• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: já jsem v tomhle dost nedůvěřivá, když slyším příběh jen z jedný strany a zprostředkovaně, takhle to vypadá, jako by jeho žena byla tou nejhorší mámou na světě... ale obvykle za situaci můžou oba dva a je otázkou, co zas vyvádí doma on, zcela pochopitelně ti nebude vyprávě o svých přehmatech...

    DHA: mít někoho vedle na sex ještě neznamená chtít s ním žít; bez ohledu na to, že to trvá dlouho, mezi námi, je lepší mít někoho jednoho na sex, než ty milence/milenky střídat, že ano...
    DHA
    DHA --- ---
    IVETA: :-/ chudák dítě ..... v lepším případě bude sloužit jako zbraň proti otci, v horším si na něm matka bude vylívat vztek. Stejně si myslím, že dřív nebo později dospěje takto narušený vztah k rozvodu a čím to dítě bude starší, tím hůř pro něj. Ta manželka to vycejtí a bude ještě víc hysterická, egoisticá atd...
    Je to blbá situace pro všechny.
    IVETA
    IVETA --- ---
    TANAIS: my s milencem budeme 3. oslavovat rok, takze jeste cerstve a pekne...
    IVETA
    IVETA --- ---
    DHA: rikas, ze by jsi byla radsi, kdyby te manzel seznamil se stylem zivota, ktery vede.. manzelka myho milence je treba tezka hysterka ( soudim od toho, co mi milenec povida), k tomu majetnicka, egoisticka a zarliva.. myslim,ze s touto alternativou by se nesrovnala. Navrhovala jsem mu, at s ni zustane, podileji se na vychove ditete, ale kazdy ma svoje... A treba pri jedne kritice rekla: pokud se ti nelibi, co a jak delam, tak se se mnou rozved, a pocitej s tim, ze syna uz v zivote neuvidis, o to se postaram. ( malyho nechala litat po byte bez plenek a malej proste jak to prislo tam udelal lulu a kaki, misto toho, aby manzelka vzala vodu, hadr a cistici prostredek na koberec, vzala jednoduse houbu na umyvani nadobi, a pak ji vratila zpet.. kdyz ji rekl, prosim te, uc me ho na nocnik..zacala se bourit, ze ona je ta co je doma a co vychovava a on je ten, co pracuje, tak at ji do toho nekeca) pak se melej ozval, ze chce lulu a co udela manzelka, misto dat na nocnich, vzala ho na terasu k milencovych kvetinkam a nechala ho vycurat, a pak rekla, tak je to spravne.. milenec, pak stratil nervy... to byl jen maly priklad toho, co ma doma..)
    IVETA
    IVETA --- ---
    DHA: to jsji rekla dobre, aby melo dit matku v klidu...
    DHA
    DHA --- ---
    U toho muže se nejedná o nějakou úlet nevěru, ale vede dva paralelní vztahy a to se překusuje špatně. Samozřejmě nevím, jak to dotyčná manželka má, třeba jí to vyhovuje. Pro mě by bylo důležitější než to, aby mělo dítě otce u sebe za každou cenu, aby mělo matku v klidu a to by v stávající situaci nešlo.
    Osobně bych byla mnohem raději, kdyby mě manžel seznámil se stylem života, který vede co nejdříve, dokud je dítě ještě malinké.
    Ale souhlasím, že všude je něco a člověk si nevybere. Je to vysoce individuální.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    A docela by mě zajímalo, jen tak pro pobavení, jaký nejdelší vztahy s vdanejma/ženáčema jste měli :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DHA: nevíš, co je tam za problém. Nemyslím, že rozvod je to nejlepší řešení, když vztah neklape. Těch faktorů může být celá řada a je otázkou, jestli je lze překonat, spousta věcí překonat přece jde. Jenom málo věcí člověk nemůže nakonec skousnout. A všude je stejně něco, co člověku nebude vyhovovat.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Nevím, pro mě je třeba sakra důležitý, aby moje dítě mělo fungujícího, svýho tátu u sebe. Otázka priorit. Nikdy člověk nemůže mít všechno.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FANAE: ono je trápit se a trápit se; neštěstí vypadá jinak, než spousta manželství, který se rozpadnou jen proto, aby se lidi "netrápili"...
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    IVETA: Ja s nim budu jen tim stylem, jakym jsme spolu doted...byly obdobi, kdy jsem ho svym zpusobem milovala...a naopak. Ale neni to clovek pro zivot, je sobec, vsechno musi byt podle nej, ma rad sve pohodli a soukromi, uz se nechce nikdy vdavat ani mit deti atd. Vychazime spolu, ale na spolecny zivot by to ani z moji strany nebylo...(on uz si pry jinou hledat nechce, protoze mu udajne vyhovuju...no bodejt by ne, kdyz od nej uz skoro nic neocekavam:D) Sice se mame porad radi, ale uz to sklouzlo spis do takoveho toho "ze zvyku" a k pratelstvi... Za tu dobu jsem zkousela par vztahu a pak sel zenac do ustrani...a kdyz ty vztahy nevysly, bezela jsem se mu obrazne vyplakakat na rameno...i do klina:DD Paradoxne mi tahle rozstristenost mezi dva subjekty pomaha, protoze mivam sklony k posedlosti lol a takhle ten zajem rozredim na vicero osob a nikoho jim neubijim:D
    DHA
    DHA --- ---
    IVETA: spíš si myslím, že by se měl rychle rozvést, něž to to dítě začne vnímat, když už je ten vztah takhle v háji dva roky po svatbě, tak těžko mávnutím proutku ze dne na den utvoří šťastnou rodinku. Vztahy kůli dětem považuji za největší zlo a to pro všechny zůčastněné. Ale samozřejmě, hezky se to říká, život je složitej no....
    AISHA
    AISHA --- ---
    IVETA: hm, není to jednoduchý...
    IVETA
    IVETA --- ---
    FANAE: to mas pravdu, malymu klukovi jsou dva, nez bude neco vnimat poradne a pamatovat je tu jeste jeden rok, na to aby manzelstvi dal do kupy.. jenze nevim, to musi opustit me.. aby zacal opravdu na 100 prz. bojovat.
    FANAE
    FANAE --- ---
    IVETA: Ne, tehotna jsem nebyla :) Spis uz ho nebavilo lhat, ale nemuzu mluvit za nej :)
    IVETA
    IVETA --- ---
    AISHA: no ja mu do niceho zasahovat nebudu, prave naopak, cim dyl je se mnou, upozornuji ho, musi si davat vetsi pozor, doma ma vetsi pani kontrolorku, ktera ceka na jediny vlasek od me, aby mela eso k rozvodu. Myslim, ze kdyz se rozodl pro tuto variantu, vzal i tudiz riziko, ze lez ma kratke nohy a navse se jednou prijde.

    Taky mu rozumim, ze v momentalni situaci, opravdu odejit nemuze... kdyz by odesel, ona se vrati do Ruska i s ditetem... uc se pak rusky a mej penize na letenky, takze ji bude muset koupit byt tady, ale z ceho, kdyz nejsou penize!
    IVETA
    IVETA --- ---
    FANAE: jee jste tu oba.. ;-)) no a proc tak narychlo? jestli teda muzu vedet, byla jsi tehotna?
    FANAE
    FANAE --- ---
    IVETA: Ja nevim, ale me prijde varianta "trapit se v manzelstvi protoze deti" jako nejvetsi zlo kvuli tem detem. Nejsou blby a vetsinou poznaji ze to neni ok a nevim, ja bych radsi rozvedeny nez obden hadajici se rodice..
    AISHA
    AISHA --- ---
    IVETA: no jo, chudák, má toho moc...

    Jsem pro "netrápit se" :-), což on asi řeší úletama s tebou, já ho chápu, líp se pak všechno snáší, je to ta pohodlná varianta a když do toho holky nebudou blbě zasahovat, může to vydržet :-)
    FANAE
    FANAE --- ---
    IVETA: 7 mesicu jsme spolu byli kdyz o mne rekl zene.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam