• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: tak az v tom budes dej vedet, docela by me zajimal ten pruchod rozhodnuti.. nenti to tak rychli:-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: pokud se zamiluji někde jinde...ten starý vztah ukončím (tím pádem si tisíckrát zvážím, zda to opravdu chci a vezmu na sebe i všechna rizika za toto rozhodnutí)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: a to ze to nikdy nevis neni zadny polehcujici argument ;) nevedomost nikoho neomlouva. rozvedlas rodinu, misto toho abys dobu nepohody stravila s nejakym fajnovym chlapem na otevrene bazi, rodinu zalozila s nekym jinym a dotycneho si ponechala jako sveho pritele-kamarada.
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: hmm treba se zamilujes nekde jinde? touha te bude k tomu jinemu muzi tahat, dny, mesice, roky.. ale stale budes u dosavadniho pritele..proc? vazis si ho, respektujes, rozumite si, vse klape.. ale ten sex po xxx letech je uz nuda a taaa touuuhaaa uff:-) dela divy..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: ale ty nikdy nevíš, že nevyjde...nikdy to nevíš... A vytyčit co chci a co ne je naprosto v pořádku a proto bych s takovým člověkem do toho nešla
    IVETA
    IVETA --- ---
    ja tim hlavne chtela rict, ze kazdy ma jiny zivotni postaveni, a to co pro tebe je cesta pro druhyho nemusi..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: na jakých tisíc cestiček se rozběhnu v uzavřeném vztahu? já vidím jen tu jednu jedinou
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: neboli si stanovis cil, ktery ti nevyjde a to ma na tom byt to uchvatne :D nazenes treba nejakeho vztahove nekompatibilniho chlapa do chomoutu, aby ses s nim posleze rozvedla, protoze zjistis ze vase predstavy o uzavrenem vztahu se zasadne lisi. misto aby sis uz predem vytycila co chces a co nechces a treba byla s dotycnym v klidu ve vztahu otevrenem ;)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: tož pro mě je to třeba alternativa vyloučená...se můžu třeba rozkrájet a furt nic ..prostě pokavaď se zamiluji, tato alternativa padá (ona totiž často ani není potřeba)
    IVETA
    IVETA --- ---
    mm treba otevreny vztah je ta cesta a jdes po te ceste, ztratis se nebo ti nekdo vykope past, ale ten smer byl spravny.... kdezto kdyz jde s tim, ze ulety jsou zakazany a kde cosi, tak se rozbehnes na tisic cesticek a jeste po nich muzes mnohe uslapat ?? hmmm????
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: jaktože ne? na tom právě záleží úplně nejvíc ..prostě máš nějaký cíl a jdeš po cestě...třeba nedojdeš, nebo se ztratíš nebo ti někdo vykope past..ale ten směr byl správný. Kdežto když vyjdeš s tím, že úlety sou povoleny a kdesi cosi, tak se rozběhneš na tisíc cestiček a ještě po nich můžeš mnohé ušlapat ....to prostě není to samé
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: ano, a proto bych otevreny vztah neodsuzoval, ale bral bych jej jako zajimavou minoritni alternativu.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: no nemusí můžou...tohle si můžeš říct o všem
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: a ja bych zase rekl, ze nezalezi na ceste, pokud sis jako cil dala uzavreny vztah s vyloucenim nevery ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    no proste si myslim, ze pes neni zakopan v otevrenem vztahu jako takovem, ale nekde ve vedlejsim hrobe :-) otevrene vztahy fungovat mohou (napr. Soukup & Osvaldova), uzavrene vztahy zase vzdy fungovat nemusi.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ILLUZE: předtím ano..ale tady je to paralelně
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TAYLES: a ja si zas myslim, ze vzdycky zijes tak jako tak na ukor druhych, ale to sem uz nepatri. zaletama muzes i nemusis ublizovat.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: tak je to prostě fail..ale není to fail předem omluvený ...nebo prostě jak to říct....když o něco usiluješ a nevyjde to, tak to není to stejné, jako když si řekneš, že o to raději ani usilovat nebudeš...i když výsledek třeba stejný je..ta cesta ale ne
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    HITOMI: tak to je hodně zajímavá věta ..já si myslím, že pokud se chovám nějakým způsobem, který není dobrý a někomu ubližuje (nebo mu neubližuje JEN PROTO, že o tom neví) tak to špatné je.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: tak některé to i potěší...
    ono je to spíše o tom, jak se na to ten dotyčný dívá sám a jak to bere... když dotyčnou chce mít za princeznu, mohla si to předtím rozdat klidně s rotou a přesto pro něj může být tou jeho nej
    co bylo, to bylo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam