• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HITOMI: Jasně, není to pro tebe důležité, ale chceš o tom vědět. Proč? Zkus nějak logicky vysvětlit, proč chceš vědět o něčem, co pro tebe není důležité.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    COWBOY: neni to pro me sakra dulezite. zase tomu prikladas nejaky extem.
    IVETA
    IVETA --- ---
    Kandaulismus.. pardon prklep.
    IVETA
    IVETA --- ---
    kaudalismus trebas...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HITOMI: Mně zajímá, proč o nich chceš vědět? Jako by to pro tebe přeci jenom bylo sakra důležité.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: prave proto, ze vztah stoji na pevnejsich zakladech, nez je sex, je mozne dojit k volnejsimu vztahu.
    Rozdil mezi timhle a pevnym vztahem je jen ten, ze o pripadnych zaletech chces vedet. Nic vic, nic min. Nevim, proc se tady z toho dela neco zasadniho.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: jj bohuzel:-)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: To tvoje vyvozování.:-))
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: jsme jen vyvozovala...


    TANAIS: sice to nebylo resenim, nebo z prvu se nezdalo, ale timto vztahovym postavenim se to opravdu vyresilo a pres 2 roky zijeme timto zpusobem v klidu.

    ano, my nejsme manzele a zijeme tzv. na jedny kope, nic neplanujeme (budoucnost, deti atd.) proc taky= kdyz je povolanim pilot a sam nevi, kde zitra skonci.. jestli v Rusku, Americke, Rumusnku, Svedsku.. a vi, ze s nim nikam pojedu...ne, neni to vse o vagine a penisu, v pripade, ze se jedna o vztah, ve kterym vis, ze ma s timto clovekem smysl stavet spolecnou budoucnost..
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: volný vztah není řešením žárlivosti a majetnických pocitů. V zásadě si myslím, že je to jen odložení problému, pokud tyto vlastnosti dosahovaly té míry, že jste museli hledat nějaké řešení.

    Jako Cowboy ani já nemám s manželem otevřený vztah, ale žárlivost, majetnictví, zákazy a příkazy od našeho života taky nepatří.

    Pokud někoho miluješ a žiješ s ním, něco od něj očekáváš. Ono to bez toho nejde. Vztah to neničí. Vztah může zničit pouze tvůj přístup k takovému očekávání. Žárlivost je přirozená věc, sklon k majetnictví taky. A zrovna tak v těchto případech platí to, co jsem už řekla - záleží na míře a na tom, jak jsi ty sama schopna se s tím vypořádat.

    Já nevím - já ve svým vztahu s manželem nepotřebuji nějaké dohody o tom, že můžeme šukat s někým jiným. Já se tímhle tématem prostě nezabývám. A nestojí mě to nějaké odříkání. Důvěřuju mu. A abych mu důvěřovala, nepotřebuji mu dávat svolení k tomu, že může píchat jinde. Že se to stát může? Ale jistě, jsem realista. Ale tak nějak si prostě myslím, že náš vztah stojí na pevnějších základech, než je je pták a vagína.

    Kdyby za mnou přišel a zeptal se mě, jestli si může někde zašukat, mohl by se stokrát dušovat, že to neni z lásky, řekla bych "ne".
    Kdyby to místo toho udělal, nechtěla bych to vědět.
    Kdybych to to nedopatřením dozvěděla, určitě by mě to mrzelo a zlobila bych se.
    Abych mu přestala důvěřovat, že náš vztah bere vážně a že je pro něj důležitý, musel by přestat dělat všechny ty ostatní věci, které dělá, aby nám s dcerou bylo dobře.

    Nevím, jak to přesně má on. Ale věřím, že v zásadě podobně, protože si myslím, že pokud někdo žije v dlouhodobém a dobrém vztahu, k něčemu podobnýmu vždycky dojde.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Co to zase plácáš?:-)) Nejsem žádná výjimka. Nikdy jsem to o sobě ani netvrdil.
    IVETA
    IVETA --- ---
    a pokud si za cely manzestvi nebyl neverny a drzel jsi se pevne svych priorit a nenechal jsi se zlatorit! tak pak klobouk dolu, jsi vyjimka:-)ktere je si vazit.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: tak bud rad:-) nekdo to ma tak uz od zacatku a prirozene, nekdo na tom musi pracovat:-)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: My nemáme tenhle váš volný vztah, ale žárlivost, kontrolování, majetnictví, zákazy a příkazy v něm nemají své místo. Je fakt, že spolu nejsme rok, ale něco přes 20 roků, je fakt že máme děti, dospělé děti.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: uff zkusim tu negativni energii vuci tobe odbourat:-)

    a uvedu jeste jednou na pravou miru: me je 27 priteli je 37, pro volny vztah jsme se rozhodli asi po roce spolecneho ziti, abychom odbourali zarlivost, kotrolovani, majetnictvi, zakazy, prikazy, ocekavani a vsechny tyto vlastnosti, co pekny vztah nici! jina cesta tu (krome rozchodu, coz jsme nechteli) nebyla.. navrhl to pritel. A az do ted nam volny vztah fuguje skvele! neznamena to, ze skamae po kazdem koho o vikendu potkame! o tom to neni.....Me nezajima a neptam se, jestli uz s nekterou byl ci nebyl...nepotrebuji to vedet.. pritel naopak posloucha rad eroticky prihody! kazdy chlap ma nejakou tu uchylku. Proto rikam, ano, volny vztah muze fungovat! jak to bude, kdyz prijdou deti, nemuzu rict! jeste zadny nemame. A ano mela jsem vztah s zenatym muzem, proto jsem zabrousila do tohot auditka se podelit o zkusenosti... nic vic, nic min....
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: No některým to zjišťování trvá sakra dlouho.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: jj to mas taky pravdu:-) proto tyto kremy vyzkousi a pak zjisti, ze stjene nejlepsi je prestat jist ty cokolady a jit radsi behat:-)
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: jj mas pravdu:-) moje predstava je uz tak 1 rok, ze my dva nemuzeme spoledne diskutovat:-) rikam ti to za posledni tyden asi tak 6x
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: funkční nefunkční. Existuje spousta krémů proti celulitidě, které nejsou funkční a přesto je ženy kupují.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Kdybych něco vyvozoval, tak bych se neptal. Ptám se proto, abych z odpovědi něco vyvodil. Možná mám jiný postup než ty. Přijde mi, že ty si vytvoříš nějakou představu a přestože ti odpovídám jinak, tak ty svou představu odmítáš opustit.

    Kdyby ti bylo 40 a bylas vdaná? Tak bys psala jinak.:-)
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: ja nepotrebuji nekoho o necem presvedcovat.. :-) o tom to tu preci neni!!!

    Kdyby nebyl funkci, tak nefuguji ani ja:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam