• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN:
    to s těmi zdroje jsem si ale nevymyslela, to jsou výsledky výzkumů. proč si myslíš, že krása u muže není zdaleka tak důležitá jako krása u ženy? prostě příroda. u muže jsou zase důležité jiné věci (zdroje, tak jak jsem o nich psala, jsou jedna z nich) to není nic nového a ani nic nepochopitelného. proto si myslím, že podceňovat "funkci" manžela se nemusí vyplatit - pokud je tam všechno finančně v relativním pořádku, pak je to pro takového týpka, co popisuješ, daleko těžší soupeř než se ti může jevit. škoda, že není navíc ke všemu ještě bohatý - to už by mu k dokonalosti nechybělo snad nic..kromě zdravého pohledu na sebe a na ostatní, samozřejmě :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A vzhledem k tomu, že to přeci nejsi ty, tak holt to píšu natvrdo, namísto diplomacie, kterou by sis zasloužil, kdybys byl aspoň trošku upřímnej, protože jestli je to někdo cizí, tak se tě to přece nijak nedotýká a není potřeba ho obhajovat, že...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SUNNYRAIN: to jak toho imaginárních kluka popisuješ, tak to vypadá jako póza nejistýho chlapečka, co si hraje na děsnýho světáka. A zkouší tím oblbovat ženskou, co patrně hledá jen rozptýlení, ale to by mu jaksi neseděle do pózy Toho co Ví vo čem je Svět. Prostě nejde si přiznat, že si spolu jen tak užívají, je potřeba se stylizovat do pózy nesoupoutaného světoběžníka, který má D.I.L.E.M.A a ponižovat partnerku tak, jak si ji tu popsal. Celé to je jen vytváření iluze, ale iluze, která je směšná, protože evidentně dotyčný nemá na to, aby se smířil sám se sebou a tak se raději stylizuje tak, jak ho popisuješ.

    A speciálně jestli skutečně nemáš odvahu přiznat že to je tvůj příběh. V takovém případě to ani není hypotéza...
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    ZUZKAOU: sakra, se teď nějak nechytám - póza - leštění - prosím polopatičtěji, nevím o čem mluvíš. :) a tradiční náboženství z příspěvků s klidem vynech. :)

    s Tvojí vírou Ti pomáhat nebudu, nezlob se.
    intenzivní probírání? jsem napsal sotva 10 příspěvků... věř, že na serveru probíráme mnohem intenzivněji i zajímavější témata. :) nevím, proč tohle jedno téma jakkoli vyzdvihovat. :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SUNNYRAIN: no a já ti píšu, že ta póza nesedí a naopak to působí právě jako velmi intenzivní leštění ovšem nesmí se to přiznat, protože přece v klášteře říkali, že ego je zlo.

    Hele - pokud to nejsi ty (a moc tomu nevěřím), tak co tě vede k tomu takhle intenzivně probírat dotyčného pána?
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    ZUZKAOU: týpek nemá potřeby "mít pocit že je někým". :)) ale to už jsem psal. :) čteš co píšu? ego, stejné téma. už jsem psal, že nemluvím o člověkovi, který by si potřeboval zvyšovat ego.

    TAYLES: proč to týpek dělá? podle mě některý z důvodů budou i ty, že je fajn mít šikovnou vášnivou zamilovanou holku na sex. a vůbec, s bystrýma empatickýma lidma se každej cítí fajn. nebo snad ne?
    s tou zodpovědností děkuji za názor. přečetl jsem si ho.

    CORIOLANUS: já třeba ty "zábrany oblbovat" mám u sebe také. a vzhledem k tomu, že týpek je v životě a sebepoznání a poznání obecně někde kilometry přede mnou... tak se právě divím. že on ty zábrany nemá? nebo má? a přesto dělá co dělá?
    zamilování? rozhodně. od prvního pohledu asi. určitě od první noci. (ona do týpka.) (on do ní? netroufnu si hádat.)
    mohou děti "dojet" na rozšíření obzorů svých rodičů? (ale vím, jak to myslíš. právě proto se takhle ptám.)

    ZUZKAOU: myslíš, že obava z nejistoty je u lidí silnější než lákání po nových možnostech? že by se po tom všem ještě mohla vrátit k manželovi? to se mi fakt nezdá... jak by to jako fungovalo? (to si zase neumím představit já.)

    ZUZKAOU: jestli to má týpek potřebu řešit? ne. nemá.

    TAYLES: ano. znám ženy, které na muži přitahují zdroje. ano. jsi ale přesvědčená, že se jedná o moudré ženy? nebo o ženy, kterým uvnitř cosi chybí? a znáš ženy, které od života fakt nehledají zdroje jako jednu z prvních 5 životních priorit? myslím, že zmiňovaná holka patří právě mezi takové.
    opravdu vidíš "zdroje" za tak významnou hodnotu, jakou bývá pro muže krása ženy? otázku zdůrazním - považuješ majetek za ekvivalentně důležitou hodnotu, jakou je krása? nebo budeš muset přiznat, že tyto dvě hodnoty se o několik tříd míjí...? :)

    ZUZKAOU: zalistuj stránku zpět. zjistíš, že o mně tady nepadlo ani slovo. (není špatné vědět, co člověk čteš, pak se v textu orientuje snadněji. zkus to.) :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SUNNYRAIN: prostě si superzajímavý super samec se čubičkou co jí ukazuješ svět. Tede vlastně ten známej je takovej.
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    CORIOLANUS: superlativy? spíš šlo o strohý nástin, podle mě. proč je zamilovaná? IMHO pro to JAK přemýšlí a JAK si s ní povídá.
    ano, jsem přesvědčenej, s ohledem na jeho zkušenosti, že její zamilování nejde nevidět. že nesmí být zamilovaná, to jí podle mě neřekl nikdy. Ani se takhle podle mě nikdy nebavili a bavit nebudou. tohle téma je horká kaše, okolo které se chodí...
    konec by se konal. kdyby ona začala chtít něco jiného, než vášnivé schůzky. stavět se do jiné pozice, než jen "holka na sex".

    CMLKA: souhlasím. ani já si nenamlouvám, že mezi mužem a ženou se nikdy hry nehrají. vždyť to by byl svět dost chudej, ubohej, kdyby ty jinotaje a hry vůbec neexistovaly. myslím hry kolem zamilování, kolem lásky...
    máma od dětí - přeceňujeme to? nebo podceňujeme? ano, okolo téhle otázky se motám i já... ?

    ZUZKAOU: jaký životní obzory se rozšiřujou? nezlob se, nebudu Ti odpovídat. kdo ví o čem je řeč, z textu již je v obraze. kdo neví, tomu to ani na 100 stránkách nevysvětlím, taková zkušenost je, obávám se, nepřenositelná.
    jestli se umí dotknout líp než manžel? rozhodně. pokud se tady nezačneme přít o tom, že nápaditej a hravej sex bez zábran je lepší, než "nudná povinnost". pak rozhodně.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN:
    ještě dovol, abych ti připomněla, že mužova dostupnost ke zdrojům + ochota se o ně podělit je to, co ženy na mužích přitahuje - ne pak maminku s malým dítětem, žejo. tak si radši nedělej přehnané iluze, turisto :) samozřejmě mohou být výjimky vzhledem k různým kontextům ale v podstatě je to to samé jako kdybys řekl, že muži je vlastně úplně úplně jedno, zda je žena hezká či ošklivá.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Vlastně by se na to dalo koukat jako na archetyp - sedlák spává s děvečkama, selka s cirkusákem, krajánkem a nebo nějakým muzikantem a je vlastně ráda, když se pak zdvihne a jde o vesnici dál...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Přijde mi vážně absurdní brát usazenou, vdanou ženskou jako méně svéprávnou, než kluka co odmítá převzít zodpovědnost a hledá smysl života v Indii a pak řeší jak je stráááášně nemorální a zvrhlý, když si začne aférku s nudící se matkou od dětí. Jsou to dva dospělí svéprávní lidi, že jde jen o sex si vyjasnili na začátku a pokud to ten "co ví vo čem je život" má potřebu řešit, tak to spíš vypovídá o tom, jak mu vlastně jeho póza nepřiléhá a nesedí.
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    CMLKA: to bezpochyb, v pripade citu te holky je uplne fuk, jestli je vdana, svobodna, bezdetna, tlusta, blba, fialova.. ja to jen posuzuju podle sebe a sice tak, ze cim je chlap "zakotvenejsi" tim vetsi moralni zabrany mam ho oblbovat.. pricemz priznavam, ze na oblbovani taty od rodiny koule proste nemam.. asi takhle mam zkusenost s kamaradkami-matkami, co zahybaly jen tak pro sex a co se u toho stihly zamilovat.. ty co si jen uzivaly se po par vecerech s milencem vratily zase k rodine, stastne a spokojene.. ty co se zamilovaly se rozvedly nebo resily dlouho slozity situace na ktery v drtive vetsine pripadu dojely predevsim deti, coz mi teda vzdy prislo zatracene nefer..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN:
    no na to, na co se ptáš, ti stejně nikdo jednoznačnou odpověď nedá. to si každý musí probrat sám se svým svědomím a zvážit, co mu za co stojí. nějakej důvod, proč něco takové ten muž dělá, je a asi nebude zanedbatelnej. tak proč to snižovat tím popisem jak on je takovej a ona maková.
    no a pokud si je pán jistý, že žena vše chápe, že jí řekl celou pravdu, nehraje žádné hry typu "ne" znamená "ano" a podobně - tak pak platí to, co jsem psala níže - žena je zodpovědná sama za sebe, pakliže je postavena před pravdu. to, co ona sama si z toho vysnívá - to už nikdo neovlivní a je to její věc.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SUNNYRAIN: proč by musela opouštět manžela? Jaký obzory se rozšiřujou. Prostě se chvíli nudí, tak si najde nabíječe s konzumě-romantickým aroma (sorry, pár sktuečnejch světoběžníků znám a vážně se nehojí sváděním paniček, když už, tak se párují s mladýma holčinama z komunity travelerů). Hoch má pocit, jakej je zkušenej, vona mu leští ego, protože pokud není úplnej balvan, tak se možná umí ženský dotknout líp než manžel, se kterým si začínala jako puberťačka. Ale v okamžiku, kdy by mělo dojít na nějaké změny, tak se vrátí do hnízda, protože se ji fakt nebude chtít do nepohodlné nejistoty. Ale holt zjevně hoch potřebuje mít pocit svůdce a Učitele Života.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    no nevim, me to prijde, ale samozrejme nemam vlastni zkusenost, ze se zbytecne moc precenuje ten fakt, ze je to mama od deti, protoze co si budem namlouvat, kdyz de o sex, tak se hry hrajou vzdycky, kdyz si chlap chce uzit, tak oblbuje kazdou holku (ale i opacne) a v drtivy vetsine pripadu, i kdyz jde jen o sex a i se to tak rekne, tak vzdycky ve vztahu je jeden (vetsinou teda holka), kterej to zacne brat jako neco vic, zacne interpretovat signaly jinak, zamiluje se, zacne v neco doufat. At uz jde o dva kamarady, co spolu jen spi nebo o mileneckej vztah mimo manzelstvi. Dyk to je, jakobyste rikali, ze je nemoralni spat s holkou cerstve po rozchodu nebo s nekym, kdo nema zatim dost zkusenosti, nebo s tlustou holkou, co ma nizky sebevedomi a nikdy s nikym nechodila, ta se asi taky zamiluje a asi to je taky na zacatku jasny....
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SUNNYRAIN: teda, zni to spis jako bys byl do typka zamilovanej sam, tolik superlativu :)
    jinak, jakej maji sex me nezajima.. zenska se do chlapa vetsinou nazamiluje jen kvuli tomu, jak ji suka.. otazkou je, jak se chova pred tim a po tom.. a pokud je milej a laskavej a treba si s ni povida, tak muze 100x vykladat ze je to jen o sexu, ale je to spis takovej alibismus.. jinak pises, ze: "pokud by ona to začala brát jako něco víc, než jen sex, byl by okamžitý konec schůzek" - coz je imho smesne, protoze ona to bere jako neco vic, on to evidentne vi, ale konec se nekona, cili dalsi alibismus.. na me to pusobi tak, ze jsou oba dost nevyzrali sobecci, myslejici si o sobe, ze jsou neco extra..
    proste v tomhle pribehu fandim jednoznacne manzelovi.. taky z toho duvodu, ze je zde popisovan jako naprosty pitomy hovado, co ubohou sexualni divu skoro znasilnuje.. mno, hlavne ze ji nevadi, ze ji a jejich dite zivi, zatimco ona si muze vesele zahybat..
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    Jste se tady nějak rozpovídali. :)))

    CORIOLANUS: tak nějak podobně zní moje otázka. :)
    ona sice přistoupí na JEHO podmínky, že půjde JEN o sex. ale asi každej z vás už v životě ženskou potkal a tak snad nemusím vysvětlovat, co si holka v takové situaci v skrytu namlouvá... (snad i TAYLES ví...)

    TAYLES: holka na tom co do přitažlivosti a šikovnosti v sexu fakt není zle, to jsem myslím už říkal. :) asi bych ji nenazval dračice, to zní tuctově... jednoduše tuhle holku příroda o sexualitu nepřipravila... :)

    TAYLES: týpek nemá potřebu o ní komukoli povídat. je samorost, světoběžník. trochu opak nadšenců do telenovel, ne? s kumpánama u pivka mají v klidu jiná témata, než ženský...

    CMLKA: taky máš pocit, že statistika drobných dopravních nehod v souvislosti s mateřskou dokazuje, že matkám by mělo být odebráno řidičské oprávnění? jsi všímavá! a zodpovědná. nepletu se?

    BLONDYNKA: bohatost Tvé představivosti omračuje. děkujeme za příspěvek! :)

    TAYLES: jaký je on? například zajímavé je, že v oblasti sebepoznání, pochopení lidských citů a lidských hodnot, smyslu života, ušel značný kus cesty. v porovnání s 95% populace je rozhodně o kus napřed. :))

    CORIOLANUS: také právě zvažuju, a tady se ptám, jak moc to komu připadá košer. příměr s diskotékou je pěkná analogie. ohledně vhledu do života. dva lidi to holt mohou mít různě, byť mohou k volbám oba rovnoprávně. přesnej postřeh je v tom, že kromě báječnýho sexu (a přejme jim to) v tom ona v skrytu duše čeká něco víc. i když by to nahlas přiznala málo komu. a ženy to tak mají často, že JENOM sex by pro ně dostatečnou motivací nebyl. je tedy pravděpodobné, že kromě sexu "dostává" i něco víc. čeho se její motivace chytá.

    CORIOLANUS: chladnej k ní rozhodně není. už jsem naznačoval, že jejich sex je vášnivej, pestrej, milenecký vztah, jak má být! a je určitě víc než pozornej - je vynalézavej, hravej, pozornej, chytrej... ale opravdu s tou podmínkou, že "pokud by ona to začala brát jako něco víc, než jen sex, byl by okamžitý konec schůzek". a jsem si dost jistej, že by ta slova dodržel.
    a jsem si úplně jistej, že vidí hodně (možná všechno?) z toho, co se jí honí hlavou, i když sama to nahlas nepřizná a hraje milenku jen pro sex... (viz diskotéka) ale jak už taky jinak, okouzlená, zamilovaná...

    ZUZKAOU: on pohádku nepotřebuje. ani komukoli o sobě něco vyprávět. ale že si holka v průběhu týdnů o svým milenci vyzjišťuje, to co každej ví... ono to tak bejvá... nehledě, že jen slepej by neviděl...
    Jestli je kočičkou "používán"? No... to je vlastně také moje otázka. Je to možné? Není to možné? Dobrá otázka!
    Může být týpek nepřesvědčen, že ona by kvůli němu opustila manžela? :)) Otázka zní jinak, může nevidět, že ať tak či onak, ona manžela opustit bude muset, protože se jí otevírají oči, zahlédla nové obzory... Může to týpek "nevědět"? :))
    Ale finance jsou zajímavá trefa - týpek má sice své vize a schopnosti, v jakém oboru by ho zřejmě bavilo se prosadit - na druhou stranu materialistou není. A obávám se, že ani nebude. :))) Takže je docela možné, dejme tomu, že manžel by holku uživil "líp". :) Je vztah o uživení? Je manželství o uživení? Ti nevím...

    TAYLES: holka je poměrně bystrá, velmi empatická, takže bych fakt neřekl, že hloupoučká a nechápavá. za to by sedělo "nezkušená". vysokoškolačka v Praze bude ve stejném věku protřelá životem a vztahy zcela jinak, bude mít i jiné životní obzory.
    sex s manželem - také zajímavý dotaz. nic moc. z mého pohledu nic. objektivně popsáno - po jeho návratu z továrny a z hospody mu jednou za čas podrží, než se odvalí a usne. (trochu přeháním. jen pro obraznost.)
    že by si týpek zvyšoval sebevědomí, to už jsem myslím psal minule, že to je nesmysl. sice neumím odhadnout, jestli na jeho místě se ještě dá mluvit o možnosti zvyšování sebevědomí... ale s jistotou bych tvrdil, že zmiňované oblasti života by tou půdou pro zvyšování být nemohly. :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    CORIOLANUS:
    tak morální není žádnej sex s někým, kdo je zadanej. ale to v takové diskuzi už nikoho nezarazí. tady prostě zarazil ten přístup k té ženě. protože člověk vždycky takovým poměrem riskuje mnohé..no a proč má někdo potřebuje riskovat, když je ta žena z jeho pohledu taková hloupoučká, nechápavá, usedlá a kdo ví co ještě tady padlo? v tom případě to musí být naprostá sexuální dračice, aby to vše vyvážila, a to je přece s malým dítětem a manželem světový výkon! :) ale moc chvály na její adresu zatím nepadlo..tak prostě nevim, kde je zakopán pes. ani to zvyšování sebevědomí mi tam moc nesedí, protože jak někomu může zvedat sebevědomí to, že má kolem prstu omotaného někoho takového? to už musí být v tom případě hodně špatné..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORIOLANUS: a nebo prostě hoch, co se potřebuje opakovaně ujišťovat o své genialitě je používán normální usazenou ženskou pro zpestření nudy. Donchán z Tvarožné Lhoty...
    Ovšem jaksi má k tomu pohádku jaký je to exotický, osvícený světoběžník. Odsuzovat z pozice dvacetiosmiletého turisty v indii a okolí ženskou co se vdala a má děti a chtít jí ukazovat vo čem je ten svět? A ještě být přesvědčen, že by kvůli němu opustila manžela, který ji uživí? Ehm...

    A pokud to skutečně Sunnyrainův příběh, ke kterému navíc nemá koule se přiznat, tak o to víc to vypovídá o sebepojetí a sebe-vědomí.
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TAYLES: muj tata vzdy zminoval prislovi "kdyz curak zaveli, tak je rozum v prdeli".. osobne bych to videla na to, ze mamca sice vnima, co ji pasak rika, ale pousti to jednim uchem tam, druhym ven a naprosto nesmyslne ocekava, ze to bude jinak, nez on rika, protoze se nechala okouzlit.. a na druhou stranu, dost pochybuju, ze je pasak striktne chladnej a racionalni, kdyz ji vysvetluje ze chce jen to, aby mu roztahla nohy, protoze musi byt preci planovite aspon trochu milej a pozornej kdyz mu ma ty nohy opravdu roztahnout :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam