• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOHÁDACí HRA – gůgluj, mysli, hádej aneb OTEC FURA vs. COLOMBO
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Podle me se naprosto nechytame s temi shluky, takze strana za kterou ten politik je nam nepomuze ani trochu :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Pořád nikdo? Tak další nápověda - stranu, kterou tento muž reprezentuje, získám přesmyčkou ze čtvrtého pádu čísla jednotného (tak, jak budou psány ostatní) jedné barvy v kartách, a nemyslím ani káru, ani kříž, ani srdci...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Nikdo nic? Tak kontextová nápověda: Mokrý hadr.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Nikdo? Shluky neuronů začínají na G, opět 11 písmen
    NELDE
    NELDE --- ---
    LOBOTECH: Spíše jsem chtěl dát Castra. No a Filed Scrota byla hezké volba (-; A hezký význam.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NELDE: Priznam se, ze bych taky nerozumel :P Hezkej chytak :o)
    NELDE
    NELDE --- ---
    LOBOTECH: Ony se tyhle formální latinské plurály k latinským slovům moc nepoužívají, protože na to lidé zapomínají. Takže ti rodilí píšou matrixes, indexes a když použiješ formálnější matrices, indices, atd. tak tomu občas nerozumí (-;
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    To je strašně legrační, jak si vždy někdo postěžuje, že je tu moc stejného typu hádanky za sebou, tak se nad tím lidi zamyslí, dají mu za pravdu a jeden druh hádanky se jen vymění za druhý:)
    Nevadí mi to, jen mi to fakt přijde vtipné :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NELDE: diky, to sem nenasel
    NELDE
    NELDE --- ---
    LOBOTECH: Např. http://dictionary.cambridge.org/dictionary/british/scrotum?q=scrotum říká "scrotum noun /ˈskrəʊ.təm//ˈskroʊ.t ̬əm/ [C] (plural scrotums or formal scrota)"
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    neee, politiky uz neeeeeee!!! :-))
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    LOBOTECH: Překlad nápovědy do angličtiny(potažmo opět latina) + i politik má anglické jméno.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    PAULMUADDIB: Politik je v anglictine, nebo jen preklad je do anglictiny? Sorry ze se ptam tak debilne, ale ono to pak dost mate.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    :-) Mně zase ze scrotum vycházel Santorum. Akorát to "recorded" a"rick/richard" nešlo dohromady.

Tak obdobnou - politik, v angličtině "svobodné shluky mozkových buněk"
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja tam zas porad cpal 2xS , protoze me nenapadlo, ze by mnozne cislo u toho slova slo napsat jinak nez se s na konci. Stejne je to nejaky divny, at googlim jak googlim, nikde nemuzu najit, ze by scrota znamenalo mnozne cislo, vsude je to jen ve vyznamu jednoho :(
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    NELDE:
    FURRYK: cheche, moje chyba, taky jsem to brala jako Scrotum, nejak jsem prehlidla to mnozne cislo. ale na scrota bych stejne neprisla. filed jsem mela, ale fidel me nenapadl! asi hloupnu... a proto potrebuju dalsi hadanku!!! :-)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    hmmmm .... tak uz vim kde byla chybicka, ja to bral jako scrotum :/
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NELDE: takze "scrota" je pomnozne cislo ci tak neco? to fakt nepobiram.

Co se tyce ty anglictiny, tak to sem tu napovedu pochopil uplne spatne, moje chyba :o)
    NELDE
    NELDE --- ---
    A abych předešel diskuzím, scrotum má v angličtině množné číslo jak saské scrotums tak latinské scrota.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak PAULMUADDIB.
    Zaprotokolované šourky -> filed scrota -> Fidel Castro (-;
    A neříkejte, že jste o něm neslyšeli.

LOBOTECH: To jsi přehlédl nápovědu hned na začátku, použitý jazyk není rodný jazyk politika - tedy pokud jsem napověděl AJ, tak jsem tím napověděl, že to není UK/US/AU/CA politik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam