• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORINTINEW AGE
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    FORINTI: Četl jsem posledních 200 a myslím, že více už není třeba...

    LALINA: Ignore...
    LALINA
    LALINA --- ---
    BURKHAR: ale to si o me klidne mysli, co libo, clovece.-)
    a poradne si to uzij..;-)))
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    BURKHAR: Fakt promiň, ale soudíš podle posledních 10 příspěvků a tak se vážně nedivím, že Lalina nemá chuť ti odpovídat. Musel by sis toho tady přečíst mnohem mnohem víc. Chápu, že 1000 je už poměrně dost.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    LALINA: Aha, takže nejsi schopná žádným způsobem doložit své tvrzení o jakémsi tajemném Tvůrci? To se mi potom ale nesmíš divit, že si o tobě myslím, že plácáš hlouposti.
    LALINA
    LALINA --- ---
    "mám za to, že tenhle Nyx se dlouhá léta vyvíjel v rámci mnoha souher okolností až do dnešní podoby"
    LALINA
    LALINA --- ---
    BURKHAR: ne, omlouvam se ;-))
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    LALINA: "Tvůrce udělal svět..." Můžeš mi prosím osvětlit, kdo to je? Já mám za to, že tahle planeta se dlouhá léta vyvíjela v rámci mnoha souher okolností až do dnešní podoby. Byla bys té dobroty a poučila mne? Jsa očividně nevědoucí, ocením to.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ovsem sama za sebe to s tou radosti tak nejak... mno, prijde mi ta radost jako takova mrkvicka, za kterou se lidi honej....
    Tvurce udelal svet, nasoupal nas tam (nebo my sami?) a abysme se tu nenudili, dal nám do pra-kódu touhu po radosti...a tedko behejte, snazte se, kmitejte... nekdy si rikam tak jako proc ne, no, kdyz uz jsem tady, ale vetsinou mam chut rict kaslu vam na to, jsem ten fígl prokoukla a nebudu se ty habadury uz ucastnit .-))
    ale to jen tak na okraj

    LALINA
    LALINA --- ---
    KAILASH: podívej, ty HLOUBKO nejhlubsi:-))) ::: sorry ale ja se fakt bavim, neber to zle .-))
    pockej, hele zkus tohle, jo? ptej se porad dal a dal, porád víc a víc DO HLOUBKY...ale ono ani neni potreba kdovíkam, proste: poznání, proč chci poznávat? protoze chci být chytry a mnoho vedet. A proc chci bejt chytry? Abych mohl machrovat a obstát mezi ostatníma, který to maj podobne. Abych se mohl ve svete lip orientovat....A proc se chci líp orientovat?

    no, ja to zkratím...protože mi to prinasi přežití, uspokojeni a.....radost...
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    KAILASH: A nemyslím si že lidé kteří se věnují nějakým oborům, které se dají zařadit pod NA trpí nechutí jít v nich do hloubky. Eeee podivná agurmentace. Asi myslíš jít do TVÉ hloubky, tedy aby si dostali k tomu v co věříš ty....
    Tak mi to zní, pardon
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SHEALA: i keď Fuku normálne moc nemusím, toto sa mu celkom podarilo :)
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    KAILASH: v pohodě, já zase nadhodím jinou kacířskou myšlénku. Co když o žádnou hloubku nejde, představ si, že je to ve skutečnosti tak jednoduché, jak jsem napsala. Jenže to spousta lidí nedává, protože si myslí, že aby něčeho dosáhli, je třeba něco zaplatit. A to v podobě nějakého druhu utrpení nejlépe. Teprve pak dosáhnu té transcendence a pak už budu mástr nad mástry:-) ....žertík
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    FORINTI: neber to osobne...
    jen snazim ukazat ze problemem lidi kteri se nechavaji unaset proudy NA je nechut jit do hloubky sve nekonzistence a zjistit pravdive o cem NA je nebo kam vede...
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    KAILASH: :-) to je jedno, jenom bychom se dohadovali. Nech si svoje přesvědčení a já si nechám to své.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    FORINTI: láska, existence i neexistence má za sebou 1 motiv a to je radost:-)
    poznání taktéž. Na tom je to vidět úplně nejlépe, za poznáním je radost


    To už překrucuješ podle své víry - poznání nemá s radostí přímou souvislost, a už vůbec nevím jak se ti spojila neexistence a radost.
    Ale je to běžné, že když se vírou člověk upne na jeden "motiv" tak mu podřizuje ostatní náhled na svět, aby se necítil ohrožen jeho neúplností.
    LALINA
    LALINA --- ---
    me na techle lidech fascinuje a hrozne bavi jejich betonové presvedceni a to, s jakou pyšnou aroganci se okázale chlubí svoji omezeností...inu..zajimevej druh homo, toto .-)))
    osklíbá se nad tím, že když lidi necemu uverili, tak v tom videj realitu, ale naprosto mu unika, že nemlich to samy dela von.. ale jelikož jede v mainstreamu, tak mu pripada, ze tak jako on, to maji přece vsichni, tak to MUSI bejt pravda, jedina abetonova:-)

    to je takovy tristni, no... porad se lidi handrkujou o to, co je vetsi pravda a co mensi a co zadna...a pritom je tu prostor pro vsechny pravdy a vsechny lidi...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MORPHLER: co chcete od Fucky:-))))
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    SHEALA: hezka recenze. autor priznava ze to vubec nepochopil a film se mu (mimo jine i proto) nelibil.

    DARJEEL: rekl bych ze tva veta onen film vystihuje mnohem lepe.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SHEALA: what da BLEEEEEEEEEP, to je fer film, ale samozrejme hyperbolicky podany hypotezy v havu pevneho vedeckeho dukazu...fajn, ale brat s rezervou...
    FORINTI
    FORINTI --- ---
    LILY: Hele to mě nenapadlo, to je taky cesta:-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam