• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTKulturologie
    CHRISTEENA
    CHRISTEENA --- ---
    HOEZO: ouk,díks :)
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    CHRISTEENA: hele myslim, ze nejlepsi bude, kdyz si das tady v diskuzi vyhledat slovo "přijímačky" apod. Tohle se tady resi celkem pravidelne. Na konkretni veci ti kazdej rad odpovi, ale ty potrebujes vedet vlastne vsechno ;)
    CHRISTEENA
    CHRISTEENA --- ---
    Zdravím, budu se letos hlásit mimo jiné i na kulturologii a tak se chci zeptat na příjmačky (snad to není OT). Z jakých materiálů jste se připravovali(jestli vůbec :)) - na internetu sem totiž našla jen jednu verzi příjmacího testu a pár otázek mě hodně zaskočilo a vůbec sem netušila.
    A ještě, co mají rádi v četbě? Z odborný lit. mám doma různý úvody do sociologie, sociální antropologie apod., tak jestli je zrovna tohle vhodný nebo něco jinýho . A co se týká krásné literatury, tak taky trochu tápu - třeba Eco, Musil? Mám toho načteno dost, ale nevím, co z toho tam dát. Díky moc
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    EVICZKA: myslim, že ministerstvo zahraničí vydávalo takové ročenky, kdy jsou shrnuty vzdy aktualni ceske - nemecke vztahy. Takze hledat po knihovnach...
    EVICZKA
    EVICZKA --- ---
    ahoj, nejaky tip na stranky ci jiny el. dostupny material, ktery se venuje kulturnim dejinam Nemecka? tak nejak v souhrnu? prip. cesko-nemecke vztahy? moc dulezite.. prosim, jestli vite, poradte. dekuju
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    YACHTBEAR: Hele Edo, kde mate povesenej rozvrh nekde na webu nak to nemuzu najit? Zasel bych mrknout na Orient nekdy
    VLASOCKA
    VLASOCKA --- ---
    KALHOTKA: všechny přednášky máme v Celetný
    EVICZKA
    EVICZKA --- ---
    zdravim, nemate nahodou nekdo doma toto?

    titul: Lokální a regionální kultura v ČR
    Autor: Eva Heřmanová, Jiří Patočka
    ISBN: 978-80-7357-347-8

    a nechcete to prodat? ;)
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    KALHOTKA: Ahoj, začal ! A přednášky jsou opravdu dobré, kromě kulturologické klasiky stojí za poslech např. Orient a kultura, nebo Antropologie umění, legenda prof. Dvořák aj... Záleží jak budeš mít čas.
    Je dobré se zeptat, zvlášť pokud chceš dělat příjimačky - a někoho z přednášejících budeš mít u komise - projevený zájem zpravidla potěší.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    KALHOTKA: ja myslim, ze pokud na Tebe zbyde zidle v ucebne, tak muzes prijit kamkoliv, pro Tvoje cisty svedomi se jenom prednasejiciho muzes zeptat, jestli tam muzes byt, ale imho to nikdo neresi.
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    TUVDEN_NIMA: Na facebooku je skupina kulturologie. Jinak také doporučuji domluvit se přímo s ním.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TUVDEN_NIMA: smutný :)
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    TUVDEN_NIMA: Pokazde chce praci o rozsahu cca 10 stran. Zkouska je po tom o té práci. Takze doporucuju ho nejdriv kontaktovat a domluvit se s nim na tematu. (Alespon takhle to bylo do nedavna. Klidne bych se ho ale na tvem miste zeptal na vsechno)
    TUVDEN_NIMA
    TUVDEN_NIMA --- ---
    QUANTI: díky. na ty jsem už koukla. dvě jsou aktuálně nefunkční a to třetí vypadá, že tam od února nikdo nebyl.

    už abych byla taky absolvent :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TUVDEN_NIMA: fóra jsou v záhlaví :) já už jsem absolvent, tak ti bohužel nepomůžu (lehce uvažuju na příští rok o doktorátu, ale... to bůhví co se do té doby stane :))
    TUVDEN_NIMA
    TUVDEN_NIMA --- ---
    A začnu rovnou tady. Co chce Czumalo na zápočet+zkoušku Dějiny kultury I. a II.?
    TUVDEN_NIMA
    TUVDEN_NIMA --- ---
    Ahoj, jsem na mateřský a potřebuju zas začít dělat něco do školy, trochu jsem ztratila kontakt. Fungujou ještě nějaký stránky/fórum kulturologů, kam se můžu chodit ptát? Díky.
    YACHTBEAR
    YACHTBEAR --- ---
    FAR_IDA: Myslím si, že je určitě dobré se na ní zapsat. Počítají se Ti studijní roky
    - ne obory - na školné to nemá vliv. Mě kulturologie naprosto vyhovuje a nechává opravdu značný prostor pro seberealizaci. Na škole moc nezáleží, spíš na volných místech, kterých pro studenty humanitních oborů není stejně moc. Myslím, že s kult. může být dobré uplatnění např. v rámci Evropských struktur. Před rokem to jako dvouobor nešlo, nevím jak je to teď. A ta atmosféra je tam opravdu fajn !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam