• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    TANAIS: jeden rozvod už mám za sebou taky ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    No, já jsem toho názoru, že je dobrý mít zameteno před vlastním prahem v těhle věcech. Mně by vadilo žít s někým a myslet to s ním vážně a nebýt rozvedená. (Jeden rozvod za sebou už mám).
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FANAE: řekněme že máme vyřešené obojí ;)
    s druhým odstavcem 100% souhlas
    FANAE
    FANAE --- ---
    LONESTAR: Tak racionální důvody je ten strach z dluhů a toho že budeš platit alimenty na cizí dítě, ale to už jí musíš znát ty dostatečně abys věděl že ti nic takovýho neprovede:)

    S rozvodem je to prostě jako se svatbou - hromada vyřizování k tomu aby měl člověk nějaký papír co mu stejně na nic není ;)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FANAE: nebo 8 let (můj případ)
    racionální důvod proč se rozvést jsem dosud nenašel (ale třeba mi tady někdo poradí :))
    FANAE
    FANAE --- ---
    BLONDYNKA: Kravina. To že nechci řešit debilní soudy neznamená, že si tím nechávám otevřenou cestou vrátit se k manželce se kterou už nejsem tři roky.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DAHL: Prostě tě zas tak moc nechce a nechává si prostor, co kdyby se naskytlo něco lepšího, co kdyby se chtěl vrátit k manželce, co kdyby se rozhodl být raději sám. Celkem nic v tom nehledej, moc bych na společné štěstí až do smrti s ním nespoléhala.
    AISHA
    AISHA --- ---
    DAHL: proč se s ním nerozvede ta jeho žena?
    FANAE
    FANAE --- ---
    DAHL: Z praktickýho hlediska, že si manželka někde může nasekat šílený dluhy nebo otěhotnět to docela chápu. Ale není prostě jen línej? Protože když se odmyslí ty potencionální dluhy/děti (které třeba vyloučí protože jí zná), tak je s rozvodem prostě jen otravování se. Kdyby se k sobě vrátit chtěli, tak tomu ani ten oficiální rozvod nezabrání.
    Pokud se nechceš hned teď vdávat a všechno vám klape, tak bych to na tvém místě zatím moc neřešila. Jestli nemáš opravdu vážné obavy z těch praktických důvodů tak si přiděláváš zbytečnou starost navíc.
    DAHL
    DAHL --- ---
    FANAE: heled mě to prostě nepřijde normální...nechci říkat , že jsem na tom nějak špatně...ale prostě žít v neustálém strachu, že se může kdykoliv jen tak vrátit k manželce neni nic příjemného !
    FANAE
    FANAE --- ---
    DAHL: taky nechapu co resis kdyz jste spolu normalne, oficialne a spokojeni, to je vic nez ma vetsina lidi v tomhle klubu. A ty hrotis blby papiry:)
    DAHL
    DAHL --- ---
    LONESTAR: Já nevím...třebaže je to fakt na hovno žít s někým o kom víš, že je ženatý/vdaná ?! Ten pocit ,že si to nechává jako zadní vrátka. Bože nevím co je na tom k nepochopení.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DAHL: a proč ho chceš rozvést?
    DAHL
    DAHL --- ---
    Mám pro vás takový menší oříšek. Žiju už rok s přítelem, který je ženatý. Rozešel se s manželkou už skoro před třemi lety (děti a ani žádný společný majetek nemají). Tenkrát ji opustil kvůli mnohem mladší dívce a musím podotknout , že i já jsem o 7 let mladší než on. Jeho ženu znám a máme se rády. Tady ovšem přichází ten problém. Pořád ho nemohu donutit se rozvést. Nejdříve říkal, že se mu do toho nechce , že má pocit viny a ať mu s tím trochu pomohu. Tak jsem pro něj stáhla z internetu vzor pro rozvod bezdětného manželství . Ovšem to jsem trochu nedomyslela, protože ho to nejspíše dost vyděsilo ! OK. Nechala jsem to nějakou dobu být. Když jsem o tom po delší době znovu začala mluvit, řekl mi, že si myslí, že když se rozvede bude to pro mě jakýsi druh závazku něco v tom smyslu jako zásnuby . Bože jako bych si ho snad chtěla brát ?! Teď si myslím , že jsou to všechno jenom výmluvy a už vážně nevím co mám dělat. Nechci se s ním rozcházet páč nám to jinak klape !!! Please help !!!
    IVETA
    IVETA --- ---
    RETESKA: ja myslim, ze u me to s atraktivitou nema nic spolecnyho. Spise uz mam tretim rokem touhu po rodine a rodinnem zivote, chlapovi, co uz ma zivot usporadany a nabizi, to co ti mladi jeste nemohou. Zaroven stojim o starsi pany a to je ten duvod proc pritahuji zenaty. Dokud tento postoj v sobe nezmenim, nebude to ani jinak vypadat. /to je to, co ze me vyzaruje/
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    RETESKA: ja vim, ze je to tvoje kamaradka a muj nazor je uplne jedno, ale z tohohle se mi dela proste soufl, ale kdyz jim to vyhovuje..
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    RETESKA: spis jak u blbejch.. muzu jeste pochopit, ze nekomu nevadi, ze jeho milenec ma zenu a dite tudiz nemuze byt rec o nejakem rovnym charakteru.. ale ze si nekdo, kdo ma pritele, zacne s manzelem sve nejlepsi kamaradky, navic sousedem, to uz mi opravdu prijde jako nutkava potreba co nejvic si zkomplikovat zivot..
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    IVETA: to je taky fakt :)
    IVETA
    IVETA --- ---
    CORIOLANUS: hele to rika me vis, jak to opravdu je, se uz nedozvim, ale ja sama si myslim, ze ju musi mit rad a na ni neco imponovat a musi mit spoustu peknych chvil, jinak by to krachlo.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CORIOLANUS: eh, to se ptáš na špatný adrese. Na tohle myslím já těžko můžu odpovědět, protože já nevím, co dělají rodiny milenců, když jsou milenci u svých milenek a co těm milencům přijde adekvátní nebo neadekvátní :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam