• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    _BENNY: myslíš, že neříct partnerovi, že si člověk zašukal vedle, je pohodlnost?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TANAIS: Nehledě na to, že mně osobně přijde tak nějak nepatřičné chtít po partnerovi, aby mi toleroval, že riskuji těhotenství, případně další komplikace jinde... zrovna tak jako já nepotřebuji, aby můj partner někde někoho omylem oplodnil.. Ale to je opravdu můj osobní postoj. Mně na tom prostě vadí tyhle věci.

    tomu rozumim. ale ono k tomu stejne nekdy dojit muze dohoda nedohoda, tomu se proste zabranit neda. u nekoho pak zapracuje svedomi (a vezme rovnou kramle :) anebo pohodlnost (a utaji to).

    a taky ne kazdy otevreny vztah je postaven na tom, ze kazdy muze vysukavat kde se mu zachce, i ohledne tohoto muze fungovat nejaka dohoda ohleduplna vuci obema stranam.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    _BENNY: já chápu princip. Ale je to spíš tak - když si zvykneš jezdit mercedesem, do škodovky se ti už nechce.
    Pokud si doma dopřáváš ten "luxus", že si můžeš tu a tam odskočit jinde (předpokládejme, že je to tvá potřeba, jinak bys to nedělal), myslím, že se ti špatně bude smiřovat s tím, že najednou ne "jen" proto, že tvoje žena má šestinedělní depky a nemá na sex chuť... :)

    Já to v zásadě přeju, akorát já v tom po svých zkušenostech ve vztazích (a jednom rozvodu) vidím drobná úskalí, kterým se raději vyhýbám :)

    Nehledě na to, že mně osobně přijde tak nějak nepatřičné chtít po partnerovi, aby mi toleroval, že riskuji těhotenství, případně další komplikace jinde... zrovna tak jako já nepotřebuji, aby můj partner někde někoho omylem oplodnil.. Ale to je opravdu můj osobní postoj. Mně na tom prostě vadí tyhle věci.

    A to píšu i s vědomím toho, že ten, kdo v našem vztahu má divočejší fantazie, jsem spíš já. Jsou prostě věci, které bych po martnerovi nechtěla. A nemá to nic společnýho s nějakou upřímností a tak podobně. Já se nebojím nějakýho zamilování se. U sebe už vůbec ne.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TANAIS: volny vztah taky neznamena anarchii, vyzaduje to dodrzovani jistych pravidel. docela vhodny mi pripadne stanovit si nejakou periodu po ktere prijde rekapitulace spolecne umluvy a otevre se prostor pro nejake upravy, po dohode obou.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TAYLES: já v nich spatřuju rizika do budoucna. Hitomi píše, že se to přeci může změnit a když přijdou děti, tak se přeci může (pokud to bude třeba) říct, že už to stačilo. Jenomže s tímhle opřijde obvykle jeden. Ne oba najednou. A bude to ten druhý ochoten ukončit? Ono... na pohodlí se rychle zvyká a těžko se pak člověk uskrovňuje...

    Jsem toho názoru, že pokud už někdo chce ulítnout s ženáčem nebo tak, má si to nechat pro sebe. Je to jeho "problém" (pokud tím tedy nechce řešit nějakou krizovou situaci, což je vždycky ještě ta horší varianta).

    Znám jediný pár, kde funguje takový volný vztah. Jsou spolu už hodně dlouho, mají děti. Kvůli volnému vztahu to málem jednou skončilo rozvodem. Ale ustáli to. A myslím, že mají velkou šanci na to, aby to ustáli dál. Ale jsou spíše výjimkou.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Touha dělá divy. Ale po tolika letech se z nějakýho sexu neposeru. sex je fajn, ale jsou i důležitější věci.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    _BENNY: Tohle mi nepřijde jako příklad otevřeného vztahu. Ti dva nejsou prakticky spolu.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    fuj já tam mám chyby...čas jít spat...tak zas tak za půl roku..tady ty nyxí byznysy. zdár
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: no tak uvidíme
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: ja jen ze na zvladani svych choutek (ktere jeste ani sama neznas) budes mit jeste cely zivot ;-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: z tebe mluví skepse..nebo ne? podle mě každý, kdo takto mluví, musel někdy zažít zklamání, aby si utvořil názor jaký na to teď máš ty....je to dobré nebo špatné? jak to mám vědět? já jenom vím, že pro mě by to prostě nebylo
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: to prejde ;-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    tož jsem se tady zas do toho musela přimýchat :) ale už taky du...berte to tak, jak to taky může dopadnout..i když já bych tady to všechno bez toho všeho nevěděla, takže co vám radit, no..snad jen, nechť to přežijete ve zdraví
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    nó..ale ten můj prachatý kamarád, co ho mám ráda, mi to říkal taky..říkal "mně připadá, že se ženeš za mamonem" ..a měl pravdu...to totiž nebylo nic jiného ..neříkám..píchání bylo dobré dvakrát, třikrát jako v ráji, že? stálo to za to, podělat si ten vztah? ne, ani omylem :) ale ty choutky znám..ty znám tak, že už je ani nepozdravím, až je příště potkám :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: ja jsem zenace jeste nemel ;)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ILLUZE: to jo...ono mi to na jednu stranu hrozně moc přineslo i tak osobně..ale stejně mě to mrzí kvůli němu ..ale už to nevrátím. No ale tady se do toho každý úspěšně žene a ještě se ženáčem ...tož :) tak no
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: prostě jsi potřebovala zjistit, co v tom původním máš... i takových zakopnutí je někdy potřeba
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ILLUZE: opravdu nevím, tím spíš by to pro mě byla šílená situace
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    já si ještě myslím, že je to v tom, že se ženy často nechávají tak svádět a ukecat.pač to žena chce :) ona chce, aby se jí někdo dvořil velice...a muži, když ji loví do sítí, tak je to strašně intenzivní a po tom dlouhodobějším vztahu je to nové a parádní ..jenže prostě to je ten lov :) jak jsem mohla být tak slepá :) furt chci slyšet nějaké bláboly, furt chci nějaké důkazy lásky..tak tady ho mám...udělala jsem z něho kokota a on mi to odpustil....vidím to celé v úplně jiném světle..ale úplně jiném teď..tamten nový jen žvanil....tenhle tak neumí žvanit, ale jeho cit musí být stokrát horoucí než všechny ty kecy dohromady
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: no jo, jenže to odepíšeš vztah, když to jinak funguje - milujete se, on miluje dítě, věnuje se vám, dokáže zabezpečit rodinu, jste spolu rádi a umíte si jinak užít čas spolu i bez sebe... jento holt na té jedné koleji nějak nefunguje...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    _BENNY: timto se take vysvetluje skutecnost, ze Bill Clinton sve Hillary zahnul s tak osklivou stazistkou :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam