• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    Camino de Santiago

rozbalit záhlaví
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    PITEL: podívat se k Německým poutníkům do průvodce :) .. bude jich tam dost ... maji nejpodrobnější průvodce ...
    PITEL
    PITEL --- ---
    MIGHT: co myslis tim kouknout k nemcum?
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    ADRIANALABELLA: Ja vychazel z Bilbaa a pak sem to bral pres primitivo a nikdyn ebyl problem :) ... jako parkrat sem si zasel, ale nic strasneho ;) ... na te severni ceste je dobre, ale kouknout k nemcum, protoze je tam obcas zajimava alternativni trasa (ktera nevede po asfaltu, ale okolo more coz ja preferuji i kdyz je o par km delsi ...) ...
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ADRIANALABELLA: nene, prave ze Santanderu
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    SELLIGAN: skvělý, díky. A vycházela si z Irunu?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Ja jela na Camino Norte bez mapy.Vzdycky jsem se zeptala v alberque jake jsou dva nejblizsi, znaceni bylo dobre (mozna jen v Santanderu jsem se trochu ztratila) Jinak tam vzdycky bylo dost nadsenych nemeckych poutniku, co maj prima luxusni mapy, takze jsem se ptala kdyztak jich.Camino je znacene dobre, jen v Galicii jsou ty musle obracene
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    Ahoj, ráda bych se optala někoho znalého: Jak je značené Camino Norte? Obejdu se bez mapy?
    VERKAAGAPE
    VERKAAGAPE --- ---
    Zdravím. Poslední týden v srpnu se chystám podniknout pouť, francouzskou trasu. Bohužel mi odpadl parťák. Najde se tu někdo, kdo se ke mě přidal? Jestli ano, můj mail je kiralyno@seznam.cz a nebo klidně i tady.
    LEIOUT
    LEIOUT --- ---
    zdravim, omluva za ot, ale treba se tu nekdo najde - po caminu bych letos rada prosla v podobnem stylu cast greenways praha - viden, cc dva tydny http://www.pragueviennagreenways.org/ nemate nekdo zkusenost (pripadne chut se pridat? ;)
    MIIREK
    MIIREK --- ---
    Takze sem se dnes rano vratil z camino primitivo.. peknej vejslap, dobrej zavod. Kolem 5, 6 rano vsichni vstanou a bezej do dalsiho alberku.. fakt zabavny.

Mam tu k dispozici nevyuzite poukazky XACOBEO na ubytko v albergue v cene 10E. Meli by byt uplatnitelne kdekoli na ceste v galicii (krome Santiaga). Kdyby je nekdo chtel rekneme za 100CZK, posta.
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    WOPICE: nejlip asi vlak do Pamplony a pak busem do Roncesvalles
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---
    Way of St. James: A Magical Journey in Locations in Magazine - Lomography
    http://www.lomography.com/magazine/locations/2011/05/10/way-of-st-james-a-magical-journey
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    WOPICE: de nada, buen camino! .o)
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    ATOMIKS: muchas gracias :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    WOPICE: oviedo je startovní čára primitiva, čiližto v žádném případě ne. jen ten kredenciál stojí euráče. normálně jdi do alberku a kup si ho tam.
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    AIKOSMILE: jak koukam na ty vlaky prave tak mi to prijde dost drahy, do toho se mi nechce moc investovat

to me privedlo jeste na otazku, kdyz zacinam az v Oviedu, bude tam nejaky problem s tim sesitkem na razitka a spanim nebo si to muzu poridit az tam? dekuji
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---
    WOPICE: byli jsme minuly rok a jeli sme zpátky vlakem a když ukážeš Compostelu dostaneš slevu tuším 20procent z ceny...navíc tedy cesta vlakem byla naprosto úžasná, něco na způsob našeho Pendolína samozřejmě s trasou často mimo civilizaci...
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    diky ,)
    BIRK
    BIRK --- ---
    jep asi tak nejlip
    SAMAN006
    SAMAN006 --- ---
    WOPICE: Ahoj, zkus se kouknout na www.alsa.es
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    Muzete mi prosim poradit, jak se nejlip dostat zpet ze Santiaga na francouzskou hranici? Jezdi pak nejaky autobus pro poutniky nebo neco podobnyho? Diky predem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam