• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERONIKEFretka
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    MATEESEK: hele u me by to nebyl problem, ale absolutne netusim jestli by ta moje krvelacna potvora nezacala malyho sikanovat a to bych pak nemel jak resit, mam je na volno a neni je jak oddelit, nicmene zkusit muzem, rad budu mit aspon na chvili fretku co se nesnazi mi ukousnout cokoliv na co dosahne :)
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    nene :o)))
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    MATEESEK: a chces ho naucit kousat? :)))
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    Ahojky, mám na Vás takovou jednu prosbičku. V pondělí 24.9. jedeme na kratší dovolenou a vypadlo mi hlídání freťáka Bruce. Nemohl byste mi ho prosím někdo pohlídat? Je to prcek, jsou mu 4 měsíce. Není to žádný kousavec. Je to náš ňunínek. Je to teda trochu šídlo, ale to asi každé mládě :o) jsem z Prahy, takže by byla ideální Praha. A termín od Ne večer nebo od Pondělí dopo do soboty 29.9. Díky moc.
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    lidičky, nemáte někdo zájem o tohle?

    od tohoto prodejce http://www.ebay.com/sch/ferrettown/m.html?hash=item53dfd07b0b&item=360237267723&pt=LH_DefaultDomain_0&rt=nc&_trksid=p4340.l2562
    chceme si s kamarádkou objednat tchoří roury a ušetřit na poštovném :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    KVJETAAK: no je to paráda, nikdy bych neřekla, že to takhle pěkně uměj, teda důchodkárna už mi nikam nevyleze, ale mladice to dávaj :) strašně ráda bych jednou koupila pekelně drahé škrabadlo z polska, je hodně pevné a pěkné, uvidíme, jak to projde :) zatím si říkám že přikoupím tunel :) tenhle
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    SHAMPOO: Tomu Ty rikas drapky???

    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    SHAMPOO: skrabadla jsou fajn :)



    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    a do třetice jedna objímací romantika (vím že mají hrozné drápky, ale já neměla odvahu jim je od operace ostřihat, přijdou mi děsně křehounké)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    a takhle to vypadá, když je fretečka úplně vytuhlá :D různě jsme jí štelovali a věšeli asi 15 minut, pak se probudila
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    No já musím směle říci, že co se mrňata naučila používat kočičí škrabadlo, tak jim nemusím střihat drápky, no ty brďo :) a tohle se mi včera povedlo vyfotit :)
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    KVJETAAK: no pac nez jsem tam ten zachod dal, tak otevrit ten suplik bylo jen pro pevny nervy, navic ten boj s fretkou, kdyz jsem to komplet cely dezinfikoval, moc se ji to nelibilo :)
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    GRACIIJKA: Eddie je krvezizniva potvora, ktera kouse z legrace a ten bordel ani tak zlej a co se zachodu tyce, tak jich mam po byte 6 jen pro fretku a dva pro kocku, takze v tomhle ohledu jsem v pohode, jeden zachod mam nainstalovanej i v tom supliku s kosem, pro sichr
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    KVJETAAK: já teda takový trhače nemám, ale nebavilo by mě denně likvidovat ten neuvěřitelnej bordel co dokážou vyprodukovat během chvilky.....
    Jednoho ze skříně vyhodím a dva přiběhnou, nehledě na to, že dělaj bobky kde se jim zachce. Holky už jsou babičky, tak nevyžadují pouštění každý den, ale kluci mi to teda bohatě vynahrazujou i za ně :)
    Nejvíc mě nasrali, když se dostali nepozorovaně na balkon a třikrát mi přesadili bazalku....to jsem neměla daleko ke škrcení :)
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    GRACIIJKA: no jen co zabezpecim klec aby z ni nemohla zdrhnout, tak to zacnu praktikovat taky, nebavi me denne se rano brodit vlastni krvi
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    KVJETAAK: tak to se u nás už stát nemůže, fretky jsou puštěné jen pod dozorem, nicméně i tak už se jim několikrát podařilo mi přehrabat šatní skříň
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    GRACIIJKA: ja musel prestat pouzivat odpadkovej kos, mel jsem ho v supliku v lince pod drezem, ale Eddie odstranila listu pod linkou a zacala tam lezt az se dostala zezadu i do toho odpadaku a ted je to fretci pelech, ma tam igelity, papirovy kapesniky a kdyz prijdu domu tak proste otevru suplik a vyndam fretku z kose :)

    Zajimavy je, ze kdyz ji odtamtud taham, tak je to jedina chvile, kdy nema tendenci me kousat, je tak krasne rozespala pokazdy :)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    KVJETAAK: Hopíka sem vytáhla na tý modrý utěrce z pod linky :)
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    GRACIIJKA: ja tu svoji potvoru takhle nikdy nevidim, protoze spi jen zalezla, asi to bude kockou, nevim
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    KVJETAAK: miluju jejich spací pózy!

    moje Žofka

    Hopík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam