• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    lol
    XUS
    XUS --- ---
    dvojcata bylA nahrocenÁ.. ale byly roztomilá:-D
    LAST
    LAST --- ---
    Zdravim,
    rozhodne nechci rozesivat nejakou paniku, jenom doplnuju me zname udaje, abysme tu meli co nejvic informaci. Potkal sem na zkouskach dve kamaradky, dvojcata (kdo byl v pondeli, jiste si je pamatuje.) jejich vysledky 1) 31 + 50 = 81 2) 33 +45 = 78. Vsem vincuju hodne stesti! (co sem zasleh od ostatnich lidi, jejich vysledky se pohybovali nekde mezi 60 a 70, tech lidi bylo tak 5. Dvojcata byli asi hrozne nahroceny)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    KALHOTKA: ono je to spíš tak, že to obecně děje na fildě. na kulturologii je hodně vstřícný prostředí.
    jinak JŠ jsem dělala The Language House (Škrétova), pak jsem si udělala FCE.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    QUANTI: no právě .)) ehm..
    KALHOTKA: to bylo tak, že hned po maturitě jsem se nedostala, tak jsem šla na jazykovku, tahle byla zrovna fajn a přínosná. pak už jsem se dostala.do prázdin jsem byla ještě studentka, ale šlo to se mnou z kopce, chtěla jsem přerušit, děkan je debil, nepovolil i přes splněné podmínky, nejdřív mě vyhodil,abych se mohla odvolat, vzal mě zpět, ale jen posunul postupku, to mi bylo naprd, tak bylo nejjednoduší řešení přihlásit se znovu (na radu proděkanky) a prostě si to dodělat. v bakalářském.
    jinak teď jsem ještě na VOŠIS.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KALHOTKA: krasne pravidlo, bude te stat kolem 15 tisic na zdravotnim pojisteni :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SIIMA: :D :D to si umim predstavit, ona vzdycky cumi jak suva z nudli, jak ta mi lezla na nervy cely ty tri roky :)
    SIIMA: aby se te nezeptali "a tentokrat uz to mate v planu dodelat?" :))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ...jinak jste měli vidět Opletalku, jak na mě čuměla, když mě v pondělí uzřela :))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    před pěti lety jsem měla sedmdesát - to je údaj pro náhodu, komise má pak čistý ruce, když se nedostaneš :) ale tehdy mi to vyšlo.
    teď mám z prvního kola 35 (na mě slabý, pač nejsem silná v okecávání, v ústních dostávám málo), tak si úplně nejsem jistá...ale ráda bych, kdyby brali jako plus to, že se kulturologie držím jako klíště takovou dobu a zkoušky dělám de facto potřetí :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KALHOTKA: v kombinaci s tim popisem dalsich proprci se daji mezi invazi zrzek a ceskych genu poznat celkem snadno :-D
    cervena jsem porad, to je takova moje obvykla barva, jen pri nervozite jsem jeste cervenejsi .-)
    Czumalo, je vesely briskaty chlapik v ruzove kosili, neprehlednutelna postava a Soukup kudrnaty elegan, lec trochu slizky, ale nijak vyrazne neprijemny, sedel uprostred.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KALHOTKA: hlavne muj nick souvisi s mym pravym krestnim jmenem.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KALHOTKA: no,jestli si to pamatuju dobre a nemotam si Te s nekym jinym z nyxu, tak jsi psala neco o trojkach, a ze jsi napul arabka, takovejch holek tam byla v pondeli jedna ;-) ja jsem ta, co sla k Soukupovi hned jako druha, kratky vlasy, oblecena jak na pohreb, spoustu blbejch kecu pred i po zkouce (nervozite ze me dela absolutne nesnesitelnou bytost :-)) a zrzava kamoska, co sla na zkousku k Czumalovi.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    ANTROPOLOGUS: myslim, ze duseni ze strany komise se nedeje, toho bych se snad nebala. ale je fakt, ze jsem tam podusila sama sebe, ale to asi patri mezi jednu z mych zvrhlych uchylek :-)
    ANTROPOLOGUS
    ANTROPOLOGUS --- ---
    To je docela chvilka... Na druhou stranu na slusny poduseni to staci.
    ANTROPOLOGUS
    ANTROPOLOGUS --- ---
    A Jak dlouho vubec ta ustni tak zhruba trva?
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    Tak na co chces pozvat... staci rict :) Treba an párty ;)... V sobotu.. Abych nebyl treba taky jedinej nestudent odsud... :(:(:(
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    zítra.... čeká mě to zítra... achich. Drzte mi palce, kdo bude nejvíc toho zvu na pivo ;)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    KALHOTKA: jak bylo zmíněno, opít se můžeš jít stejně chodit na přednášky - seznámit se s náčelníkama a další rok to zkusit znova a pokud profrčíš písemný tak ústní už budou zadarmo...
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KALHOTKA: tak nejak.

QUANTI: a to je pravda, nema cenu se setrit, at si jatra uzijou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam