• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HITOMI: Ale vůbec nežiju na pólech. Myslel jsem si, že s tím přišel partner.
    Promiň, ale pokud by tě to nezajímalo, pak to nebudeš chtít vědět. Ale teď jsi prakticky vysvětlila, že ty to ani vědět nepotřebuješ, spíš tvůj partner chce mít přehled nebo spíš chce mít dopředu jakoukoliv bokovku povolenou, aby se nemusel unavovat s jejím maskováním. To je od něj chytré.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IVETA:
    HITOMI: takže vždy s tím přišel váš partner...

    jak by vám vlastně ve skutečnosti bylo, kdyby přišli s tím, že minulou noc byli s úžasným objevem a bude prima si to střihnout ještě jednou?
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    COWBOY: to, ze bych o tomto snad chtela vedet musi nutne znamenat, ze muj vztah stoji na sexu? no to snad nemyslis vazne....
    sex prave neni pro ten vztah primarni, proto mi nevadi o necem takovem vedet. A s timto prisel muj partner. Ty asi fakt musis zit v nejakych velkych extremech, kdyz musis uvazovat porad jen na polech a nevidis nic mezi tim. A musis oznat, ze s takovymi lidmi se diskutuje velmi spatne.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: V tom případě ale porovnáváme něco dost odlišného. Naše vztahy se nedojí srovnávat a nedá se proto ani srovnávat, která pravidla pro daný vztah jsou lepší.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IVETA: a piloti se nežení a nemají děti?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HITOMI: Už tomu začínám rozumět. Tvůj vztah nestojí na sexu a právě proto trváš na tom, že budeš vědět o každém jeho sexu.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: ano da se rict.. protoze ja nechci byt jeden rok v Americe,jeden rok v Rumunsku, 6 let v Rusku chapes? pritom vim, ze on je spravny partner, ale diky jeho povolani neni zadna budoucnost... bud toto akceptovat, ze tvuj mejetk bude v kufru, deti budes sebou vsude brat, nebo zit ted, uzit posledni dny, mesice s timto clovekem aa....... bohuzel...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Jasně, ale také jsi psala ne, neni to vse o vagine a penisu, v pripade, ze se jedna o vztah, ve kterym vis, ze ma s timto clovekem smysl stavet spolecnou budoucnost..
    takže tenhle chlap je jenom takové přechodné období? Nic s ním neplánuješ, ale protože jste na sebe žárlili (nechápu, když to není nic vážného), tak jste udělali dohodu, abyste se nemuseli rozejít (proč se nerozejít, když to vlastně žádný perspektivní vztah není).
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: radsi nad tim nepremyslim! mohlo se stat a nemuselo, proto i ja s nim spim jen s kondomem.
    IVETA
    IVETA --- ---
    TANAIS: s partnerem, ktery si me vybere jako zenu, se kterou bude chtit mit deti a ja si vyberu, protoze odpovida svyma kvalitama jako spravny chlap pro zivot... jedine tento clovek muze zklamat moji duveru, a pak je jedno jestli se jedna o duveru rize sexualni nebo o duveru v cloveka samotneho..
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    COWBOY: muj vztah nestoji na sexu, zas pletes dve veci dohromady. Fakt nema cenu se s tebou bavit.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: vsak celou dobu mluvim o fyzicke nevere. ta citova je mnohem vetsi problem.
    Duvera jako takova je stavena pak na necem uplne jinem. Na cowboyovy dotazy ale odpovidat nebudu.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Takže v tom svém volném vztahu máte docela fest pravidla. Věříš, že tvůj partner nikdy nesouložil s jinou bez kondomu? Myslím od vaší dohody.
    IVETA
    IVETA --- ---
    IVETA:
    my zijeme na jedny kope, neplanovali jsme spolecnou budoucnost, nic spolu nebudujeme, neplanujeme deti, zijeme jen tak.... (bohuzel, ale je pilot, tak co chces delat) tim, ze to tak je.. nemas zadny ocekavani a ta duvera se nema jak znicit...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HITOMI: Takže to pro tebe důležité je. Tak proč jsi prve tvrdila, že na tom tvůj vztah nestojí?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: dejme tomu, že odbouráš fyzickou nevěru, ale nikoli citovou. Takže na slova "neexistuje nevěra" bych si dala pozor.

    Necitovala jsem přesně. Psala jsem, co tu obecně ze strany zastánců vyplývá. Pokud mě vyzýváš k tomu, abych pozorně četla, tak to dělej též.

    Nicméně, i mě zajímá odpověď na Cowboyovu otázku.
    IVETA
    IVETA --- ---
    COWBOY: ale on nesuka paneboze kazdy den s jinou! ( nevim to, ze, neptam se ho) krom toho tu byli na zacatku nejaky pravidla (sex jedine s kondomen, aby se nenatahli ruzny nemoce dom, a pecovat o sebe s laskou a ohleduplnosti, abychom nedali pocit tomu durhemu, ze je cislo 2...........)

    HITOMI
    HITOMI --- ---
    COWBOY: ze je to nedulezite, ja jen rikam, ze to neni "sakra dulezite". A jak sem rekla prve, s tebou se proste bavit nechci.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HITOMI: Co si domýšlím? Nebylo by jednodušší prostě odpovědět, než takhle dětinsky kličkovat?
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: zase smesujes vic veci dohromady. Opakuji to znovu, tim tvrzenim jsem myslela to, ze pokud mas otevreny vztah, neexistuje nevera - protoze o pripadnem zaletu vis, nelze tedy mluvit o nevere.
    S duverou jsem davala dohromady jine veci :/ tady se jen ukazuje to, jak tu nekteri nedovedou cist a domysli si.

    COWBOY: zase si domyslis.
    IVETA
    IVETA --- ---
    uuj jste se na me sbehli:-)

    moment chvilku
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    IVETA: Jistě, ale před ztrátou důvěry jako takové tě to stejně neochrání.
    A co až přestane chodit domů, protože už to nebude stíhat? Budeš vědět kdy a kterou šuká, ale na tebe už chuť mít nebude - nebo chceš tvrdit, že v otevřeném vztahu tohle nehrozí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam