• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    CORIOLANUS:
    tak morální není žádnej sex s někým, kdo je zadanej. ale to v takové diskuzi už nikoho nezarazí. tady prostě zarazil ten přístup k té ženě. protože člověk vždycky takovým poměrem riskuje mnohé..no a proč má někdo potřebuje riskovat, když je ta žena z jeho pohledu taková hloupoučká, nechápavá, usedlá a kdo ví co ještě tady padlo? v tom případě to musí být naprostá sexuální dračice, aby to vše vyvážila, a to je přece s malým dítětem a manželem světový výkon! :) ale moc chvály na její adresu zatím nepadlo..tak prostě nevim, kde je zakopán pes. ani to zvyšování sebevědomí mi tam moc nesedí, protože jak někomu může zvedat sebevědomí to, že má kolem prstu omotaného někoho takového? to už musí být v tom případě hodně špatné..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORIOLANUS: a nebo prostě hoch, co se potřebuje opakovaně ujišťovat o své genialitě je používán normální usazenou ženskou pro zpestření nudy. Donchán z Tvarožné Lhoty...
    Ovšem jaksi má k tomu pohádku jaký je to exotický, osvícený světoběžník. Odsuzovat z pozice dvacetiosmiletého turisty v indii a okolí ženskou co se vdala a má děti a chtít jí ukazovat vo čem je ten svět? A ještě být přesvědčen, že by kvůli němu opustila manžela, který ji uživí? Ehm...

    A pokud to skutečně Sunnyrainův příběh, ke kterému navíc nemá koule se přiznat, tak o to víc to vypovídá o sebepojetí a sebe-vědomí.
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TAYLES: muj tata vzdy zminoval prislovi "kdyz curak zaveli, tak je rozum v prdeli".. osobne bych to videla na to, ze mamca sice vnima, co ji pasak rika, ale pousti to jednim uchem tam, druhym ven a naprosto nesmyslne ocekava, ze to bude jinak, nez on rika, protoze se nechala okouzlit.. a na druhou stranu, dost pochybuju, ze je pasak striktne chladnej a racionalni, kdyz ji vysvetluje ze chce jen to, aby mu roztahla nohy, protoze musi byt preci planovite aspon trochu milej a pozornej kdyz mu ma ty nohy opravdu roztahnout :)
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    CMLKA: samozrejme, ze ne :) ale v tomto pripade mi to prijde jako kdyz tricatnik soulozi na diskotece ozralou sestnactku - je to legalni a oba to delaji dobrovolne, ale nekdo ma vetsi poneti o tom, co se doopravdy deje a to proste podle me kosher neni.. a asi danou situaci vnimam takhle hlavne proto, ze to citim presne tak, jak popisuje TAYLES.. ono kdyby koza vedela kde je jeji misto a s panem uzasnakem si jenom vylepsovala apetit, bylo by to proste o necem jinym.. jo a ze se provini vic ona, to absolutne nepopiram, jen mi nepripada uplne moralni sukat vdany mamy od deti..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ještě jsem se nad tím musela zamyslet (promiňte,že to rozepisuju takto natřikrát)..ale mně celej ten popis přijde krajně nesympatickej. ano, je to temně romantické, když svalnatý nezvedený rytíř šplhá za paničkou po břečťanu, zatímco tyranský manžel chrápe vedle ..ale poslouchat, jak je žena nevěrná s někým, kdo o ní mluví jako o kusu hadru nebo slípce ze dvorku - to snad přesahuje meze slušnosti :) bez závazků nebo ne - žena je v době ilegálního šťouchu dáma v očích pána! kde je vkus, kde je elegance, kde je důvod :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: P.S. ale podle toho, jak ho líčíš, to bude nějakej příšernej šulin :) chudák mamka. nebo si zlepši ten popis postav
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    já si taky myslím, že pakliže on jde s pravdou ven, tak ona se proviní víc než on. je to především její manželství. ona má být první, kdo ho brní / zachraňuje / opatruje. ona má ke svému manželovi větší zodpovědnost než cizí muž. a taky sama k sobě má větší zodpovědnost než kdokoli jiný.
    ale stále nechápu ty formulace o tom, že ona moc nechápe, co se děje - nerozumí holým větám? v tom případě se třeba nerozhoduje na základě skutečnosti a to už jeho vina je, že jí to neumí vysvětlit tak, aby věděl, že to pochopila
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CORIOLANUS: takze zenska na matersky je nesvepravna??
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    CMLKA: no vidis a ja si treba myslim, ze to v poradku jasne neni.. takze zalezi jen na typkovi, do jakych (a predevsim z jakych) situaci se chce dostavat a kdy mu ze sebe jeste neni na bliti :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SUNNYRAIN: Haha, pobavils takhle při pátku. Kredibilita tvých příspěvků je ale bohužel poněkud...nulová.
    Ale určo nemluvíš o sobě, už to chápu. Týpek, o kterým mluvíš, bude nejspíš Tibeťan, kterého rodiče vyrazili v desíti letech z domu, u toho si umím představit, že by tohle všechno stihl :-))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CORIOLANUS: jasne ze jo, pokud ji na nos nevesis buliky o tom, ze si ji odvedes do sve chatrce na Bali a budete vsichni zit stastne jako rodinka az do smrti :) pokud to reknes na feerovku, tak je to uz jenom jeji boj...samozrejme nefer je to vuci manzelovi
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SUNNYRAIN: hmmm - je v poradku soulozit vdanou mamu od malyho ditete? nota bene kdyz vim, ze to nebere jen jako sexualni povyrazeni?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SUNNYRAIN: Na základě čeho rozlišuješ úroveň člověka?
    Že má tedy dotyčný na víc?
    Na co / na koho tedy dotyčný ze tvého pohledu má?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: tak pravděpodobně je dost svéprávná na to, aby dokázala posoudit následky svých činů, žejo. co s tím má co dělat, že ona je z chajdaloupky a on jezdí po světě? zdravý rozum je úměrný počtu navštívených kontinentů?
    P.S. ještě by mě zajímal její pohled - třeba bychom se dozvěděli věci!
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    BLONDYNKA: Hledáš rady na nyxu, nebo čekáš, že ostatní na nyxu hledají rady?? :) Nevím... Není tohle spíš diskusní server? A ne poradna? :))
    A jak Tě prosím Tě napadlo, že bych mluvil o sobě? :)
    Cestováním myslím pár let života v Indii, Tibetu, cestování po Asii... Život v klášteře i na ulici... Přesto mu je jen 28. A sebevědomí je to poslední, co by mohl týpkovi chybět, ale nemusí ho vystavovat na odiv Blondýnkám. :))

    CORIOLANUS: Z mého úhlu pohledu má na víc. Na to se právě tak nějak ptám.... Protože mamina asi ne zcela chápe, co se děje, a co bude... Je dobrá v sexu a on se rozhodl po delší úvaze, že jo. Že když za tím opakovaně chodí, že na sex jo. Rozhodl se dobře?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SUNNYRAIN: Mě by nejvíc ze všeho zajímalo, jak jsi dospěl k závěru, že jsi tak neodolatelný, chytrý a krásný týpek, a jestli to cestování obnášelo víc než Chorvatsko a pak prstem po mapě. Skutečně dobří týpci obvykle nehledají rady na nyxu, těm tak nějak život sám donese zmoudření. Brousit si sebevědomí na vdané holce odněkud z kotěhůlek mi poněkud podezřele zavání...
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SUNNYRAIN: nemel by v tom pokracovat.. ale panicka je evidentne koza pitoma a kdyz v tom nebude pokracovat typek, bude v tom casem pokracovat typek jinej.. nezbyva nez doufat, ze devceti dojde, ze je to vsude stejny driv, nez znici zivot diteti..
    SUNNYRAIN: jo a kdyz je typek tak strasne zcestovalej a mr. awesome, nema nahodou na vic, nez hoblovat nejakou hloupou mamu od malyho ditete a zbytecne ji komplikovat zivot? nemel by byt roozumnej aspon on?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SUNNYRAIN: no... já ale tak nějak nevím, co se na tom dá debatovat. Ptáš se na to, co je správné z hlediska obecně uznávané morálky a etiky? Mně přijde, že když člověk chvíli hledá, vždycky najde odpověď, jakou chce slyšet.
    Morálně to správný není. Z hlediska morálky by s ní spát neměl zrovna tak, jako by ona neměla spát s ním. A je fuk, jestli ona je blbá nebo on.
    Mno.. ale von to má ve třech rád málokdo, pokud ta třetí je slečna Morálka.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    SUNNYRAIN: nelze chránit lidi před jejich vlastní blbostí, notabene pokud to oni sami ani nechtějí...
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TANAIS: Dejme tomu ze života. Debata. Může být?

    LONESTAR: :-) Nakolik je svéprávná mamina z vesnice, jejímž největším cílem bylo porodit dítě, v porovnání s mladým bohémským frajerem, který procestoval svět? :)

    CROME: Holka ho chce. Jak by mohla toho týpka nechtít? Navíc chemie funguje... Ale podmínky jí řekl jasně. (A přiznejme si, ona přistoupí na cokoli.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam