• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    Camino de Santiago

rozbalit záhlaví
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: to bude pohoda :) , jen bych se bál jestli budou albergues otevřený resp jakože ofiko asi jo, ale housekeeper bude buhvikde :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    takze sneznice s sebou...hehe no to bude srandy kopec
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: tyjo já si myslím, že sníh bude klidně všude ! Cebreiro určitě taky pod sněhem (jako aj cruz de fero etc.)
    BIRK
    BIRK --- ---
    hele ja zacinal v andore a slejsem kus pyreneji takze uplne jiny vybaveni nez na camino...v pyrenejich v ty dobe byl jeste snih :D no a pak jsem navazal na camino del norte, navic jsem spal v albergiich jen asi 3x jen kdyz to neslo jinak ...bavilome me spat na pobrezi v horach atd...
    JEDLA
    JEDLA --- ---
    BIRK: proc jsi toho tolik tahal? v lete na Norte nejedou albergue?

jinak Frances je dlouha 796km
    BIRK
    BIRK --- ---
    a do tretice... z SJPP je to cca 700km co?
    BIRK
    BIRK --- ---
    a jeste neco kam az by jste cekali snih? jen v oblasti pyreneji co?
    BIRK
    BIRK --- ---
    hele a kam se to posila? jako do Santiaga a kam? :D
    btw to znam ja to sel v lete (c.Norte) s 23kg na zadech...ty vole kdyz jsem koupil jidlo a vino tak se to houplo i k 30ce...ako mazecek >D
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: posílání věcí normálně z jakýkoliv pošty - do santiaga - neni to tak drahý. No tam je jakoby SJPP -> Roncesvalles 27km myslim s tim, že já netrénovanej s 20kg krysou sem to šel v létě asi 9 hodin - jakoby nahoru je to v pohodě to jdeš skoro po asfaltce, ale pak s ní musíš sejít okolo fontánky a dál a tam bych se bál že bude hafo sněhu a, že bude zapadáno sněhem. Ale imho 2-3 dny ztracen nebudeš. potom je tam možnost přespat na ubytovně pod kopcema ta je asi 8km z SJPP -> ale nevím jestli nebude zavřená ...
    BIRK
    BIRK --- ---
    no camino jsem sel ale Norte...ted chci jit z Pied de Portu..hmmm jak dlouhy useky tam jsou mezi zachytnymi body resp albergiema...asi si s sebou budu brat stan takze bych 2-3 dny mohl byt ztracen :D

btw ma nekdo zkusenosti posilani veci z camina do Santiaga...jako ze az bych to presel bych si poslal napred stan abych ho nemusel tahnout
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: to si piš, že bude... možná bych se trochu bál, jestli to valíš poprvý aby ses tam neztratil :) ....
    BIRK
    BIRK --- ---
    uz jsem se tu jednou ptal na zkusenosti ohledne camina v obdobi UNORU ale ted trochu spevificteji sel to nekdo v oblasti pyreneji...planuju zacit v st. jean pied de port...a rikam s enebude to tam trochu pod snehem? :D
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Tak jsem si procetla uplne uplne vsechno co jste napsali...(abych neotravovala se zbytecnymi otazkami nejen v kriminalistice)
    nechám vše vstřebat, uležet...časem se ozvu..planuji jit Camino pristi kveten nebo rijen

BIRK
    BIRK --- ---
    jak je to s destem prsi caso?
    HARKONEN
    HARKONEN --- ---
    BIRK: lidi malo a vetsina mist donativo... blato a puchejre o sto procent vic, nez v lete... :) urcite lepsi, nez to jit v srpnu...
    BIRK
    BIRK --- ---
    olla olla takovej dotaz ma nekdo zkusenost se svatojakubskou ccestou...nejlepe camino frances kolem unora? tim mysli pocet lidi, pocasi atd
    TOMVYN
    TOMVYN --- ---
    SNOWBOUND: to co chtel Harkonen je na Finistere, to cos nasel ty je podle smerovacky a jmena ve Francii.. skoro presne na druhym konci svatojakubsky cesty..
    SNOWBOUND
    SNOWBOUND --- ---
    co google? najde to hned jako druhe jestli to je to co hledas ;)
    http://restaurant.118000.fr/v_dax_40/c_restaurant/e_casa-miguel_0558582825_C0000747111
    HARKONEN
    HARKONEN --- ---
    Potrebuji sehnat telefon na Casa Miguel ve Finistere... Ted se ukazte... :)
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    BIRK: Jakože ty návaly...
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    BIRK: uz se na to tesim, dik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam