• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOHÁDACí HRA – gůgluj, mysli, hádej aneb OTEC FURA vs. COLOMBO
    NELDE
    NELDE --- ---
    PAULMUADDIB: Free ganglia jsem věděl, ale Nigel Farage mi nic neříká. Ani UKIP (-;
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    tak neco jednoduchýho
    jde o človeka, ze sféry filmu
    Indicie:
    Možná fertilizoval (jinak, přesmyčka)
    Uvidíme se přístí středu.
    Asfalt. (Spise metaforicky) (Znalci SF a F budou mit nezanedbatelnou vyhodu).

Sorry, moc v tom neumim chodit, bez napovedy by to bylo asi moc tezky, takle mam strach ze to bude az moc lehky.

SHEALA
    SHEALA --- ---
    PAULMUADDIB: Resp pod vlivem radosti ze to asi vim, jsem si ani neprecetla zahlavi.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PAULMUADDIB: omlouvam se, nevedela sem ze se pise do posty :D jdu neco vymyslet.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Uhodla SHEALA a dává

Byl to Nigel Farage - free ganglia

člen UKIP - piku

Podle něj má Rompuy charisma mokrého hadru.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    SHEALA: Ale sedí a piš do pošty
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PAULMUADDIB: Nigel Farage? Ale na to nesedi ty shluky.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Takže shrnutí:

Politik, muž, jméno a příjmení na 11 písmen

Jméno vznikne přesmyčkou anglického překladu výrazu „svobodné shluky nervových buněk“ Ty shluky nervových buněk začínají na „G“, množné číslo latinskou gramatikou (končí na „a“), více shluků tvoří plexus.

Člen strany vzniklé přesmyčkou karetní barvy ve 4.p čísla jednotného, když nemám na mysli ani káru, ani kříži, ani srdci

Jisté spojení s výrazem „mokrý hadr“

Tak už to musíte uhodnout.

PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Když je těch shluků víc, tvoří plexus.

btw i ta strana dost napoví
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Podle me se naprosto nechytame s temi shluky, takze strana za kterou ten politik je nam nepomuze ani trochu :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Pořád nikdo? Tak další nápověda - stranu, kterou tento muž reprezentuje, získám přesmyčkou ze čtvrtého pádu čísla jednotného (tak, jak budou psány ostatní) jedné barvy v kartách, a nemyslím ani káru, ani kříž, ani srdci...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Nikdo nic? Tak kontextová nápověda: Mokrý hadr.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Nikdo? Shluky neuronů začínají na G, opět 11 písmen
    NELDE
    NELDE --- ---
    LOBOTECH: Spíše jsem chtěl dát Castra. No a Filed Scrota byla hezké volba (-; A hezký význam.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NELDE: Priznam se, ze bych taky nerozumel :P Hezkej chytak :o)
    NELDE
    NELDE --- ---
    LOBOTECH: Ony se tyhle formální latinské plurály k latinským slovům moc nepoužívají, protože na to lidé zapomínají. Takže ti rodilí píšou matrixes, indexes a když použiješ formálnější matrices, indices, atd. tak tomu občas nerozumí (-;
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    To je strašně legrační, jak si vždy někdo postěžuje, že je tu moc stejného typu hádanky za sebou, tak se nad tím lidi zamyslí, dají mu za pravdu a jeden druh hádanky se jen vymění za druhý:)
    Nevadí mi to, jen mi to fakt přijde vtipné :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NELDE: diky, to sem nenasel
    NELDE
    NELDE --- ---
    LOBOTECH: Např. http://dictionary.cambridge.org/dictionary/british/scrotum?q=scrotum říká "scrotum noun /ˈskrəʊ.təm//ˈskroʊ.t ̬əm/ [C] (plural scrotums or formal scrota)"
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    neee, politiky uz neeeeeee!!! :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam