• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    MIGHT:
    DOOMBRINGER:
    Ok, mate pravdu.. ja potrebovala jen popostrcit asi.. :-)))
    A Pamplona - Santiago - Fisterra - zpet Santiago (mam odtud let do Madridu) je realny za 30 dni?
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    YELENKA: a San Fermin bych si taky uzil, bud vdečná, že ti to takhle vyšlo :) !!!!
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    YELENKA: z Pamplony to normálně vylezeš ven hezky směr kopec s větrnými mlýny :) ... A propást puenta la reinu, los arcos, estellu, monasterio irache mi přijde docela škoda ;) ... Rioja je krásná ...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    YELENKA: Googli, anebo se pripadne zeptej tam. Ani na caminu te nikdo nepovede za rucicku.
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Auuuu jsem zoufala, pomozte! :-)) nemuzu se zaboha dopatrat toho jak se dostat nejakym dopravnim spojem z Pampalony do Logrono..samozrejme ten den, kdy prijedu do Pamplony zacinaji byci behy po meste, po cemz uprimne moc netouzim, bude tam milion lidi a pri mym stesti by me nejakej bejk nabral.. :-) netusite nekdo kde se dopatrat nejakych bus / vlak spoju do Lagrono? A lze si v Lagrono vyzadat prukaz poutnika, popr. kde? Diky, diky, diky.. :-)
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    TLACHAC: Super diky..tak jsem si rekla, ze kdyz vyrazim uz za pet dni, je treba proto neco udelat.. :-)
    TLACHAC
    TLACHAC --- ---
    YELENKA: kdekoliv po ceste zajdi do informaci pro turisty a takovou hrubou mapku se vzdalenostmi dostanes...bohate to staci
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Nemate prosim nekdo mapku Camino France? Jdu v nedeli a priprava je zatim nulova.. :-) diky..
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Neni tu nejaka dobra duse, ktera by chtela zajit na caj, pivko, vinko, kavu, dzus nebo slivovici a chtela se podelit o par dobrych rad na cestu? Mam v planu jit v pulce cervence, diky.. :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak jsem zpatky z Camina Norte (pres Oviedo)
    560km za 19 dni
    pres den vedro,silene slunce,vecer dest, pak uz jen 3 dny vkuse dest, ale clovek si uzival uplne vsechno
    neskutecny klid, pohoda v dusi
    pocity Camina nejdou popsat ale vim, ze pujdu zas

pokusim se dat dohromady neco chytreho a pak to sem napisu
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    PAI: Můžem se sejít třeba v okolí hlavního nádraží nebo někde kde to znáš. Až sem budeš mít cestu, napiš mi do pošty. Moh bych ti ji třeba taky zeskenovat a poslat mailem no :)
    Teď jsem ale v Africe... :ú
    PAI
    PAI --- ---
    TRISMEGISTOS: to by bylo super. akorát, že se v Praze nevyskytuju. Praha je pro mne trochu z ruky. Možná, že bych se v červnu do ní mohla dostat... nevyznám se tam však =o))))) cheché
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    PAI: Mapku severnní stezky ti můžu věnovat, jestli se vyskytuješ v Praze. Sou tam vzdálenosti jednotlivejch ubytoven, větších měst, vyznačnený obtížnější úseky ( kilometry pustiny bez jedinýho stínu nebo fontány s pitnou vodou, strmý stoupání, klesání atp.) a taky jsem tam zakroužkoval místa s dobrou vyhlídkou.
    Průvodce asi jen tak neseženeš. Jesli patříš k římskokatolický církvi, můžeš o něj zkusit požádat na tý farnosti.
    Je to ale dost zdlouhavej , komplikovanej proces, kde musíš prokazovat pevnost a sílu víry, nejenom svý, ale i blízkejch příbuznejch. Nějaký příspěvky na to sou, ale i tak za něj zaplatíš balík. Osobně to považuju za hrozně omezujcí vopruz.

Cestu z francu, jsem měl snadnou. Do Bordeaux na jihu vlak z paříže, (asi 25eur) a pak stop. Za den a půl jsem už byl v San Sebstianu na severozpádu Špaňělska, kde byly první značky. Do Santiaga mi cesta trvala necelý dva měsíce.
    PAI
    PAI --- ---
    iHola! Když tu tak píšete o té Severní stezce... máte někdo nějaký typ na průvodce nebo nějakou mapu? a máte ještě někdo typ na nějakou cestu přes Francii do Espa?
    HARKONEN
    HARKONEN --- ---
    SELLIGAN: camino arragón... :)
    PAI
    PAI --- ---
    REVAN: děkuji děkuji...
    REVAN
    REVAN --- ---
    PAI: Klikneš levým myšítkem na ikonku a dáš "odpovědět". :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    SELLIGAN: ted je frances jeste v pohode...v seyone je to spatny
    PAI
    PAI --- ---
    Máte náhodou někdo něco jako průvodce téhle cesty z ČR?
    PAI
    PAI --- ---
    prosím vás, jak mám do zprávy zadat jméno toho, komu chci napsat, aby se zobrazilo správně? Moc dlouho jsem to už nepsala a nějak pozapomněla... =o/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam