• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIOJANDREVOSTAVBY
    ZOM664
    ZOM664 --- ---
    Obecně nevýhoda dřevostavby je mizerná akumulace, to se dá vykompenzovat potěrem na podlahách, zděným jádrem popřípadě kachlákama. Další nevýhoda je , že rozvržení v bytě by mělo být dáno do předu cokoliv těžšího kotvit do zdi bez přípravy už při stavbě je problém tohle částečně taky řeší zděný jádro popřípadě přesný plány podle , kterých je to přesně uděláno.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Ahoj, rád bych se zeptal na pár věcí ohledně dřevostaveb (sendvičovejch, nikoliv srubů) ..

    Všude se píše o výhodách, ale jaký jsou reálnýn evýhody oproti zděný klasice?

    Pokud by tu byl někdo, kdo v takový dřevostavbě bydlí - jak se vám bydlí? Co je lepší a co je horší?


    Díky moc.

    (O dřevostavby jsem se začal zajímat nedávno, takže trochu plavu v terminologii a hlavně v těch systémech, tak se dopředu omlouvám :)
    ZOM664
    ZOM664 --- ---
    Mě to přijde jako vrchol nevkusu velký střešní okna, velký prosklený plochy a taška která je na střeše na tenhle typ stavby prostě nepatří exisstují i moderní sruby u kterých by mi to pasovalo víc , ale proti dyšputátu žádný gusto.
    RAMJAH
    RAMJAH --- ---
    EXX: jako stavba mi to příjde pěkny, ale závisí to na lokaci, ted sem viděl srub zasazenej mezi zástavbu v satelitu....ekl:( ...joooo takhle v rusky tajze bych si to uměl představit..
    EXX
    EXX --- ---
    EXX
    EXX --- ---
    EXX
    EXX --- ---
    a ještě jednu .. jinak tam kde to stojí se to podle mě vyloženě nehodí, hned za srubama jsou paneláky, vedle srubů silnice a přes silnici hotel a benzinka .. působí to dost kýčově, nicméně je to obrovská stavba

    EXX
    EXX --- ---
    GECKO: stojej dva vedle sebe, kanadský sruby. U Tábora. Jsou naprosto monstrozni. Uvnitř toho co jsem dělal je showroom a kancly :-) (prodávaj konopnou izolaci, podlahové krytiny , krby atd - zkrátka vybavení srubů) . Peněz na svitidla nebylo nějak extra moc, volil jsem tedy průmyslová svítidla, přišlo mi to k tomu dřevu lepší než hledat cokoli co by se tam jakoby hodilo (nehledě na to že např. dřevěná svítidla by nikdo nezaplatil). Nakonec si myslim že to až tak zle nevypadá (a hlavně je to funkční, splňuje normy na osvětlení pracovišť)

    GECKO
    GECKO --- ---
    EXX: Jestli TOHLE stoji v CR, tak to je hotovy peklo.... svetlo vidim na fotkach jen jedno... (teda plus dva cikansky lustry na ty posledni fotce...)
    EXX
    EXX --- ---
    jeste uvnitr

    EXX
    EXX --- ---
    zvenku

    EXX
    EXX --- ---
    jedna z nasich realizaci (delam ty svetla..)

    XAB
    XAB --- ---
    XAB
    XAB --- ---
    stavime v uk
    XAB
    XAB --- ---
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    ZATAMOKO: vodu v podlahovce natapim max na 35stupnu, dlazba je na boso prijemne vlazna/tepla, plovoucka se moc nezahreje, lepsi je drevena plovoucka je prijemnejsi...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    ZOM664: to je v podstate duvod, proc by se mi v drevenici libila podlahovka. V podstate jen na temperaci a akumulaci. Osobne nemusim mit horkou podlahu :]
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    GECKO: sem si rikal kdo s tim prijde prvni:) me se libi moc. Ja jsem ani nechtel aby to bylo nekde videt, slo mi o rychlou vystavbu cenu a energeticky nenarocny, coz se dost povedlo. BTW nemám komín.
    KRMELEC: je to myslim od dubna 09 do ledna 10. Slo to pomalu protoze jsem shanel vse za dobrej peníz, coz se i povedlo. Anhydrid jsem delal protoze mam vsude podlahovy vytapeni (200m2), podlaha je tram OSB ,Ipa, OSB, PS, Anhyment. Zadna velka veda to nebyla.
    ZOM664
    ZOM664 --- ---
    Beton i anhydrit můžou jen pomoci kvůly kumulaci tepla, čistě dřevěná záležitost bude mít problémy s výkyvy teploty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam