• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: já v tom byla a udělala jsem to přesně takto..pač když jsem se nově zamilovala, zase jsem si dala ten cíl a nevěděla jsem, zda vyjde nebo ne...měla jsem to jednoduché ale, pač jsem nebyla vdaná a neměla jsem děti.ale ten princip byl stejný..nikdy bych tomu novému nedala ani pusu, kdybyh nebyla už rozejitá
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: tak az v tom budes dej vedet, docela by me zajimal ten pruchod rozhodnuti.. nenti to tak rychli:-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: pokud se zamiluji někde jinde...ten starý vztah ukončím (tím pádem si tisíckrát zvážím, zda to opravdu chci a vezmu na sebe i všechna rizika za toto rozhodnutí)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: a to ze to nikdy nevis neni zadny polehcujici argument ;) nevedomost nikoho neomlouva. rozvedlas rodinu, misto toho abys dobu nepohody stravila s nejakym fajnovym chlapem na otevrene bazi, rodinu zalozila s nekym jinym a dotycneho si ponechala jako sveho pritele-kamarada.
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: hmm treba se zamilujes nekde jinde? touha te bude k tomu jinemu muzi tahat, dny, mesice, roky.. ale stale budes u dosavadniho pritele..proc? vazis si ho, respektujes, rozumite si, vse klape.. ale ten sex po xxx letech je uz nuda a taaa touuuhaaa uff:-) dela divy..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: ale ty nikdy nevíš, že nevyjde...nikdy to nevíš... A vytyčit co chci a co ne je naprosto v pořádku a proto bych s takovým člověkem do toho nešla
    IVETA
    IVETA --- ---
    ja tim hlavne chtela rict, ze kazdy ma jiny zivotni postaveni, a to co pro tebe je cesta pro druhyho nemusi..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: na jakých tisíc cestiček se rozběhnu v uzavřeném vztahu? já vidím jen tu jednu jedinou
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: neboli si stanovis cil, ktery ti nevyjde a to ma na tom byt to uchvatne :D nazenes treba nejakeho vztahove nekompatibilniho chlapa do chomoutu, aby ses s nim posleze rozvedla, protoze zjistis ze vase predstavy o uzavrenem vztahu se zasadne lisi. misto aby sis uz predem vytycila co chces a co nechces a treba byla s dotycnym v klidu ve vztahu otevrenem ;)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: tož pro mě je to třeba alternativa vyloučená...se můžu třeba rozkrájet a furt nic ..prostě pokavaď se zamiluji, tato alternativa padá (ona totiž často ani není potřeba)
    IVETA
    IVETA --- ---
    mm treba otevreny vztah je ta cesta a jdes po te ceste, ztratis se nebo ti nekdo vykope past, ale ten smer byl spravny.... kdezto kdyz jde s tim, ze ulety jsou zakazany a kde cosi, tak se rozbehnes na tisic cesticek a jeste po nich muzes mnohe uslapat ?? hmmm????
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: jaktože ne? na tom právě záleží úplně nejvíc ..prostě máš nějaký cíl a jdeš po cestě...třeba nedojdeš, nebo se ztratíš nebo ti někdo vykope past..ale ten směr byl správný. Kdežto když vyjdeš s tím, že úlety sou povoleny a kdesi cosi, tak se rozběhneš na tisíc cestiček a ještě po nich můžeš mnohé ušlapat ....to prostě není to samé
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: ano, a proto bych otevreny vztah neodsuzoval, ale bral bych jej jako zajimavou minoritni alternativu.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: no nemusí můžou...tohle si můžeš říct o všem
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: a ja bych zase rekl, ze nezalezi na ceste, pokud sis jako cil dala uzavreny vztah s vyloucenim nevery ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    no proste si myslim, ze pes neni zakopan v otevrenem vztahu jako takovem, ale nekde ve vedlejsim hrobe :-) otevrene vztahy fungovat mohou (napr. Soukup & Osvaldova), uzavrene vztahy zase vzdy fungovat nemusi.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ILLUZE: předtím ano..ale tady je to paralelně
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TAYLES: a ja si zas myslim, ze vzdycky zijes tak jako tak na ukor druhych, ale to sem uz nepatri. zaletama muzes i nemusis ublizovat.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: tak je to prostě fail..ale není to fail předem omluvený ...nebo prostě jak to říct....když o něco usiluješ a nevyjde to, tak to není to stejné, jako když si řekneš, že o to raději ani usilovat nebudeš...i když výsledek třeba stejný je..ta cesta ale ne
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    HITOMI: tak to je hodně zajímavá věta ..já si myslím, že pokud se chovám nějakým způsobem, který není dobrý a někomu ubližuje (nebo mu neubližuje JEN PROTO, že o tom neví) tak to špatné je.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: tak některé to i potěší...
    ono je to spíše o tom, jak se na to ten dotyčný dívá sám a jak to bere... když dotyčnou chce mít za princeznu, mohla si to předtím rozdat klidně s rotou a přesto pro něj může být tou jeho nej
    co bylo, to bylo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam