• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FANAE: ono je trápit se a trápit se; neštěstí vypadá jinak, než spousta manželství, který se rozpadnou jen proto, aby se lidi "netrápili"...
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    IVETA: Ja s nim budu jen tim stylem, jakym jsme spolu doted...byly obdobi, kdy jsem ho svym zpusobem milovala...a naopak. Ale neni to clovek pro zivot, je sobec, vsechno musi byt podle nej, ma rad sve pohodli a soukromi, uz se nechce nikdy vdavat ani mit deti atd. Vychazime spolu, ale na spolecny zivot by to ani z moji strany nebylo...(on uz si pry jinou hledat nechce, protoze mu udajne vyhovuju...no bodejt by ne, kdyz od nej uz skoro nic neocekavam:D) Sice se mame porad radi, ale uz to sklouzlo spis do takoveho toho "ze zvyku" a k pratelstvi... Za tu dobu jsem zkousela par vztahu a pak sel zenac do ustrani...a kdyz ty vztahy nevysly, bezela jsem se mu obrazne vyplakakat na rameno...i do klina:DD Paradoxne mi tahle rozstristenost mezi dva subjekty pomaha, protoze mivam sklony k posedlosti lol a takhle ten zajem rozredim na vicero osob a nikoho jim neubijim:D
    DHA
    DHA --- ---
    IVETA: spíš si myslím, že by se měl rychle rozvést, něž to to dítě začne vnímat, když už je ten vztah takhle v háji dva roky po svatbě, tak těžko mávnutím proutku ze dne na den utvoří šťastnou rodinku. Vztahy kůli dětem považuji za největší zlo a to pro všechny zůčastněné. Ale samozřejmě, hezky se to říká, život je složitej no....
    AISHA
    AISHA --- ---
    IVETA: hm, není to jednoduchý...
    IVETA
    IVETA --- ---
    FANAE: to mas pravdu, malymu klukovi jsou dva, nez bude neco vnimat poradne a pamatovat je tu jeste jeden rok, na to aby manzelstvi dal do kupy.. jenze nevim, to musi opustit me.. aby zacal opravdu na 100 prz. bojovat.
    FANAE
    FANAE --- ---
    IVETA: Ne, tehotna jsem nebyla :) Spis uz ho nebavilo lhat, ale nemuzu mluvit za nej :)
    IVETA
    IVETA --- ---
    AISHA: no ja mu do niceho zasahovat nebudu, prave naopak, cim dyl je se mnou, upozornuji ho, musi si davat vetsi pozor, doma ma vetsi pani kontrolorku, ktera ceka na jediny vlasek od me, aby mela eso k rozvodu. Myslim, ze kdyz se rozodl pro tuto variantu, vzal i tudiz riziko, ze lez ma kratke nohy a navse se jednou prijde.

    Taky mu rozumim, ze v momentalni situaci, opravdu odejit nemuze... kdyz by odesel, ona se vrati do Ruska i s ditetem... uc se pak rusky a mej penize na letenky, takze ji bude muset koupit byt tady, ale z ceho, kdyz nejsou penize!
    IVETA
    IVETA --- ---
    FANAE: jee jste tu oba.. ;-)) no a proc tak narychlo? jestli teda muzu vedet, byla jsi tehotna?
    FANAE
    FANAE --- ---
    IVETA: Ja nevim, ale me prijde varianta "trapit se v manzelstvi protoze deti" jako nejvetsi zlo kvuli tem detem. Nejsou blby a vetsinou poznaji ze to neni ok a nevim, ja bych radsi rozvedeny nez obden hadajici se rodice..
    AISHA
    AISHA --- ---
    IVETA: no jo, chudák, má toho moc...

    Jsem pro "netrápit se" :-), což on asi řeší úletama s tebou, já ho chápu, líp se pak všechno snáší, je to ta pohodlná varianta a když do toho holky nebudou blbě zasahovat, může to vydržet :-)
    FANAE
    FANAE --- ---
    IVETA: 7 mesicu jsme spolu byli kdyz o mne rekl zene.
    IVETA
    IVETA --- ---
    AISHA: pak je tady i varianta nefungujiciho manzelstvi + milenka.. pak je tady ta otazka, trapit se v manzelsti, protoze dite nebo odejit... kazdopadne muj milenec by ve 40 se ocitl na ulici a rozvod by momentalne nemel nervy, protoze stavi novou firmu....
    IVETA
    IVETA --- ---
    LOBOTECH: diky za odpoved.... a jak dlouho jsi znal milenku, soucasnou pritelkyni? rozvadel jsi se kvuli milence, nebo vylozene pro to, ze uz jsi dal nechtel, a milenka nebyl ten duvod.
    AISHA
    AISHA --- ---
    LOBOTECH: vidíš vidíš :-))!
    AISHA
    AISHA --- ---
    LOBOTECH: tak si to s dětmi užij! Jinak souhlasím, čím dýl jsem od rozvodu, tím víc miluju svojí svobodu okořeněnou vášnivým vztahem (ehm, se ženáčem mimochodem :-)...)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LOBOTECH: no, rok je a není dlouhá doba; moje první manželství bylo naštěstí bezdětný, ale i tak jsem potřebovala chvíli času, než jsem se z toho vzpamatovala. Akorát rozvod proběhl v podstatě až dva roky poté, co se vztah rozsypal, čili po rozvodu to netrvalo moc dlouho.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    AISHA: Pod tim pojmem si predstavim sam sebe , pred 10ti lety :o)))))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    TANAIS: Cerstvy ani ne. Vic jak rok. Kdyby ses ptala na co nemas, tak ti to slusne reknu, ale ono neni moc veci, ktere by byli tabu.
    AISHA
    AISHA --- ---
    TANAIS: :-)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    AISHA: Jj, vidis to realne jak z zenskeho, tak z chlapskeho pohledu. Tohle bylo jeste o neco komplikovanejsi, nez jen, ze to byla milenka, ale to uz by byl prilis soukromy rozhovor. Navic na dlouhe povidani a ja jedu za chvilku do krkonos, abych videl aspon na dve hodky deti a pak zas zpet do Praglu, takze casu moc neni :o)))
    Kazdopadne vse zle k necemu dobre. Co se mne tyce, ja ted mam fajn vztah, nemam si prakticky na co stezovat. Beru to jako "posledni" sanci :o) Kdyby se mi vztah nahodou nekdy rozsypal (coz tak nastesti nevypada), tak budu rozvedenej, svobodnej a zadny zensky uz vernost slibovat nebudu. Kazdopadne bejt rozvedenej, zadanej je lepsi varianta, dycky je lepsi mit nekoho fajn vedle sebe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam