• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    _BENNY: tak když si projdeš výroky Osaldové, tak se dozvíš, jak jí ta volnost až dusila - jak se Soukupovi "mstila", že když on, tak i ona... jenže to bylo o vzteku
    tak to asi nebude úplně ten nej příklad spokojeného fungujícího vztahu...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: povidej, jak muz ten plnej chobot vyresi? poridi si analni vibrator? ;-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: frigidita nebo problémy v sexu se řeší jinak a jinde, než tím, že jde muž prostě šukat jinam
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    IVETA: ze si vzal mou matku, ktera byla drive sexualne chtiva, ale po mem narozeni se stala frigidni... a neveru samozrejme netolerovala :D
    IVETA
    IVETA --- ---
    _BENNY: co ted? ze se rad/nerad sprchoval?:-)) mymu kamosovi taky:-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: já v tom byla a udělala jsem to přesně takto..pač když jsem se nově zamilovala, zase jsem si dala ten cíl a nevěděla jsem, zda vyjde nebo ne...měla jsem to jednoduché ale, pač jsem nebyla vdaná a neměla jsem děti.ale ten princip byl stejný..nikdy bych tomu novému nedala ani pusu, kdybyh nebyla už rozejitá
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    IVETA: to se stalo mymu fotrovi ;)
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: a co kdyz ma zrovna tu frigidni zenu, ktera pred porodem byla sexualne chtiva?? co ma chudak delat? cely dny, mesice, roky honit pod sprchou? a to se ma pak citim po jejim boku jako chlap? chyba neni vzdy na jedne strane v tomhle pripade nevernika..
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: tak on to ten dotycny taky nevi dopredu, ze ho uz prestanes pritahovat, ze se z tebe stane megera a ze mu z toho bude hrabat a rodina tim bude trpet. co delat? honem rychle rozvod?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: já bych nic nerozvedla...ženatého muže nechci, muž co podvádí svoji ženu s dětmi pro mě není muž..definitivní tečka ....nic víc asexuálního už neexistuje
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: tak az v tom budes dej vedet, docela by me zajimal ten pruchod rozhodnuti.. nenti to tak rychli:-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: pokud se zamiluji někde jinde...ten starý vztah ukončím (tím pádem si tisíckrát zvážím, zda to opravdu chci a vezmu na sebe i všechna rizika za toto rozhodnutí)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: a to ze to nikdy nevis neni zadny polehcujici argument ;) nevedomost nikoho neomlouva. rozvedlas rodinu, misto toho abys dobu nepohody stravila s nejakym fajnovym chlapem na otevrene bazi, rodinu zalozila s nekym jinym a dotycneho si ponechala jako sveho pritele-kamarada.
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: hmm treba se zamilujes nekde jinde? touha te bude k tomu jinemu muzi tahat, dny, mesice, roky.. ale stale budes u dosavadniho pritele..proc? vazis si ho, respektujes, rozumite si, vse klape.. ale ten sex po xxx letech je uz nuda a taaa touuuhaaa uff:-) dela divy..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: ale ty nikdy nevíš, že nevyjde...nikdy to nevíš... A vytyčit co chci a co ne je naprosto v pořádku a proto bych s takovým člověkem do toho nešla
    IVETA
    IVETA --- ---
    ja tim hlavne chtela rict, ze kazdy ma jiny zivotni postaveni, a to co pro tebe je cesta pro druhyho nemusi..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: na jakých tisíc cestiček se rozběhnu v uzavřeném vztahu? já vidím jen tu jednu jedinou
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: neboli si stanovis cil, ktery ti nevyjde a to ma na tom byt to uchvatne :D nazenes treba nejakeho vztahove nekompatibilniho chlapa do chomoutu, aby ses s nim posleze rozvedla, protoze zjistis ze vase predstavy o uzavrenem vztahu se zasadne lisi. misto aby sis uz predem vytycila co chces a co nechces a treba byla s dotycnym v klidu ve vztahu otevrenem ;)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: tož pro mě je to třeba alternativa vyloučená...se můžu třeba rozkrájet a furt nic ..prostě pokavaď se zamiluji, tato alternativa padá (ona totiž často ani není potřeba)
    IVETA
    IVETA --- ---
    mm treba otevreny vztah je ta cesta a jdes po te ceste, ztratis se nebo ti nekdo vykope past, ale ten smer byl spravny.... kdezto kdyz jde s tim, ze ulety jsou zakazany a kde cosi, tak se rozbehnes na tisic cesticek a jeste po nich muzes mnohe uslapat ?? hmmm????
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam