MAJANA: vlastně jo - "ukázal jí co všechno by mohla mít, ale nikdy nebude" :)) - to je kruté, když to takhle "shrneš", ale jo, právě to se mi motá hlavou, jestli to je košer nebo není košer...
pocity to vyvolává v nás všech asi velmi podobné...
ale opravdu to "není košer", když někomu rozšíříš obzory? já si právě nejsem tak jistej, že je to "špatně". :) ale i mně "nedá spát" myšlenka, jak píšeš - "co když se pak holka po zbytek života bude užírat?"
zrovna tahle holka se užírat nebude. období "po týpkovi" bude sice plné kopanců a jak na horské dráze... ale nakonec si holka najde pořádného chlapa a budou mít další dítě... (což zajímavost otázek k tématu nijak nesnižuje...)
(horší/lepší poměry jsem nepochopil, ale o to tu IMO nejde... to spíš řešili členové zdejšího fóra.)
ten vztah jí obzory rozšiřoval. a zajímavé je, jak později "to chytré" zase vyprchalo. máme to takhle všichni? když odejdou "ti chytří" z našeho života, opět zhloupneme? :))
reakce jsou skvělé... různorodé... rozhodně je o čem přemýšlet.
jestli byl týpek znuděnej, fracek, a blbej? takový signály nemám, myslím že ne. spíš sedí víc, co jsem o něm psal. a upínala se spíš ona na něj, ale to už bylo řečeno. :)