• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    BIRK
    BIRK --- ---
    WOPICE: ne tusim ze jenom jeden usek a to za leonem ...ale to se da obejit jinudy
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    WOPICE: ne.
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    vcera jsem se divala na mapu a to Frances mi prijde docela dost kolem dalnice...je to tak?
    BIRK
    BIRK --- ---
    ULTRAMARINE: norte je jiny ale stejne krasny...ja si ho uzil
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    asi trochu OT,ale ve Štúrově (SR) mají restauraci s názvem Camino a mají i denní menu a je to tam moc krásné a příjemné, tak kdyby jste nekdy meli cestu okolo..
    www.elcaminohotel.sk
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    WOPICE: severni cestu nechod, jeslti muzu doporucit. Hodne asfaltu, dost chaoticky a nejednoznacny znaceni, casto vede pres velky mesta. Asi tam bude v sezone min lidi nez na caminu frances, ale podle podle to co jsem slysel o caminu frances a z toho co jsem sel norte, tak se norte radsi vyhni.
    BIRK
    BIRK --- ---
    EGGH: No tu knihu jsem uz prodal...ted ctu svoji kopii a musim rict ze pan Lizna je solidni magor a sovinista... ctu to spis pro zajimavost jak vypada camino v ostatnich zemich

nekdy me fakt rozsekava ta jeho arogance a jeho pocit ze je best.

minule me az pobavil kdyz psal, ze z kostela vychazela pekna hra na harvany, z to jsem usoudil, ze to musi byt varhanik. Byl jsem velice prekvapen kdyz jsem videl hrace a byla zena :D

neberte me za slovo neni to presna citace...

navic mam pocit, ze si mysli ze kdyz je poutnik kazdej z nej bude hotovej

na druhou stranu respekt...sel to z Prahy
    EGGH
    EGGH --- ---
    BIRK: Jaká ta kniha je? Mně přije pan Lízna jako největší pseudohumanista, kterého jsem kdy viděl a slyšel:)
    BIRK
    BIRK --- ---
    no jasne...ale jako ze to bude hodne v pohode...zapomel jsem to trochu vic upresnit
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: Myslim, ze zas tak prazdny nebude. Ale nemyslim si, ze by to mela byt nejaka tragedie. Rozhodne prazdnejsi nez pres leto. Precejenom je Ano Xacobeo.
    BIRK
    BIRK --- ---
    WOPICE: v kvetnu to mas jedno...to i frances bude prazdny... prirodu tam mas taky...norte je pekny taky jsem ho sel ale asfaltkam neuteces...
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    DOOMBRINGER: mam pocit, ze se informacni zdroje dost lisi...jednou je asfalt tamhle podruhy zase tady...chjo...

tak jinak: uvitame co nejmin lidi a asfaltu a co nejvic prirody...to mi staci k sedmymu nebi :) takze kterou radite?
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    WOPICE: Severni cestu des celkem casto po asfaltce. To mi vadi.
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    BIRK: o to ubytovani mi prave tak nejde, sice nejsme zalesaci, ale obejdem se bez lidi :) potrebujeme trochu vypnout a taky mi ta severni cesta prijde hezci, min civilizace vseobecne aspon podle fotek
    BIRK
    BIRK --- ---
    WOPICE: c. frances ma lepsi zazemi pokud chcete mit jistotu ubytovani...volte jistotu na c frances
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    ok diky
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    WOPICE: Ne. Ale skoro v kazdym alberque credencial maji.
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    jeste me zajima, jestli me ubytuji i bez "credencial" nebo ne...diky
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    DOOMBRINGER: to muzeme :)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    WOPICE: Cesty nezacinaji a nekonci.. ;-) A az se dostanete do sp./fr. tak se muzete rozhodnout odkud chcete zacit, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam