• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: teď nerozumím.. tedy s tým blbem???

    Samo, že bych radši, aby náš vztah zůstal na bázy užíváni si.. sex šup šup a dom...jenže čím víc, se lidi znají, tím víc se i ty city prohlubují ač člověk chce či ne....

    NO jestli je manžel jen na děditčky, finance a zvyky, tak se vdávat nebudu:-)) ale bohužel ve většině vztahů to tak je, ještě bych dodala starosti..no a pak se ty manželky diví, že si ti chlapy hledaj milenky.. a proč? od milenky slyší jakej je to chlap s velkým CH, jak je s ním vše tak krásný a jednoduchý atd atd. no slyší toto doma? hahaha.. max. udělej to, udělej tam to.. ..
    IVETA
    IVETA --- ---
    LISTIKUS: Listi mě spíš připadne, že jsi citově závislý-á na manželi-přiteli-přítelkyni.Možná ti to připadne divný, ale žij sám za sebe. Ten máš po ukončení možnost, pracovat na sobě - žij tvůj život, choď do práce, dělej sport, co tě baví, jdi se bavit mezi tvé přátelé atd. vše bez partnera.. Třebe je to právě tento problém - citová závislost - co dotyčnýho od tebe zrazuje...

    v 35 letech sám? no mě třeba trápí, ani néé to, že bych byla sama.. ale že nebudu mít sex s láskou, s partnerem, co mě má rád.....
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: aneb s milencem je a přátelství, sex a naslouchání a kdyby náhodou něco, tak je to blb..a manžel je na zázemí, dětičky, finance a zvyky a kdyby náhodiu něco, tak je to blb. No :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: to si myslím, žes řekla naprosto přesně..je to tak hezké, pač jste spolu napůl...máte spolu jen ty radovánky..komu by se to nelíbilo
    IVETA
    IVETA --- ---
    LISTIKUS: zamilovanost trvá tak jako tak pár měsíců, řekněme půl roku, podle fungujících hormonů... pak sčítají ty city, pak se na toho dotyčnýho díváš bez brýlí a vidíš všechny stránky i ty dobrý i ty špatný.. a pak už musíš sám usoudit, zda ti vyhovuje či ne...Každopádně v manželství sčítají jiný priority: jako je společný vybudovaný majetek, děti a zvyklost. Proč bych se měla blbec zamilovaná pouštět do novýho vztahu s risikem, že až to vyprachá bude vztah na ho.. a nebudem si vůbec rozumět? Když vím, že s manželem je klídek a pohoda a vše funguje....
    IVETA
    IVETA --- ---
    LISTIKUS: 1,5 roku jsme milenci, a já osobně nepřemýšlím nad tím, zda se rozvede. Mám v něm věrnýho přítele, vášnivého milence, dobrého naslouchače......a asi bych měla strach, že to, co máme společným žitím zničíme..
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    DHA: a nefungoval u tebe ten strach opustit současnou jistotou ( manžela) kvuli něčemu novému, co mohlo za par měsíců vyprchat?
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    No problem je v tom, že mi řekl, že spolu nespí, vlastne spolu jen spolubydlej. Což je fajn, ale neodejde dokud si ten druhej nekoho nenajde. Vcera jsme si tak přemyslel a najdu asi milion duvodu, který obhaji že me miluje....a pak dalších milion co mohl udělat aby to dokazal a ja si nemyslel že je to jen o sexu. Naprosto se v tom placam. Tak jsem to ted utnul a řekl že potřebují ted byt sam...a cekam ....vlasnte nevim na co čekam...
    Jen sem si myslel, že když je člověk zamilovanej, tak nečeka až zahřmí... Nemužu přijít na to, jeslti se tak bojím te bolesti z rozchodu, a nebo jen pochybuju sam o sobe, jeslti nejsem ten co vyvolává problemy.
    Jsem dve hodiny v bazenu a dostanu 3 smsky, že se mu stejska proc neodpovídám. A pak mam být celý den spolu a on se přivalí kolem 3 odpoledne.
    A nejvíce co mě děsí je že mam za sebou 5 letej vztah, a velmi podobne problemy se opakují i v tomto. Mam na krku 30citku a bojím se..... jak si bude v 35 znovu někoho hledat? ( vím, že je to hloupost a klidne mužu začít vztah v 70, ale vysvětlete to tomu mozku)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LISTIKUS: když druhá strana nechce rozvod, tak to nemá smysl po něm chtít. Hádky ho dřív nebo později přestanou bavit. Spíš dřív... Milenců, co se nehádaj, je spousta a člověk si na to nečekaně vzpomene..
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DHA: ... do lhůty ještě pět let :) Držím palce, aby to vydrželo :)
    DHA
    DHA --- ---
    LISTIKUS: Důvod byl, že jsem potkala současného manžela a zamilovala se :-). To první manželství nebylo špatné, v podstatě se nám nic nedělo, jen to prostě vyšumělo. Byla jsem vdaná asi 9 let, vdávala jsem se docela mladá kolem 20 a naše zájmy, životní hodnoty se dost změnili. V průběhu let jsme se to snažili občas oživit, ale tak nějak každý v jinou dobu. Ničeho nelituji, první maželství beru jako uzavřenou životní etapu, kdy jsem se hodně naučila. Ale je pravda, že tohle je teď úplně o něčem jiném a moc si to užívám. S manželem jsme 4 roky.
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    DHA: a co byl duvod ze jsi se rozvedla? jaky jsem meli manželství?
    DHA
    DHA --- ---
    Mě to vyšlo :-), ale opačně, já byla vdaná on svobodný. Tak jsem se rozvedla a vdala za něj, už je to nějaký ten rok.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LISTIKUS: Me to sice "vyslo" (zni to desne divne), ale oba dva jsme pocitali jen se sexem a pratelstvim, to ze z toho bude vztah az do dneska ani jeden z nas v planu nemel. Takze nadeje je. Ale na druhou stranu, jestli ti ten vztah vic bere, nez dava, tak se na to vykasli. Chlapu dost.... zenskejch dost... vsak to znas :o)
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    Docela by mě zajímalo, jeslti někomu z přítomných to vyšlo.
    Neubranil jsem se a i ja mam doma zadaného, po roce to došlo tak daleko, že se hadame, pokaždé když se vidíme. Resp. ja vyletím s tím že už chci víc, než jen se videt na 2 hodiny, zasexovat si a pak trada domu. Naposledy mě naprosto odrovnalo, kdyz jsem se dozvedel, že si rano udelali smaženy vajíčka. Ale pak si vecer nadavám sam sobe. Oduvodnit si větu " věděl jsi to od začatku" mi braní hodit všechnu špínu na druhou stranu a ukončit to. Porad si říkam, ale co když.....
    IVETA
    IVETA --- ---
    GORK: zajdi no nevěry a bude ti víc jasno.
    IVETA
    IVETA --- ---
    GORK: já nevím, co je vymazaný?

    jj nejraději v kotci na králíčka.. hehe
    GORK
    GORK --- ---
    ježiš proč to mažete, konečně tu mohlo být něco zajímavýho. Iveto, hoď to sem znovu :-) z těch reakcí jde jen vypozorovat, že někomu tancuješ králíka :-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    ja uz ty rozchody prave ani nespocitam..
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    JANITA: ... to musíš vědět ty, ne? ;)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam