• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAnti ACTA, Anonymous, protesty proti čemukoli, aneb kam se ten svět řítí...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    a popkorn?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Watch Skai Live TV from Greece.
    http://wwitv.com/tv_channels/b3439.htm
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    www.primeminister.gov.gr Tango Down!
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ACTA Anti-Piracy Treaty Criticized by EU Parliament President
    http://torrentfreak.com/eu-parliament-president-criticizes-acta-anti-piracy-treaty-120212/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Predseda dodal, ze rovnovaha mezi ochranou autorskych prav a prav uzivatelu internetu neni "dostatecne zakotvena v teto smlouve."
    XAJA
    XAJA --- ---
    FEMUR: tak na to už predsa odpovedal klasik - proti všem:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XAJA: otazka je, proti komu budou protestovat:-)
    XAJA
    XAJA --- ---
    FEMUR: ts, náhodou toto: "jsi historie, jsi omyl, jsi chyba systému" má potenciál. už to vidím na transparentoch protestujúcich:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    :-D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: sorry, ale kauzalita se propisuje jinak ... třeba slovy "a proto", "a díky tomu", apod. - nic takového jsem neřekl.

co ty všechno čteš mezi řádky - to je tvůj problém.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    "slíbil jsem jim - SZ se tehdy poprvé přehoupla přes 1%

:) jo opravdu to popisujes jako nahodu:)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: prostě konstatuji fakta - v té větě není ani zmínka, že by tam byla kauzální souvislost. docela dobře to mohla být náhoda :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS:

"slíbil jsem jim (tehdy téměř nevolitelným) širší podporu, když modernizují svůj program směrem k free software... a SZ se tehdy poprvé přehoupla přes 1% "

ma smysl k tomu neco dodavat?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: to jsem neřekl :-) jen to, že ty body programu, které jsem jim tehdy "vnutil" (ehm, ehm... ), si tam tak či onak od té doby uchovávají. řekl bych, že dobrovolně :-) nevím, jestli je to "přisvojení" - každopádně, členství jsem odmítl zejména proto, že Zelení byli nulově organizováni online, na rozdíl od Pirátů... a já přeci jen žiju hodně online...

...a ve stejné vlně jako já se o tu stranu tehdy začal zajímat třeba jejich dnešní předseda Ondřej Liška...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: aha takze zeleni na uspech vdeci tobe?:))) co si jeste prisvojujes?

XCHAOS: to je skvely:) ty mi chces zneprijemnovat pobyt na nyxu tim,ze kdyz budu blbcum rikat ze jsou blbci, tak ze se budes chovat jako jeste vetsi blbec nez ted? trochu blbost ne?:D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: to, co si zatím zažil, není nic, proti tomu, jak tě budu srát, pokud tě načapám, že někoho dalšího urážíš tak, jako mě.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: tedy, nemyslím, že ten program byl změněný "kukaččím" způsobem: nebo jestli myslíš, že oni ten program měli někde v šuplíku, a já jim tam tajně vložil odstavec (oni tehdy technologicky nebyli ani na úrovni PC s disketami... natož nějaký Internet :-) a oni to pak otiskli jako program... :-)

to už si fakt děláš prdel :-) slíbil jsem jim (tehdy téměř nevolitelným) širší podporu, když modernizují svůj program směrem k free software... a SZ se tehdy poprvé přehoupla přes 1% - připomínám, že to bylo před všemi těmi Patočky, Bursíky, apod.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: no jeste mi rekni ze veskere tve prispevky jsou jen zpusob jak me srat. spis je to prozaictejsi, tve bezne projevy jsou to cim mi kazis naladu:-) tak se tu nevzivej do nejaky situace jak se musis desne snazit:)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FEMUR: ale víš kolik mi to stojí úsilí, ti tu náladu kazit? myslíš mi za to někdo platí, nebo tak něco?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    XCHAOS: "pochopitelně, než se nechám zapsat na kandidátní listinu nějaké strany, měl bych se seznámit s jejím programem ztotožnit se s tím."

a jak se toto shoduje s TEBOU proklamovanym zpusobem vstoupit do strany a kukaccim zpusobem implementovat vlastni program? viz tve expose v zelenych?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam