ach jo:-) jak jsem rekla, tak jsem to i ukoncila..je to fakt tezky, faze toho ukonceni, kdy me premlouval, abych to nedelala, ze me moc chce, ma me rad a nechce ztratit. Ano, husa jsem se vratila a hrala tu hru dal, ale setkal se se mnou? zasexoval? NE, pry pracuje doma, a nemuze z bytu ven jen tak, kontrolovala by ho, chtela by jet s nim... jen si se mnou psal na skype, jak me chce, jak ma na hovno manzelsti, ze je srab odejit, protoze nema stalou praci, zadny prachy..atd.. ale ja chtela jen sex, proc mluvil o tomto!! naznacovala jsem, ze chci jen sex..do mesice se se mnou ani jedinkrat nesesel, tak jsem ho vymazala zablokovala a nechci o nem nic slyset!! jen jednu otazku si stale kladu: kdyz chtel se mnou TAk STRASNE MOC spat, proc to neudelal?proc tedy premlouval, at to neukoncim?? na co me potreboval, kdyz se mnou stejne nespi!!
Celou dobu jsem poslouchala ty jeho zvasty o tom, jak je v manzelstvi nestastny, aby jsme se konecne dostali k tomu sexu a mezi tim me oteklo pak volnych chlapu, co by se mnou radi neco podnikli a to nejn v prubehu tydne!! no, nic zkusenost a pro priste, vzit nohy na ramena a utikat!!:-((