• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Jistě, ale před ztrátou důvěry jako takové tě to stejně neochrání.
    A co až přestane chodit domů, protože už to nebude stíhat? Budeš vědět kdy a kterou šuká, ale na tebe už chuť mít nebude - nebo chceš tvrdit, že v otevřeném vztahu tohle nehrozí?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: na čem stojí tvoje důvěra k partnerovi? Na tom, jestli je ti věrný, respektive že ti není věrný a ty o tom víš? Nebo ještě na jiných věcech?
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: vztahove na neveru!!!
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: V otevřeném vztahu nemůžeš ztratit důvěru? Ty si zase něco namlouváš?
    IVETA
    IVETA --- ---
    hm pokud o partnerovych vylet chce partnerka vedet, tak v tom bude urcite pozadni umysl, proc se pta......
    IVETA
    IVETA --- ---
    ale proc by nemohlo byt ve volnem vztahu vic duvery? (rikat si samozrejme vsechno nebudou, kazdy potrebuje to svoje teritorium) na cemz, kdyz zjistiz, ze manzel ti je 2 roky neverny, tak tu duveru ztrtis na sekundu a trva minimalne rok nez vybudujes zpet. Pricemz u volnyho vztahu, neveru akceptujes uz od zacatku a nemas se jak zklamat...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HITOMI: Jasně, není to pro tebe důležité, ale chceš o tom vědět. Proč? Zkus nějak logicky vysvětlit, proč chceš vědět o něčem, co pro tebe není důležité.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    COWBOY: Ale to by mě taky zajímalo, proč o nich chceš vědět. Aniž bych tomu přisuzovala "sakra důležitost" :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: "prave proto, ze vztah stoji na pevnejsich zakladech, nez je sex, je mozne dojit k volnejsimu vztahu" ano, dejme tomu, že to v některých případech jde a je to funkční.

    Ale když jsi na mě reagovala poprvé, zeptala ses nějak v tom smyslu, jestli tedy není lepší mít volnější vztah, aby v rámci důvěry atd. se předcházelo nevěře. Nechť to má každý, jak chce. Ale tvrdit, že v otevřeném vztahu je více důvěry a tak, protože si ti dva můžou všechno říct (eh), což tady tak nějak obecně z toho, co říkají zastánci, je kravina. A proto se tu ozývám. Ne proto, že někdo šuká se svolením a vyhovuje mu to :) Tož asi tak :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    COWBOY: neni to pro me sakra dulezite. zase tomu prikladas nejaky extem.
    IVETA
    IVETA --- ---
    Kandaulismus.. pardon prklep.
    IVETA
    IVETA --- ---
    kaudalismus trebas...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HITOMI: Mně zajímá, proč o nich chceš vědět? Jako by to pro tebe přeci jenom bylo sakra důležité.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: prave proto, ze vztah stoji na pevnejsich zakladech, nez je sex, je mozne dojit k volnejsimu vztahu.
    Rozdil mezi timhle a pevnym vztahem je jen ten, ze o pripadnych zaletech chces vedet. Nic vic, nic min. Nevim, proc se tady z toho dela neco zasadniho.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: jj bohuzel:-)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: To tvoje vyvozování.:-))
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: jsme jen vyvozovala...


    TANAIS: sice to nebylo resenim, nebo z prvu se nezdalo, ale timto vztahovym postavenim se to opravdu vyresilo a pres 2 roky zijeme timto zpusobem v klidu.

    ano, my nejsme manzele a zijeme tzv. na jedny kope, nic neplanujeme (budoucnost, deti atd.) proc taky= kdyz je povolanim pilot a sam nevi, kde zitra skonci.. jestli v Rusku, Americke, Rumusnku, Svedsku.. a vi, ze s nim nikam pojedu...ne, neni to vse o vagine a penisu, v pripade, ze se jedna o vztah, ve kterym vis, ze ma s timto clovekem smysl stavet spolecnou budoucnost..
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: volný vztah není řešením žárlivosti a majetnických pocitů. V zásadě si myslím, že je to jen odložení problému, pokud tyto vlastnosti dosahovaly té míry, že jste museli hledat nějaké řešení.

    Jako Cowboy ani já nemám s manželem otevřený vztah, ale žárlivost, majetnictví, zákazy a příkazy od našeho života taky nepatří.

    Pokud někoho miluješ a žiješ s ním, něco od něj očekáváš. Ono to bez toho nejde. Vztah to neničí. Vztah může zničit pouze tvůj přístup k takovému očekávání. Žárlivost je přirozená věc, sklon k majetnictví taky. A zrovna tak v těchto případech platí to, co jsem už řekla - záleží na míře a na tom, jak jsi ty sama schopna se s tím vypořádat.

    Já nevím - já ve svým vztahu s manželem nepotřebuji nějaké dohody o tom, že můžeme šukat s někým jiným. Já se tímhle tématem prostě nezabývám. A nestojí mě to nějaké odříkání. Důvěřuju mu. A abych mu důvěřovala, nepotřebuji mu dávat svolení k tomu, že může píchat jinde. Že se to stát může? Ale jistě, jsem realista. Ale tak nějak si prostě myslím, že náš vztah stojí na pevnějších základech, než je je pták a vagína.

    Kdyby za mnou přišel a zeptal se mě, jestli si může někde zašukat, mohl by se stokrát dušovat, že to neni z lásky, řekla bych "ne".
    Kdyby to místo toho udělal, nechtěla bych to vědět.
    Kdybych to to nedopatřením dozvěděla, určitě by mě to mrzelo a zlobila bych se.
    Abych mu přestala důvěřovat, že náš vztah bere vážně a že je pro něj důležitý, musel by přestat dělat všechny ty ostatní věci, které dělá, aby nám s dcerou bylo dobře.

    Nevím, jak to přesně má on. Ale věřím, že v zásadě podobně, protože si myslím, že pokud někdo žije v dlouhodobém a dobrém vztahu, k něčemu podobnýmu vždycky dojde.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Co to zase plácáš?:-)) Nejsem žádná výjimka. Nikdy jsem to o sobě ani netvrdil.
    IVETA
    IVETA --- ---
    a pokud si za cely manzestvi nebyl neverny a drzel jsi se pevne svych priorit a nenechal jsi se zlatorit! tak pak klobouk dolu, jsi vyjimka:-)ktere je si vazit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam