• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    FANAE
    FANAE --- ---
    DAHL: taky nechapu co resis kdyz jste spolu normalne, oficialne a spokojeni, to je vic nez ma vetsina lidi v tomhle klubu. A ty hrotis blby papiry:)
    DAHL
    DAHL --- ---
    LONESTAR: Já nevím...třebaže je to fakt na hovno žít s někým o kom víš, že je ženatý/vdaná ?! Ten pocit ,že si to nechává jako zadní vrátka. Bože nevím co je na tom k nepochopení.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DAHL: a proč ho chceš rozvést?
    DAHL
    DAHL --- ---
    Mám pro vás takový menší oříšek. Žiju už rok s přítelem, který je ženatý. Rozešel se s manželkou už skoro před třemi lety (děti a ani žádný společný majetek nemají). Tenkrát ji opustil kvůli mnohem mladší dívce a musím podotknout , že i já jsem o 7 let mladší než on. Jeho ženu znám a máme se rády. Tady ovšem přichází ten problém. Pořád ho nemohu donutit se rozvést. Nejdříve říkal, že se mu do toho nechce , že má pocit viny a ať mu s tím trochu pomohu. Tak jsem pro něj stáhla z internetu vzor pro rozvod bezdětného manželství . Ovšem to jsem trochu nedomyslela, protože ho to nejspíše dost vyděsilo ! OK. Nechala jsem to nějakou dobu být. Když jsem o tom po delší době znovu začala mluvit, řekl mi, že si myslí, že když se rozvede bude to pro mě jakýsi druh závazku něco v tom smyslu jako zásnuby . Bože jako bych si ho snad chtěla brát ?! Teď si myslím , že jsou to všechno jenom výmluvy a už vážně nevím co mám dělat. Nechci se s ním rozcházet páč nám to jinak klape !!! Please help !!!
    IVETA
    IVETA --- ---
    RETESKA: ja myslim, ze u me to s atraktivitou nema nic spolecnyho. Spise uz mam tretim rokem touhu po rodine a rodinnem zivote, chlapovi, co uz ma zivot usporadany a nabizi, to co ti mladi jeste nemohou. Zaroven stojim o starsi pany a to je ten duvod proc pritahuji zenaty. Dokud tento postoj v sobe nezmenim, nebude to ani jinak vypadat. /to je to, co ze me vyzaruje/
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    RETESKA: ja vim, ze je to tvoje kamaradka a muj nazor je uplne jedno, ale z tohohle se mi dela proste soufl, ale kdyz jim to vyhovuje..
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    RETESKA: spis jak u blbejch.. muzu jeste pochopit, ze nekomu nevadi, ze jeho milenec ma zenu a dite tudiz nemuze byt rec o nejakem rovnym charakteru.. ale ze si nekdo, kdo ma pritele, zacne s manzelem sve nejlepsi kamaradky, navic sousedem, to uz mi opravdu prijde jako nutkava potreba co nejvic si zkomplikovat zivot..
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    IVETA: to je taky fakt :)
    IVETA
    IVETA --- ---
    CORIOLANUS: hele to rika me vis, jak to opravdu je, se uz nedozvim, ale ja sama si myslim, ze ju musi mit rad a na ni neco imponovat a musi mit spoustu peknych chvil, jinak by to krachlo.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CORIOLANUS: eh, to se ptáš na špatný adrese. Na tohle myslím já těžko můžu odpovědět, protože já nevím, co dělají rodiny milenců, když jsou milenci u svých milenek a co těm milencům přijde adekvátní nebo neadekvátní :)
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TANAIS: ja jsem mozna naivka, ale jak muze nekdo tvrdit, ze na prvnim miste je pro nej rodina a pak travit cas misto s rodinou s milenkou? a ne, nepripada mi to to stejny, jako kdyby misto za milenkou chodil hrat tenis :)
    IVETA: pokud se zenou setrvava jenom kvuli synovi, hypotece a pripadnym alimentum, jak velka je sance, ze se budou min hadat?
    IVETA
    IVETA --- ---
    ZELINKA: podle me zalezi na tom, jak moc v tom vztahu s zenatym hrajou city, nebo zavislost na nem. Pokud je v tom vztahu opravdu jen o sex a zabava, nevidim problem si najit noveho partnera.
    Vzdyt je to jak ve vztahu, kolik lidi odchazi ze vztahu teprva az po tom, co si najde jineho partnera? je jich spousty....
    IVETA
    IVETA --- ---
    i kdyz znam i pripad, kdy byl vztah s zenatym do doby nez se najde perspektivni partner.. slecna tak mela vztah jeden rok, a pak nasla single kluka a ukoncila to.
    IVETA
    IVETA --- ---
    ILLUZE: no prave, to je ta karma na tom.. ono pak i kdyz se jdes s holkama nekam pobavit, nebudou te oslovovat ti *single* muzi, ale zenati, pac to s tebe vyzaruje.
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    TANAIS: :-)já měla kliku na svobodný kluky :-))))))))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ZELINKA: asi jste holky nepotkaly toho "pravýho ženáče" :-D

    Ale ne, dělám si legraci. Někdo to takhle prostě nemá :)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    IVETA: jo, tomu i rozumím..jen to prostě nechápu... já to cítím přesně tak, jak píše ILLUZE:
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IVETA: tohle jsem už párkrát někde slyšela...
    trabl byl v tom, že se "čekalo" na někoho jiného při tom ženatém v jistém případě deset let...
    a ten jiný se prostě nenašel...
    pořád každého porovnávala s tím ženatým...

    jak je jednou člověk zaháčkovaný jinde... pak se těžko dokope k něčemu smysluplnějšímu...
    IVETA
    IVETA --- ---
    ZELINKA: tak Tanais odpovedela za me a myslim mnohem lepe:-)
    Ze zacatku, kdyz jsem byla zamilovana, me to trapilo, ze jsem prisla pozde do jeho zivota a ano taky jsem doufala, ze co kdyby nahodou, ale postupem casu jsem se nastelovana na jeho jenom postaveni, do doby nez se objevi novy partner pro zivot.
    Ono, kdyz se tema emocema neridis a divas se na jeho vztah z jineho pohledu, vidis tam.. syna, ktereho miluje nadevse, byt, ktery splaci na hypoteku a poridil si ho hned po svatbe. / zavazek na cely zivot/ Prani sedet na stare kolena na zahrade toho bytu a koukam na hory. Predstava rozvodu - ztrata ditete, bytu, placeni alimentu plus vyplata 15-30 000 Kc manzelce do doby nez kluk bude velky, nebo pokud se nove nevda. Takze ta realita ti dava na vyber: bud s nim spat do doby nez se najde perspektivni partner,nebo to s nim ukoncit a byt sam i bez sexu.
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    TANAIS: tak to je fakt super! Jsi prostě šťastná ženská! Tak držím palce ať Ti všechno i nadále vychází :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam