. co když mě zpátky nevezmou? jsem se bála zas zajít za Matějůem, abych na tento zajímavý fakt upozornila...
    CLOUD
    CLOUD --- ---
    Antropologus: Mel jsem na mysli ustni. No nevim, na FF vetsinou nechodi studenti v obleku ani k ustnim zkouskam. Ale mozna ze na nekterych oborech jo. Muzu ale 100% zarucit, ze i v tricku ve druhem kole prijimacek se da dostat na skolu :).
    XUS
    XUS --- ---
    nejsme na pravech ani na vse takze druhe kolo oblek mozna ale na zkousky klido v tricku;-)
    ANTROPOLOGUS
    ANTROPOLOGUS --- ---
    2 frky a cloud: ja myslim ze se trosku popletlo par veci: Na pisemnou se chodi pokud vim normalne, ale na ustni asi ten oblek opravdu patri... Ja si ho na pripadne druhe kolo vezmu. FRKY: A na zkousky chces potom na vejsce chodit jak? ;)
    FRKY
    FRKY --- ---
    ja ho neberu
    KATJA
    KATJA --- ---
    no co ja si pamatuju, ze kluci od nas byli na prijimackach v obleku teda... nebo aspon v necem velmi podobne slusnym... (aj dredari se slusne oblikli :) )
    ANTROPOLOGUS
    ANTROPOLOGUS --- ---
    tak jak teda s tim oblekem? :)
    CLOUD
    CLOUD --- ---
    Frky: Snad probuh ne, co mam zkusenost, tak na FF prijimacky nechodil v obleku skoro nikdo.
    FRKY
    FRKY --- ---
    ten oblek jako vážně?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANTROPOLOGUS: to tak detailne nevim, ja mela prave to srovnani Ecovy beletrie a odborne literatury (mne se mozna paradoxne cetly mnohem lip jeho lingvisticke prednasky, nez Jmeno ruze). Nejaka vrcholna interpretace potreba nebude, spis nejaky aspon trochu fundovany nazor...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam