• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tak SUNNYRAIN dostal na týden BUBUBU, takové tu nechceme - zákaz zápisu. Sice se bude ventilovat v jiných klubech, ale když do toho mám co mluvit, tak bordel dělat nebude.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Tak... a došla trpělivost... díky ti, Nyxi, za ignore...
    Jak někdo dokáže doprasit docela fajn diskuzní klub tak neskutečnými a nekonečnými bláboly...
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    MAJANA: vlastně jo - "ukázal jí co všechno by mohla mít, ale nikdy nebude" :)) - to je kruté, když to takhle "shrneš", ale jo, právě to se mi motá hlavou, jestli to je košer nebo není košer...

    pocity to vyvolává v nás všech asi velmi podobné...
    ale opravdu to "není košer", když někomu rozšíříš obzory? já si právě nejsem tak jistej, že je to "špatně". :) ale i mně "nedá spát" myšlenka, jak píšeš - "co když se pak holka po zbytek života bude užírat?"

    zrovna tahle holka se užírat nebude. období "po týpkovi" bude sice plné kopanců a jak na horské dráze... ale nakonec si holka najde pořádného chlapa a budou mít další dítě... (což zajímavost otázek k tématu nijak nesnižuje...)

    (horší/lepší poměry jsem nepochopil, ale o to tu IMO nejde... to spíš řešili členové zdejšího fóra.)

    ten vztah jí obzory rozšiřoval. a zajímavé je, jak později "to chytré" zase vyprchalo. máme to takhle všichni? když odejdou "ti chytří" z našeho života, opět zhloupneme? :))

    reakce jsou skvělé... různorodé... rozhodně je o čem přemýšlet.

    jestli byl týpek znuděnej, fracek, a blbej? takový signály nemám, myslím že ne. spíš sedí víc, co jsem o něm psal. a upínala se spíš ona na něj, ale to už bylo řečeno. :)
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    MAJANA: otazkou je, jak neuteseny ty pomery jsou, kdyz v jinym prispevku sunny psal, ze matka holku financne podporuje.. ale ono je v tom pribehu vubec spousta veci, ktere si odporuji, coz me jenom utvrzuje v tom, ze jde o blaboleni :)
    BORO
    BORO --- ---
    to moc řešíte, stejně je to ňákej fejk, kterej jenom provokuje..tohle nemůže psát soudnej člověk
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SARAJ: Jestli bude ještě prudit, tak bude.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ma auditko i spoluspravce? ja myslim, ze ban by se celkem hodil
    BORO
    BORO --- ---
    SUNNYRAIN: takovej dotaz bych měl, děláš něco krom toho, že obohacuješ inernet svým moudrem?...jako jestli někde makáš, nebo seš bohém, kterej hodně viděl a hodně toho ví a vlastně makat nemusí? tobě někdo za ty slohový práce platí?? kde na to bereš čas?
    TANAIS: ještě bych k tomu dodal..co oči nevidí to srdce nebolí
    SUNNYRAIN:jestli si cheš hrát na chytráka, zajdi za babičkou pro ňáky lidový moudro, nejsou tak dlouhý a je v nich víc pravdy, než v tvých slohovkách...nebudeš tolik unavovat a nudit
    CROME
    CROME --- ---
    ALONSY: act of true Trolling :))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CROME: Pojďme mu to dát všichni jako komentář do přátel:)
    CROME
    CROME --- ---
    SUNNYRAIN: Tak myslim, ze tohle si uz zaslouzi nejake uznani, minimalne za vytrvalou ignoranci a do nebe volajici aroganci.
    Idealne si to prosim nakopiruj rovnou do infa.

    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    Prošel jsem těch 200 vzkazů, kde se z 80% mluví mimo TOPIC. Celý ten příběh ad TOPIC a otázky, které mi z něho vyplynuly, shrnuji v tomto příspěvku, kdyby si náhodný čtenář chtěl ušetřit práci. :)



    Co si myslíte o tom, když se krásnej chytrej týpek, tak trochu bohém, nechá sbalit od mladé vdané holky? Která má maličké dítě, manžela... Taková typická nudná vesnická rodinka... A ona by chtěla víc, rozhlíží se, zakouká se do týpka...

    On ví o životě hodně. O vztahu. O lásce. Procestoval svět, hodně viděl, hodně ví...
    Ona si žije svůj nudnej život, z nenormálních podmínek utekla do obyčejnýho manželství, prosadila si dítě, a tím tak nějak její život končí... Manžela zahlídne jednou denně, když se vrátí z továrny... a možná ji cosi vzbudí v noci...

    Má jí kluk poplést hlavu? (Když ona se na něj lepí jak vosa na med?) Má jí týpek ukazovat hodnoty života a zážitky, které ji strhnou, zaujmou, rozvíjí? Byť s ní nechce zůstat. Pro něj je jen holkou do postele. Tomu ale ona samozřejmě nerozumí... Omámená vzrušením, zážitkama, láskou...

    Má týpek pokračovat v románku s vdanou paní? I když to časem bude znamenat rozvod rodiny?

    ***

    uplynul další půl rok. manžel se odstěhoval. samozřejmě se dál stará o svého potomka. kromě pouhé finanční péče se objevují náznaky i něčeho víc... "o víkendech"... vyřídit rozvodové papíry chvíli trvá...
    schůzky holky s týpkem skončily. tak trochu zkusila týpka zapojit do rodiny. když už je manžel pryč. ale týpek nechce. občas vypomůže, trochu se v tom motá, ale nechce. stále si stojí za tím, co chtěl na začátku. schůzky ano, ale pokud to nebude znamenat nic víc, než jen sex.
    ta nevyváženost je nakonec natolik bolavá, že jdou raději od sebe, přestanou se vídat.
    holka žije sama, svobodná matka.
    chlap jí chybí, a tak se rozhlíží, náhodné známosti... stará se o dítě, stará se o sebe, nebo alespoň bojuje v tomhle nelehkém období. s manželem jsou přátelé, čas od času se vidí.

    postupně z ní vyprchává ten náboj, ta "chytrost", ten absolutně pozitivní přístup k životu. situace, které ještě nedávno hodnotila s nadhledem a velkou vnitřní sílou, jsou nyní přecitlivělé, reaguje ukřivděně ustrašeně, bez schopnosti opět vidět věci z nadhledu...
    zmizel týpek... zmizelo vidění světa... (částečně.)

    je to možné? stalo se to vám osobně, nebo jste pozorovali na někom blízkém, jak díky jiné společnosti "nabere dech", rozlétne se... a ztrátou té společnosti opět "pohasne"? ztratí orientaci? umíte s tímhle zacházet? je to nějak pojmenované, dá se o tom něco přečíst? (klidně do pošty, díky...)


    ***

    týpek IMHO musel dobře vědět, jak budou věci pokračovat. že jeho tajné schůzky s manželkou jednoho dne způsobí rozvrat manželství.
    nemám jeho zkušenosti, vědomosti, vidění světa. ale když si představím sebe na jeho místě - nejsem si jistý, že bych (navzdory domluveným pravidlům) do holky šel. samozřejmě to byla ona, kdo za týpkem pálil... on se tak trochu bránil. a neubránil.
    bylo to od týpka košer? podle čeho byste se (v jeho situaci) rozhodovali vy? kdy by podle vás bylo pozitivní ve schůzkách pokračovat, až se jednoho dne manželství bude muset zhroutit? kde je ta hranice, příčina, důvod, kdy byste uměli říct sami sobě NE?

    ***

    Máma od dětí - přeceňujeme to? nebo podceňujeme?
    Když už bokovka, záleží/nezáleží na tom, zda má vdaná paní dítě?

    ***

    Holka na mateřské. Tak trochu stereotyp, dejme tomu. I když každý den přináší nové objevování. :) Ale je to tak trochu dokola, no... Kvůli čemu se zamilováváme?
    Pro finanční/majetkové zdroje? Zaujme/sežehne nás příležitost vklouznout do vyšší/ho třídy/stavu?
    Nebo duševní/duchovní vlastnosti milence? Zblázníme se do osobnosti toho člověka?

    ***

    Vyhovuje některým ženám závislost na zdrojích manžela?
    Vypovídá to něco o charakteru ženy? Bylo by to pro vás rozhodující např. při výběru životní partnerky, zda tu potřebu/touhu/schopnost závislosti na zdrojích manžela v sobě má?

    ***

    Řešíme prioritně "život", a to nám přináší "životní úroveň"? Nebo je naší zodpovědnou starostí postarat se o "životní úroveň" (sebe, dětí), a až na druhém místě zbyde čas na "život"?

    ***

    Mohou děti "dojet" na rozšíření obzorů svých rodičů?
    Je lepší udržovat "méně funkční" model rodiny, ale dítě má stále své 2 biologické rodiče někde poblíž... Nebo může být (pro dítě) lepší rodinu rozetnout, rozvést se, pokud jeden z rodičů před sebou vidí "něco víc"?

    ***

    Nakolik (jakožto manželé) se snažíte / jste spolu z "vděčnosti", co pro vás partner dělá, nebo co už jste spolu zažili, vybudovali? Je "vděk" významnou hodnotou, proč má vaše manželství smysl? Snažíte si význam této hodnoty zvyšova/snižovat?

    ***

    Když mají (manželé) dítě ... je bokovka (sex bokem) pro vztah najednou problém? Nebo vztah narušují jiné činy/myšlenky, než ten pouhý sex?

    ***
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: jdi do prdele :)
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    OUT OF TOPIC

    TAYLES: kde že :)) fórum čtou desítky lidí, mnoho z nich se bezproblémově zapojuje rozumnými úvahami, s nadhledem, v klídku... :) to, že reálná fakta přehlížíš, a že Tě upoutají výkřiky těch, co nemají co říct, a s odpověďmi si typicky neví rady (stačí nahlédnout do dalších auditek)... to jsou jen a jen Tvé pozorovací schopnosti. :) a Tvůj přínos z fóra. :) jenže jiní mají schopnosti jiné a přínos je pro ně také jiný. :) zapřemýšlej.

    ano. vždyť říkám. můj přístup k diskusím vždy byl a vždy bude - poslouchat reakce. (IMHO právě o tom diskuse jsou, že...) :) a právě dialog, reakce druhých, jsi označila za h*vno. :) znovu si přečti obsah Tvého sdělení. :)) a doporučuji se inspirovat NETTIKETOU. :) časem sama zjistíš, proč.

    TAYLES: zda někteří dokážou odhadnout pokračování příběhu, ať už ve fóru, nebo v poště, závisí IMO na zkušenostech, empatii, vědomostech. Ano, pro mnohé to bylo snadné, jak by ne. :) Pro mnohé jiné bylo odhadování v "nadliských silách". To už tak bývá. :) Mimochodem, právě ze schopnosti odhadnout stav věcí se dá velmi dobře usoudit o soudnosti člověka. A není špatné hned ze začátku roztřídit, kdo si přišel jen tak ZAKŘIČET, a kdo opravdu odpovídá k tématu. Když to tak vezmu, příspěvky těch UKŘIČENÝCH je téměř zbytečné číst. :) To už tak bývá. :)

    Mimochodem (jak již bylo řečeno), šlo mi o něco trochu jiného. O určité otázky a odpovědi, které příběh provázely. Přečetl jsem si postřehy všech. Děkuji.

    GRANTORINO: souhlas. :))) vždycky mi přišlo čtení jako obzvlášť nebezpečná činnost. a konečně mi ten pocit někdo potvrdil! ;-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    a přitom nám šel jenom převyprávět jednu story... OMG
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: jo to mínus mi patří, protože jsem včas nepochopila imbecilitu situace se bavit se Sunnyrainem...
    no nic, zase další zkušenost, kdo všechno se pohybuje na nyxu a dávat dobrý pozor na "intelektuální trolly" protože tenhle druh je obzvlášť nebezpečnej, dokonce to i dlouho vypadalo, že se jedná o diskuzi :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLONDYNKA: výrok, který by v zásadě sám o sobě mohl suplovat existenci tohoto auditka :)
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    TAYLES: když to on právě nemohl :D
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: možná ještě podotknu, že bylo od začátku zřejmé, že na té tvé story něco nesedne, jestli jsi chtěl slyšet názor na nějaký příběh nebo jestli tě zajímalo, zda někdo dokáže odhadnout vývoj situaci (který ty jsi předem znal), mohl jsi to napsat jako normální člověk
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN:

    "tak se nediv, že jsou lidi nasraní, když se ve výsledku ukáže, že někdo tím sleduje pouze to, co tím sleduješ ty - tudíž hovno" - za hovno jsem označila pouze tvůj přístup k této nyxí diskuzi

    ten svetr už nehme, nemám sílu na zbytečnosti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam