• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HRANIKACONEV - Cooperative Network of European Volunteers - EVS, ex-EVS, Evropská dobrovolná služba a co pak?
    Evropská dobrovolná služba - European voluntary service
    Chystáte se, láká Vás to - vyražte!
    Vrátili jste se, ale ne zas tak úplně - staňte se konevníkem!
    CONEV - ex-EVS asociace voluntýrů tělem i duší
    Zalijme si projekt společne!





    rozbalit záhlaví
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    HRANIKA:
    ktery projekty jsou ty "atraktivni"?
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    JUASINHA: ja podavala v cervnu a jela jsem v zari. tri mesice je standart, to co tvrdi tvuj znamej je nesmysl. zkus se vzit do role prijimaci organizace, ktery za den prijde mailem cca 5 (cim atraktivnejsi projekt tim vice zajemcu) ve finale temer totoznych nudnych prihlasek a podle toho zkus svoje CV a motivation letter trochu prikraslit, nikdo potom patrat nebude, ale musis se nejak zviditelnit. hodne bodne fotka, nejlepe nejaka akcni. a hlavne to nesmi vypadat ze jsi ten samej dopis poslala jeste na 20 dalsich projektu (i kdyz to tak bude, v tom je ten figl, staci pozmenit par slovicek). Good luck. EVS vzdycky byla byrokracie, ale definitely worth it!
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    jsme na evsce tri a pul mesice... v bosne a hercegovine... moje organizace se vsak zabyva mezinarodnima edukativnima seminarema pro mlade .coz znamena ze mam neustaly kontakt s lidma s ciziny z balkanu a mam moznost vyjet i do okolnich zemi.....je to skvela prilezitost ....poznat hloubeji cizi zemi...lidi..jazyk..praci....opravdu hodne doporucuju.... ja jsem zadala k 1.dubnu vedela jsme nevim myslim nekdy v kvetnu a v srpnu jsem jela ale mohla jsme uz od cervence.....neni to moc a vazne to stoji za to.....
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    jinak jak to tady pročítám, tak mám podobnou zkušenost, obeslala jsem několik neziskovek a ozvala se mi jen jedna a to ještě jen kvůli tomu, abych jim přeložila nějaký článek do čj, když už chci být ten dobrovolník, ale nic z toho asi nebude...opravdu si moc nevím rady, protože moje vzdělání ani životopis není nic atraktivního...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Ahoj, mám dotaz, prošvihla jsem teď tu uzávěrku 1.11. a další je teda až 1.2., nicméně, měla jsem sraz s jedním týpkem z jedné neziskovky a on mi řekl,ať si radši zařídím jiný program, že EVS je strašná byrokracie a že bych teoreticky mohla odjet až někdy v srpnu. Vím, že to od té uzávěrky trvá dlouho, ale až takhle? Na stránkách píšou nejdřív za 3 měsíce, což může znamenat cokoliv...Jakou máte zkušenost?
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    Zacatky jsou v pohode, porad se neco deje, vsechno je nove.. Pokud zvladas jazyk, tak je zacatek nejlepsi :) Kulturni sok a styskani prijde pozdeji..pokud vubec. Nekdy prijde az po navratu do Cech, hehe
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    kljuc... a co zacatky jake byly?
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    MOSINKA: Ja byla ve Francii, ale v roce 2006, uz to zacina byt mooc dlouho :)

    Preju hodne stesti. V kterem jsi meste?
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    v poho:-)
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    MOSINKA: je, to jsem te prosvihla, teprve vcera jsem se po mesici vratila do phy. no tak az budes zpatky z bosny a budes mit jeste chut si to precist tak se ozvi...sorry
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    no tak uz jsem nestihla si pujcit v knihovnice...tak uz jsem zacla pracovat na vlastnim dilku:-)


    PARADAIKA: byla si na evsce-kde? ja jsem prvni tyden v bosne( na rok)
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    MOSINKA: Jo, nejaky cesky neco sepsaly.. Maji to v knihovnicce na Ceske narodni agenture a na jejich webu www.mladezvakci.cz najdes urcite i jmena a kde se to da sehnat/koupit..
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    jasny diky ...
    ja jsem prave z inex-sdy mela info, ze nejake dve slecny vydaly knizku (v cestine) o EVS, ale vubec to nikde nemuzu dohledat ...
    JITU
    JITU --- ---
    MOSINKA: Knizku nevim,ale najdes clanky v casopisu,kterej vydava treba vysilajici organizace INEX-SDA.
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    MOSINKA: v Cesku nevim, ale mam doma knizku Portugalky o jeji EVS v Irsku (v pt a aj), kterou vydala jsko svuj FC. Zapujcim.
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    Napsal nekdo knizku o save Evsce respektive zemi, ve ktere byl???
    LA_CHOUETTE
    LA_CHOUETTE --- ---
    Prosím pokud máte trochu času, vyplňte dotazník týkající se motivací k doborovolnictví - http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/motivace-k-dobrovolnictvi/ .Offnyx kamarádka sbírá data na diplomku :-) Díky!
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    web Conve frci na www.conev.cz
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    spamik:)

    AFS Mezikulturní programy, o.s., nezisková dobrovolnická organizace s mezinárodním zázemím, hledá do svého týmu vhodného kandidáta/kandidátku na pozici Programové/ho vedoucí/ho.
    Vaším úkolem bude řídit koordinátorku hostitelského programu a programu do zahraničí, koordinovat a plánovat programy podle mezinárodních standardů AFS, pečovat o vztahy s našimi klienty, koordinovat spolupráci s dobrovolníky, atd.
    Ideální kandidát/ka by měl/a být komunikativní, dynamická osobnost s obchodním duchem a velmi dobrou znalostí angličtiny, s chutí pracovat v týmu, nejlépe aktivní řidič/ka s možností nástupu ihned. Zkušenosti s vedením lidí vítány, zkušenosti z práce v neziskovém sektoru výhodou.
    Nabízíme smysluplnou práci v příjemném prostředí, mezinárodní kontakty, motivující pracovní ohodnocení, vstřícný přístup a prostor pro Vaši kreativitu.
    V případě zájmu zašlete svůj životopis v ČJ a AJ spolu s motivačním dopisem v českém jazyce nejlépe do 10. 11. 2008 emailem na adresu karolina.puttova@afs.org.
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    14. - 16.11: proběhne EVALUATION pro všechny bývalé dobrovolníky EVS od roku 2007. Bude to ve Sv. Janu pod Skalou. Pro vic informaci piste Alene Capove na alena.capova@trochujinak.cz
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    Nabídka EVS v Německu - uzávěrka 1. 11, tak neváhejte:)

    http://www.afs.cz/cze_cz/view/7272
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam