• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    Camino de Santiago

rozbalit záhlaví
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    SIDJAY: Já s ním jedu k Bilbau, perfektní nabídka - solidní jednání :)
    SIDJAY
    SIDJAY --- ---
    Díky
    SIDJAY
    SIDJAY --- ---
    Čau, máte někdo teď v červenci - v září v plánu jít do Santiaga, chtěl bych se jen přidat k někomu kdo jede (vlak, auto) z čech někam na začátek cesty a pak jít sám nebo s Vámi (dle sympatií). Díky a doufám že to tady není mimo mísu :-)
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    No hele jí myslim že spaní v přírodě to jistí, když bude nejhůř, privání ubytovny pro nás jsou mimo možnosti. No uvidíme na místě
    BIRK
    BIRK --- ---
    DOOMBRINGER: hele jasne bud strasne free nic neres a pak priplacej za privatni alberge.... z moji zkusenosti...rok zpet...bylo casto plno...proste kdyz se clvoek nede zasekl tak aspi aby tam zustal a nekde prespal nebo si pridal 7E a mel nejlevnejsi privatni za 10e...
    nerikam aby si sprintovala nebo to hnala do extremu jak pise Doom ale proste jeslti mas budget tak pro to musis neco udelat...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    to prave vubec.. takovi ti sprinteri do alberku byli vzdycky hrozne vtipni.. :D nenech si tim zkazit cestu.. a neboj se, misto na spani se vzdycky nekde a nejak najde..
    BIRK
    BIRK --- ---
    no tak kdyz budete rychly a brzo stavat bude to cajk...
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    BIRK: No jo, toho sem se právě bála, tak to si mě moc nepotěšil, pujdem frances, už je to naplánováno a rozhodnuto tak bůh s náma...
    BIRK
    BIRK --- ---
    BARUSHENA:
    DOOMBRINGER: problem muze byt v sezone na camino frances...berte to tak ze letos je svaty rok...a to bejva az 5x vic poutniku...v celkovym poctu poutniku a nabidky si myslim ze to bude HC...resp uz ted je to dost plny...ted kdyz s eprida 5x vice hmmm...kdybych letos sel Camino rozhodne bych nevolil Camino Frances a sel Norte, nebo Primativo s tim ze na poslednich 100km bych bud vstaval hodne brzo a nebo mel financni rezervu na privatni ubytovny
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BARUSHENA: Jo takhle, to by nemel byt problem. Vzdycky je par kilometru dal dalsi vesnice, kde Alberque je a je tam misto. A jak rikal BIRK, pro cistotu svedomu neni problem hodit neco do donation boxu.. ;-)
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    DOOMBRINGER: No já spíš přemýšlela o tom že se třeba vůbec nemusíme do albergue vejít...díky za info!
    BIRK
    BIRK --- ---
    DOOMBRINGER: nemusi...do donate boxu muze hodit eurovku a mit taky cisty svedomi...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BARUSHENA: Zalezi na hospitalerovi. Ale obecne daji, ale prijde mi to maximalne neslusny kdyz to beres jako zpusob, jak usetrit penize.
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Čau, mam dotaz na lidi co už mají za sebou camino...nevíte jak to je se sprchama a kuchyní v albergues? Dají se použít, ikdyž zrovna nespíte na ubytovně, ale třebas někde venku? Díky
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    nemáte někdo papir s albergama na Camino norte? (takovy podoby jako se dostaval v SJPP na Camino frances) ? nebo nejaky pouzitelny seznam albergu na norte? ... diky
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    ATOMIKS: Nebo projit zacatek v Baskytsku v horach. Nesel jsem az do Santiaga, ale kousek jsem si prosel... Usek kole Tunelu St. Adrian mi prisel nejlepsi...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: BIRK: Daj ti ho v 95% albergues - tedy i v Santiagu. A myslim, ze ho sezenes i tam, kde dostavas Compostelu. Ale to jsem nezkousel.
    BIRK
    BIRK --- ---
    a to ti ho tam daj ja myslel ze v santiagu je jen kontorlujou resp ze neni duvod aby je delali...
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    BIRK: Kdyz si v Santiagu zaridis pas poutnika, tak to funguje uplne normalne.. ;)
    BIRK
    BIRK --- ---
    DOOMBRINGER: ja mam jinou zkusenost kdo byl na Fisterre a nemel pas poutnika nebo preskocil jednu cas tak ho fkat neubytovali...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam