• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: No některým to zjišťování trvá sakra dlouho.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: jj to mas taky pravdu:-) proto tyto kremy vyzkousi a pak zjisti, ze stjene nejlepsi je prestat jist ty cokolady a jit radsi behat:-)
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: jj mas pravdu:-) moje predstava je uz tak 1 rok, ze my dva nemuzeme spoledne diskutovat:-) rikam ti to za posledni tyden asi tak 6x
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: funkční nefunkční. Existuje spousta krémů proti celulitidě, které nejsou funkční a přesto je ženy kupují.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Kdybych něco vyvozoval, tak bych se neptal. Ptám se proto, abych z odpovědi něco vyvodil. Možná mám jiný postup než ty. Přijde mi, že ty si vytvoříš nějakou představu a přestože ti odpovídám jinak, tak ty svou představu odmítáš opustit.

    Kdyby ti bylo 40 a bylas vdaná? Tak bys psala jinak.:-)
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: ja nepotrebuji nekoho o necem presvedcovat.. :-) o tom to tu preci neni!!!

    Kdyby nebyl funkci, tak nefuguji ani ja:-)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Ale tak to samozřejmě není. Vůbec to není o tom, jestli tvůj způsob akceptuji nebo ne. Jenom se snažím diskutovat o tom, jestli je ten tvůj způsob skutečně realizovatelný, jestli je funkční. Je to tvůj život a já ti ho měnit nechci. Jenom si o tom chci pokecat. Třeba mě v diskuzi přesvědčíš, že tvůj způsob je lepší a já svůj názor přehodnotím.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: kdyz to z niceho nevyvozujes, proc jsi se na to ptal? 10:53:16 / 11:51:42

    no jestli by na tom neco menilo, kdybych ti rekla, ze jsem vdana a je mi 40...
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: protoze mame oba dva odlisny pohled na svet.. ty muj pohled neakceptujes a nikdy jsi nedelal.. protoze si myslis, ze ten tvuj je spravny!! ano pro vetsinu lidi je! taky jsem vysvetlovala proc mame s pritelem volny vztah, o co nam vlastne slo, zkus zafiltrovat zpetne!! a proto se vzdy dostanem do slovniho konfliktu, co se vztahu tyce.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: A není to o věku
    nerozumím tvé poznámce

    Z ničeho nevyvozuji, že chodíš s každou blbostí k rodičům. Ani jsem to nikdy nenapsal.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: tkaze jeste jednou jsme v auditku vztah s zenatym aneb tvrdi, ze se rozvede! pak debaty dosli az k otevrenemu vztahu! nevidim na tom nic spatnyho, proc bych nemohla osobne uvest, ze i ja patrim sem a tuhle zkusenost mela a podelit se o to s jinymi, co tim taktez prosli....
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Vůbec netuším, kam na některé svoje úvahy chodíš. Netvrdím, že jsi psychicky labilní, nemyslím si o tobě, že jsi dělala madraci. Jenom mi tím potvrzuješ, že vůbec nevnímáš, co ti píšu. Netuším, z čeho pramení tvůj negativní postoj ke mně. Nevím, co jsem ti udělal.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: a neni to o veku:-)

    A z ceho vyvozujes, ze chodim s kazdou blbosti k rodicum? nerozumim presne, co tim chces rict:-) kromtoho rodice mam 1000 km pryc.. a jinac problemy jsem za posledni 2 roky nemela..musim zatukat na stul:-)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Introvert rozhodně nejsem. Jenom jsem se naučil si svoje problémy řešit sám. Prostě mimo rodinu, kde bych tím akorát dalším lidem ublížil. Tobě to nevadí. A proto si myslíš, že já jsem introvert.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: nevim co vic rict...halt vsichni nemusi mit stejny pohled na zivot jako ty... a ti co nemaji, mel by jsi akceptovat a nedivat se na ne pohrdave jestli spadli z marzu nebo jsou psychicky labilni...tak to na me pusobi...

    ja rada otevreny vztah
    ty rad pevny vztah

    a ano... COWBOY byla jsem madraci zenatemu muzi!!! tak se na me divas?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Ne takhle přímo, ale byl jsem při tom, když se bavily dvě ženy ve věku mé matky a stěžovaly si navzájem, jak jsou jejich děti až bezohledné, protože je těmhle nepříjemnostem vystavují. Následně jsem se na to zeptal své mámy a ona mi to potvrdila - té si ale stěžuje má sestra.

    Nejsem psycholog, to určitě ne. Jenom už nejsem chlapec, tak se na svět dívám trochu jinak než ty.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: hm ok.. no ja kdyz mam problem jedno jaky, tak si o tom pohovorim s partnerem nebo s rodici...spolecne podebatujeme.. samozrejme i obracene, kdyz maji rodice nejaky trable nebo partner.. nevidim na tom nic spatnyho! od toho tu je ta rodina-nejblizsi.. rikam ti mame komplet jiny postaveni..ty jsi introvert ja extrovert..vsechny vzahy mam zalozene na komunikaci a nez aby se partner dival na to, ze me je blbe a nevedel proc, tak mu reknu.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: chlapce jsi psycholog?nebo co ted po me chces? cowboy my dva mame opravdu jiny pohled na vztahy a nema smysl se o tom bavit, budeme stale v konfliktu.

    ty cowboyi a uz se ti nekdy stalo, ze ti rodice rekli, ze pokud se jim sveris s nejakym tvym problemem, ze jim ttak pusobis neprijemnosti, ze se trapi?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: No já se o svých trablech s rodiči nebo se ženou nebavím. Ne dřív, dokud je nevyřeším. Nemám potřebu si takhle ulevovat.

    A tvá představa o mně je dost odlišná od skutečnosti. Moralizovat tě určitě nechci. Spíš chci přijít na to, jestli "to tak" skutečně máš nebo je to jenom poza na netu.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Jistě. Už se ti někdy stalo, že ti třeba rodiče řekli, že pokud se jim svěříš s nějakým svým problémem, že jim to působí nepříjemnosti, že se tím trápí? Ty jsi si ulevila, ale jim se přitížilo? Nebo jim zase tak úplně všechno neříkáš?
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: ja nepotrebuju dokazovat, ze mam pravdu.. tady je jenom diskuze o nevere bzw. o vztahu s zenatym muzem a nazory z ruznych uhlu pohledu...a uz vubec mi nejde o to, aby si nekdo pribiral muj zivotni styl.. ty jsi ten typ, co bude verny sve zene az za hrob (jen priklad) a kdyz te podvede, rozvedes se po zvazeni podminek, situace.. ja budu mit otevreny manzelstvi, kdyz nekdy ja nebo on zahne, svet se nezbori, mame to tak preci uz od zacatku... jak ty tak i ja budeme preci spokojeni, ale kazdy ve vztahu jinak zalozenem...
    Jinak jsem otevreny clovek a dokazu se bavit Osobne o cemkoliv duvernem, bud me tak beres jaka jsem nebo neberes a ignorujes...nekdo je extrovert nekdo introvert noo..a pokud me chces moralizovat, vyber si jinou osobu.

    a co tyy? bavis se takhle otevrene o trablech a uspesich se svymi rodici nebo pritelkyni/manzelkou?? hm to preci dela vsichni ne!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam