• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOHÁDACí HRA – gůgluj, mysli, hádej aneb OTEC FURA vs. COLOMBO
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    zacinam se bat, ze je mozny tu osobu neznat...mozna, ze uz znaj jen plnoleti a starsi. Tezko odhadnout. snad nestrilim uplne mimo

rozhodne jde o cloveka, ktery se neproslavil svou inteligenci, ani svou manualni zdatnosti ci sportovnimi vykony. V podstate si troufnu rict, ze nic specialniho neumi. A presto budete vedet o koho jde a budete vedet i jmeno

doufam ze uz vazne posledni napovedou bude charakteristicka barva pro obdobi nejvetsi slavy:
    CERVENA
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    tak trosku odlehcime..odkud bychom hadanou osobu mohli znat...matne si vzpominam a vybavi se mi neco jako tohle:
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    u tech ptacku pomuze znat rodovy i druhovy nazev
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    predpokladam, ze posledni napoveda:
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    prijde mi, ze nikdo nehada, tak az budete hadat a budete tapat a bazit po napovede, tak kricte, ale ted uz mi to prijde i rozlustitelny:)
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    fajn, dalsi napoveda
    1)cesko-anglicky slovnik
    2)fyzika
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    hmm rekneme, ze to je jen z tehle napoved neuhodnutelny, takze pridam rovnou jeste dalsi.

Prvni obrazek hadanou osobu popisuje
    Druhy obrazek a cislo navedou na osobu stejneho prijmeni
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    tak ja dam, at to tu neumira:
    1)
    2)
    a)
    b) 1936

napovedy pripraveny, tak se toho nebojte. a hadame osobu, tezko si predstavit, ze by ji nekdo z vas neznal
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    PANDA_JE_MRTVA je naka mrtva...nechcete nekdo zadat?nebo mam ja? nebo jeste cekame?
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak to bylo asi moc jednoduché: bylo to JABLKO a PANDA_JE_MRTVA je první a dává.

Vysvětlení:
    1) Had v ráji dává jablko
    2) Datum narození Steve Jobse, zakladatele Applu
    3) Na podzim jablka zrají a barví se.

Byl jsem připraven dát nápovědy, ale nebylo třeba (-;
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tady je ten čtvrtek a jméno po bohu Jupiterov/Thorovi: http://en.wikipedia.org/wiki/Thursday
    NELDE
    NELDE --- ---
    Hádanka: hádáme věc
    1) Had
    2) 24021955
    3) podzim
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NELDE: Neeee, ty se neomlouvej, dyt rikam ze to tvoje bylo tezke, ale naprosto vporadku :)

btw: Neslysel, nikdy mne nenapadlo se o to zajimat :) Ale to je prave duvod proc tohle hraju, abych se neco noveho dozvedel :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    TUILE: Jo vida :) Chytra holka :)

JAZDA: pekny :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    LOBOTECH: Fakt se omlouvám, domníval jsem se, že to je běžná znalost. Nicméně základní problém všech hádanek a kvízů je, jak to udělat "mezi", aby to nebylo moc těžké nebo moc jednoduché. Proto rád dávám nápovědy, kdy zejména ta poslední je opravdu hodně napovídající.
    Ad dny v týdnu - to jsi nikdy neslyšel neviděl srovnání 7 dnů v týdnu, 7 římských/germánských bohů a nebeských těles, 7 kovů? Nikdy ti nepřišlo divné, proč je v tolika jazycích neděle slunečním dnem? Nepamatuji si to celé
    Neděle - sunday - slunce - zlato
    Pondělí - monday, lunedi - měsíc - stříbro
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    pardon...kostka kost U stk + a
    TUILE
    TUILE --- ---
    LOBOTECH: kostka bych tipla
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    JAZDA: Co bylo řešením? Kočka? :)
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    koukam hyperjednoduchy, co taky v praci clovek vymysli, zejo. omlouvam se a predavam potupne nejrychlejsimu coz byl NELDE
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    ok, trochu jednoduche, trochu prihlouple, ale coz, treba to ty hlavinky zamota
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam