ZELINKA: eh, proč kde kdo motá do mileneckýho vztahu nějaký postavení? V mileneckým vztahu jde většinou jen o jedno postavení a to nikoli o postavení její, ale o jeho postavení :)
Pokud nejsem blbá, tak když si najdu zadanýho chlápka, tak od něj neočekávám, že začne pálit mosty, protože já jsem učiněná femme fatale a když už se rozhodnu si to s ním přesto užít, tak se nebudu užírat tím, že má ženu a rodinu. A pokud se tím užírat budu, je to moje blbost, ne jeho. A dokonce se do něj můžu i zamilovat, ale litovat toho, že se mnou není, protože má ženu, je z mýho pohledu blbost oné slečny. Už jenom proto, že selský rozum říká, že není jisté, že chlap, který opustí rodinu kvůli mně, neopustí mě kvůli nějaké jiné za čas zas. Jasně, já vím, že se to opravdu někdy stává, že se dva potkaj, opustí rodiny a pak jsou spolu spokojení, ale v drtivé většině případů to takovej šťastnej konec nemá, ne? Tak proč jít do takový investice, kde je míra rizika tak vysoká? Na to by se měl mít člověk příliš rád :)