tady je to takové...skoro až hyperaktivní :)
ohledně toho náboženství ve školách, rozhodně ANO, ptz... vyrůstám v ateistický rodině, takže rodiče mi nic necpou, pak přídu do školy a učim se o diovi a afroditě - beru to jako pohádku. Pak druhej stupeň... mám asi trochu představu, že bůh je jeden bez názvu a to ten křestanskej. Řeknu si ok, bud je nebo neni.. pak se učím o alláhovi a zase moje představa mizí protože zjištuju, že bůh může bejt taky jenom jeden muslimskej...no pak zjistim, že bohů sou tisíce.... tak si řeknu, že všechny bohy si lidi vymysleli, a že vlastně neexistujou.. chvíli si tak žiju celkem spokojeně bez boha s tim, že respektuju názor druhejch... A nakonec se dozvim, že myšlenka se splňuje a jsem tudíž nucenej zase přehodnotit názor... ptz tim musim uznat existenci všech bohů. A popravdě se asi u mě schiluje k uznání všeho božstva, co kdy existovalo a dál to nebudu muset řešit :) osobně jsem zatim uznal nejhodnějšího boha, ptz sem ho o něco poprosil a on byl tak moc hodnej a splnil mi to .)
zas tu nechci předkládat nějaký řešení, ale takovej seznam bohů s jejich základníma popiskama a vlastnostma (čim si je nakloníš, nebo rozhněváš) by nebyl špatnej.. (myslim na škole) ať si každej najde toho svýho. START YOUR OWN RELIGION