• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOHÁDACí HRA – gůgluj, mysli, hádej aneb OTEC FURA vs. COLOMBO
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    JAZDA: Co bylo řešením? Kočka? :)
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    koukam hyperjednoduchy, co taky v praci clovek vymysli, zejo. omlouvam se a predavam potupne nejrychlejsimu coz byl NELDE
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    ok, trochu jednoduche, trochu prihlouple, ale coz, treba to ty hlavinky zamota
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: No bez napoved to uhadnout jde, akorad zalezi na tom, jak moc asociaci dotycny v hadance pouzije. Cim vic, tim vic pak vetsinou musi napovidat. Casto pomuze pri zadani rict "Hadame jedno ceske slovo" ci tak neco a hned se hada lip, ale neni nutny hadanku nejak tridit. Dosud to tu fungovalo docela dobre a sem tam nejakej spek sme halt nerozlouskli. Me Neldeho hadanka prisla tezka i po vyreseni, protoze by mne z toho ctvrtek nikdy nenapad, jenze nekomu kdo se zajima o stromy, mytologii atp to zas mohlo pripadnout smesne jednoduchy, proto neremcam. Remcam jen u Leon, protoze jeji pristup se mi vylozene nelibi.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    NELDE: tak proc to nenapsat rovnou k tomu? hadanka by mela davat smysl a mela by jit uhodnout uz z prvniho zadani bez napoved, ne? (bez slova prvocislo v hadance od L_CH bych chtel videt cloveka, co to z toho vylusti) z thora me napadalo kladivo, z dubu drevo a cerna & zluta me navedlo na vosu... ale tak ja jsem vcelku natvrdlej clovek, proto mi to prislo zbytecne komplikovany:) tezko popsat myslenkovy pochody kazdyho cloveka. navic by to klidne mohl byt i ten zminovanej rumcajs, jelikoz to k nemu navadi vic nez k vaskovi ctvrtkovi.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: Omlouvám se, ale proto tam byly ty nápovědy, a bylo jich hodně. Když už napíši Thor, Donner a Jupiter, tak se to na ten čtvrtek už odkazuje, ne? Ono je někdy těžké najít nápovědu, která ještě napoví a při tom neodhalí moc.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Bod ma JAZDA: odpovedi je slepice
    šle + píce bez diakritiky
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Mimochodom, dost casto sa mi pri v tomto klube uverejnenych hadaniek stavalo, ze som pri hadani rozmyslala uplne inym smerom ako znelo konecne riesenie. Uz to tu niekedy padlo, ze uzitocne v tej chvili je davat tipy do posty, aby sa nasledne hinty dokazali prisposobit hadajucim. A zatialco pri tomto type hadaniek ("asociacne") hadajucich usmernia, mohlo sa stat, ze pri mojej "prostej" (= jednoznacnej, kde zadanie smeruje k jedinej odpovedi; nie jednoduchej) tie hinty skor zmiatli. Mozno by nebolo odveci uviest hadanku aj s kategoriou, typom ulohy, pre ulahcenie orientacie (pretoze viem, ze v tych asociaciach velmi dobra nie som, je potrebne mat podobne zazemie na podobne myslenie s autorom). Napr. hadanka od Pandy by bola v kategorii "logicka" (ciselny rad), hadanka od Lobotecha zas asi "krypto" (zasifrovany text v obrazku). Pardon, ak som prilis OT.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    hanna i leon_chameau znaji a vedi. leon_chameau nechce odpovedet, pac nemuze zadavat a hanna nechce, pac sem ji to kdysi rikal a prenechava dalsimu hadajicimu.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Jedna rychlovka pro oziveni

PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    a trochu mi propmnela hadanku, kdy hledas nasledujici cislo:
    1 11 21 1211 111221 ______
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    no alespon slo o originalni hadanku. me osobne se libi vic nez takovy thor, dub a černá a žlutá. z toho bych nikdy nevydedukoval ze thor bude ctvrtek a dub rumcajs.)
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    LOBOTECH: Bez obav ;)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LEON_CHAMEAU: Jo aha, takhle to tu uz takovou dobu funguje, diky, ze si mne upozornila, nejak jsem si toho za celou dobu co tu hrajem nevsiml. Uprimne doufam, ze uz zadavat nebudes.
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    LOBOTECH: Jop. Pretoze je jedno, aka je odpoved, mne sa zdal kuzelny sposob, ako k tomu prist. Ked sa ti nechce premyslat, ani aplikovat riesenie na text, tak ti nepomozem.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    LOBOTECH: odpoved je prdel, ale teda ani po ty 73 bych na to neprisel.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Takze odpoved se tedy nedozvime :))) No bravo, uzasna hadanka....
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    LEON_CHAMEAU: to je mozny, ja tu napovedu 73 videla az spolu s dodatkem big bang theory..coz me automaticky odradilo od jakyhokoli zkoumani. tim nerikam, ze bych to jinak vyresila, jen ze tou donapovedou byla napoveda zabita
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    NELDE: Nie.
    JAZDA: Nesledujem ani ja. Nicmenej, hint 73 mi stacil, aby som podobnu ulohu vyriesila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam