DHA: rikas, ze by jsi byla radsi, kdyby te manzel seznamil se stylem zivota, ktery vede.. manzelka myho milence je treba tezka hysterka ( soudim od toho, co mi milenec povida), k tomu majetnicka, egoisticka a zarliva.. myslim,ze s touto alternativou by se nesrovnala. Navrhovala jsem mu, at s ni zustane, podileji se na vychove ditete, ale kazdy ma svoje... A treba pri jedne kritice rekla: pokud se ti nelibi, co a jak delam, tak se se mnou rozved, a pocitej s tim, ze syna uz v zivote neuvidis, o to se postaram. ( malyho nechala litat po byte bez plenek a malej proste jak to prislo tam udelal lulu a kaki, misto toho, aby manzelka vzala vodu, hadr a cistici prostredek na koberec, vzala jednoduse houbu na umyvani nadobi, a pak ji vratila zpet.. kdyz ji rekl, prosim te, uc me ho na nocnik..zacala se bourit, ze ona je ta co je doma a co vychovava a on je ten, co pracuje, tak at ji do toho nekeca) pak se melej ozval, ze chce lulu a co udela manzelka, misto dat na nocnich, vzala ho na terasu k milencovych kvetinkam a nechala ho vycurat, a pak rekla, tak je to spravne.. milenec, pak stratil nervy... to byl jen maly priklad toho, co ma doma..)