• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SUNNYRAIN: Haha, pobavils takhle při pátku. Kredibilita tvých příspěvků je ale bohužel poněkud...nulová.
    Ale určo nemluvíš o sobě, už to chápu. Týpek, o kterým mluvíš, bude nejspíš Tibeťan, kterého rodiče vyrazili v desíti letech z domu, u toho si umím představit, že by tohle všechno stihl :-))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CORIOLANUS: jasne ze jo, pokud ji na nos nevesis buliky o tom, ze si ji odvedes do sve chatrce na Bali a budete vsichni zit stastne jako rodinka az do smrti :) pokud to reknes na feerovku, tak je to uz jenom jeji boj...samozrejme nefer je to vuci manzelovi
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SUNNYRAIN: hmmm - je v poradku soulozit vdanou mamu od malyho ditete? nota bene kdyz vim, ze to nebere jen jako sexualni povyrazeni?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SUNNYRAIN: Na základě čeho rozlišuješ úroveň člověka?
    Že má tedy dotyčný na víc?
    Na co / na koho tedy dotyčný ze tvého pohledu má?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: tak pravděpodobně je dost svéprávná na to, aby dokázala posoudit následky svých činů, žejo. co s tím má co dělat, že ona je z chajdaloupky a on jezdí po světě? zdravý rozum je úměrný počtu navštívených kontinentů?
    P.S. ještě by mě zajímal její pohled - třeba bychom se dozvěděli věci!
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    BLONDYNKA: Hledáš rady na nyxu, nebo čekáš, že ostatní na nyxu hledají rady?? :) Nevím... Není tohle spíš diskusní server? A ne poradna? :))
    A jak Tě prosím Tě napadlo, že bych mluvil o sobě? :)
    Cestováním myslím pár let života v Indii, Tibetu, cestování po Asii... Život v klášteře i na ulici... Přesto mu je jen 28. A sebevědomí je to poslední, co by mohl týpkovi chybět, ale nemusí ho vystavovat na odiv Blondýnkám. :))

    CORIOLANUS: Z mého úhlu pohledu má na víc. Na to se právě tak nějak ptám.... Protože mamina asi ne zcela chápe, co se děje, a co bude... Je dobrá v sexu a on se rozhodl po delší úvaze, že jo. Že když za tím opakovaně chodí, že na sex jo. Rozhodl se dobře?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SUNNYRAIN: Mě by nejvíc ze všeho zajímalo, jak jsi dospěl k závěru, že jsi tak neodolatelný, chytrý a krásný týpek, a jestli to cestování obnášelo víc než Chorvatsko a pak prstem po mapě. Skutečně dobří týpci obvykle nehledají rady na nyxu, těm tak nějak život sám donese zmoudření. Brousit si sebevědomí na vdané holce odněkud z kotěhůlek mi poněkud podezřele zavání...
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SUNNYRAIN: nemel by v tom pokracovat.. ale panicka je evidentne koza pitoma a kdyz v tom nebude pokracovat typek, bude v tom casem pokracovat typek jinej.. nezbyva nez doufat, ze devceti dojde, ze je to vsude stejny driv, nez znici zivot diteti..
    SUNNYRAIN: jo a kdyz je typek tak strasne zcestovalej a mr. awesome, nema nahodou na vic, nez hoblovat nejakou hloupou mamu od malyho ditete a zbytecne ji komplikovat zivot? nemel by byt roozumnej aspon on?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SUNNYRAIN: no... já ale tak nějak nevím, co se na tom dá debatovat. Ptáš se na to, co je správné z hlediska obecně uznávané morálky a etiky? Mně přijde, že když člověk chvíli hledá, vždycky najde odpověď, jakou chce slyšet.
    Morálně to správný není. Z hlediska morálky by s ní spát neměl zrovna tak, jako by ona neměla spát s ním. A je fuk, jestli ona je blbá nebo on.
    Mno.. ale von to má ve třech rád málokdo, pokud ta třetí je slečna Morálka.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    SUNNYRAIN: nelze chránit lidi před jejich vlastní blbostí, notabene pokud to oni sami ani nechtějí...
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TANAIS: Dejme tomu ze života. Debata. Může být?

    LONESTAR: :-) Nakolik je svéprávná mamina z vesnice, jejímž největším cílem bylo porodit dítě, v porovnání s mladým bohémským frajerem, který procestoval svět? :)

    CROME: Holka ho chce. Jak by mohla toho týpka nechtít? Navíc chemie funguje... Ale podmínky jí řekl jasně. (A přiznejme si, ona přistoupí na cokoli.)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SUNNYRAIN: mno... pokud to neni o tobě,tak je to fakt akademická debata.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    SUNNYRAIN: pokud jí to řekl dopředu a panička je svéprávná, tak si týpek nemusí nic vyčítat...
    CROME
    CROME --- ---
    SUNNYRAIN: pokud tomu holka nerozumi a nechce to tak nezavazne a typek to vi a presto bude delat dal, tak je to sobecky hovado....
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TANAIS: Týpek ji řekl přímo do očí, že ji nebere jako partnerku. Že pokud ona chce, tak jo, ale jedině na sex...
    (Ale tomu holka samozřejmě nerozumí.)
    Už spolu spali.
    Ale měl by v tom týpek pokračovat? S vdanou maminou?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SUNNYRAIN: myslím, že je v zásadě jedno, co by týpek udělat měl, nakonec to dopadne tak, že týpek udělá, co udělat chce a že se s ní vyspí. Rozvodem to nutně končit nemusí. Holčina má docela šanci všimnout si, že s ní týpek nechce být.
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    Co si myslíte o tom, když se krásnej chytrej týpek, tak trochu bohém, nechá sbalit od mladé vdané holky? Která má maličké dítě, manžela... Taková typická nudná vesnická rodinka... A ona by chtěla víc, rozhlíží se, zakouká se do týpka...

    On ví o životě hodně. O vztahu. O lásce. Procestoval svět, hodně viděl, hodně ví...
    Ona si žije svůj nudnej život, z nenormálních podmínek utekla do obyčejnýho manželství, prosadila si dítě, a tím tak nějak její život končí... Manžela zahlídne jednou denně, když se vrátí z továrny... a možná ji cosi vzbudí v noci...

    Má jí kluk poplést hlavu? (Když ona se na něj lepí jak vosa na med?) Má jí týpek ukazovat hodnoty života a zážitky, které ji strhnou, zaujmou, rozvíjí? Byť s ní nechce zůstat. Pro něj je jen holkou do postele. Tomu ale ona samozřejmě nerozumí... Omámená vzrušením, zážitkama, láskou...

    Má týpek pokračovat v románku s vdanou paní? I když to časem bude znamenat rozvod rodiny?
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    Opravdu se s nikym nehodlam dohadovat o objektivnosti mych sdeleni...urcite jsou ryze subjektivni,) Jen jsem se snazila poradit ji, jak by mohla imho pokrocit...tot vse a tim bych to uzavrela:)
    HELLBUNNY
    HELLBUNNY --- ---
    DAHL: Vím to z vlastní zkušenosti..
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HELLBUNNY: Možná jo... ale nejspíš v tom pak bude úplně jiná ženská.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam