TAYLES: obávám se, že nenajdeš příklad, kde bych převracel cizí slova. :) pročti znovu, které nicky mají potřebu jakože mluvit za druhé. :))) přeju přesnější postřeh! :)
TAYLES: pokud by lidi čekali "radu" do života od veřejného internetového fóra, a to konkrétně v kvalitě tohoto fóra, bylo by mi takových lidí ze srdce líto. ale zklamu Tě. :) internetová fóra NEJSOU realita a NEJSOU tady pro rady, ani pro nevyžádané rady. tak to nikdy nefungovalo a fungovat nebude. :)
ale shodnu se s Tebou na tom, že na planetě existují lidé, které může bavit o různých tématech přemýšlet, vyjadřovat se k nim, posouvat vlastní obzory, dozvídat se nové postřehy. neříkám, že takových lidí je mnoho, kteří by rozumnou konverzaci udržet dokázali. ale existují, není jich ani málo, a všimneš si jich například i v tomto fóru... :) když budeš chtít. :)
mimochodem, já od příběhu sleduji ty reakce. což jsem napsal na začátku, řeknu to kdykoli znovu, a bude tomu tak vždy. :) a protože toto JE internetové fórum, nenapadá mě žádný ještě víc racionální přístup. :) že mě některé reakce rozesmějí? :)) ano. :)) to se ale přece dalo čekat. je na tom snad cokoli "špatného"? :) ne. to je snad běžné i v životě obecně. že. :) a to, že Ty označíš reakce druhých za h*vno... to je zase Tvůj přístup... v tom se s Tebou neumím ztotožnit. lituji.
NICOLE: víš, ono to tak na počátku časů bývávalo. na internet nemohl KAŽDÝ. byl dostupný jen na VŠ, později se k němu dostali i studenti, a teprve později vznikly takovéto "stránky" dostupné celé populaci. a tehdy, v dávných dobách, existovalo jedno slovo - NETIKETA. A fungovalo. :) Zkus si vyhledat, o jakou myšlenku to šlo... :))
SHEALA: Tvoje úvaha, že by vypravěč MUSEL vyprávěný příběh osobně prožívat, a nesmělo by jít např. o jeho přátele, je nedomyšlený. Uvažuj sama. NICK, na který reaguješ, z reality vůbec neznáš. NEVÍŠ o koho se jedná, v jaké společnosti žije, nevíš NIC. Příběh se samozřejmě týká reality. A jediné, na co se spoléháš, je vyprávění příběhu, a pokud se umíš ptát, tak sázíš i na odpovědi na Tvé otázky. NEEXISTUJE žádný, byť absolutně nejmenší, důvod, jak by se celá situace ve fóru jakkoli změnila, pokud by příběh byl o komkoli z fóra. Popřemýšlej... Snadno zjistíš, v čem se pleteš.
NICOLE: musí to být zajímavé, ta potřeba neustále druhým vkládat "do úst" text, který nikdy nenapsali. :) roztomilé. :) jak se s tím žije? :) většinou to tak bývá, že když vede tatínek holčičku do 3. třídy, odpoví ji na zvídavou otázku "co to je tolerance?" a díky odpovědi se pak holčičce žije snáz. :) ale je možné, že některé holčičky svoji otázku zaspí?
mimochodem, pokud se o NETIKETU začneš zajímat, v této souvislosti se snaž i pochopit, za co se uděluje a za co se neuděluje BAN. :) budeš překvapena. souvisí to. :) celé je to postavené s jinou myšlenkou, než jak to vidíš nyní. :) ale je jednoduché se to naučit, pochopit, případně NETIKETU dodržovat. (ok, možná jednoduché jen pro určité lidi...) :)