• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOHÁDACí HRA – gůgluj, mysli, hádej aneb OTEC FURA vs. COLOMBO
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    SHEALA: hmm, tak to je tak desne jednoducha hadanka, ze uz ji tu hodne lidi uhadlo:-) prosim prosim o napovedu...
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    PAULMUADDIB: aa, dekuji za osvetu - politika jde opravdu mimo me:-) to u tehle filmove hadanky se budu bit do hlavy, jaktoze jsem na to neprisla! :-)

LOBOTECH: :-)) diky za napovedu, ja to tak i myslela:-) vsak v indiciich bylo, ze se jedna o cloveka. psala jsem z mobilu a to vzdy pisu zkratkovite...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    ZABITULKA: Šéf britských svobodných, nazval evropského prezidenta nulou s charismatem mokrého hadru a vzhledem nižšího bankovního úředníka. A měl docela pravdu :-).

Nejvíc se mi líbilo, jak hodnotil vzrůst vlivu Německa při řecké krizi - "Tak se stalo, že evropu začalo ovládat Německo. Přitom EU byla založena právě proto, aby k tomu nedošlo...."

Docela vtipný zásek.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    jo a je to osoba. Upozornuju ze osoba realna, nikoli fiktivni.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LOBOTECH: haha diky za pouceni. Kdyz by to neslo tak budu holt vic napovidat.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZABITULKA: nechci napovidat, kdyz se hraje proti sobe, ale pise "sfera filmu" coz muze byt od filmove postavy,pres rezisera, az po pana Nejezchleba z pujcovny filmu :) ale indicii je dost, tak az bude cas, taky mrknu :o)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    Nigel farage-kdo to je?:) musím si ho vygooglit. A teď jdu hádat film.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    PAULMUADDIB: Tak tohle bych neuhodl ani za sto let :D neznam ani jmeno, ani stranu a ani nevim kdo je Rompuy :DDD A dokonce jsem nevygooglil ani gangliu :) Este ze tu shealu mame, jinak bychom si dlouho nezahadali :D Kazdopadne dobra hadanka, vygooglil jsem pri ni hromadu jinejch informaci a na zaver se dozvedel spoustu noveho :)

SHEALA: Pravidlo cislo 1. Nikdy nezacinej zadani tim ze napises "tak neco jednoduchyho" :))) To tu pak kejsne tyden :DDD
    NELDE
    NELDE --- ---
    PAULMUADDIB: Free ganglia jsem věděl, ale Nigel Farage mi nic neříká. Ani UKIP (-;
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    tak neco jednoduchýho
    jde o človeka, ze sféry filmu
    Indicie:
    Možná fertilizoval (jinak, přesmyčka)
    Uvidíme se přístí středu.
    Asfalt. (Spise metaforicky) (Znalci SF a F budou mit nezanedbatelnou vyhodu).

Sorry, moc v tom neumim chodit, bez napovedy by to bylo asi moc tezky, takle mam strach ze to bude az moc lehky.

SHEALA
    SHEALA --- ---
    PAULMUADDIB: Resp pod vlivem radosti ze to asi vim, jsem si ani neprecetla zahlavi.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PAULMUADDIB: omlouvam se, nevedela sem ze se pise do posty :D jdu neco vymyslet.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Uhodla SHEALA a dává

Byl to Nigel Farage - free ganglia

člen UKIP - piku

Podle něj má Rompuy charisma mokrého hadru.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    SHEALA: Ale sedí a piš do pošty
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PAULMUADDIB: Nigel Farage? Ale na to nesedi ty shluky.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Takže shrnutí:

Politik, muž, jméno a příjmení na 11 písmen

Jméno vznikne přesmyčkou anglického překladu výrazu „svobodné shluky nervových buněk“ Ty shluky nervových buněk začínají na „G“, množné číslo latinskou gramatikou (končí na „a“), více shluků tvoří plexus.

Člen strany vzniklé přesmyčkou karetní barvy ve 4.p čísla jednotného, když nemám na mysli ani káru, ani kříži, ani srdci

Jisté spojení s výrazem „mokrý hadr“

Tak už to musíte uhodnout.

PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Když je těch shluků víc, tvoří plexus.

btw i ta strana dost napoví
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Podle me se naprosto nechytame s temi shluky, takze strana za kterou ten politik je nam nepomuze ani trochu :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Pořád nikdo? Tak další nápověda - stranu, kterou tento muž reprezentuje, získám přesmyčkou ze čtvrtého pádu čísla jednotného (tak, jak budou psány ostatní) jedné barvy v kartách, a nemyslím ani káru, ani kříž, ani srdci...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Nikdo nic? Tak kontextová nápověda: Mokrý hadr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam