• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    ILLUZE: otázkou je, jestli má cenu zůstávat v něčem, co nefunguje jen kvůli dětem. Jestli je to pro ty děti v konečném výsledku nějaký benefit...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    NIKICENKO: Ještě před deseti lety to bylo jiné - hodně mužů ve vztahu zůstávalo, i když se zamilovali jinde - cítili povinnost a zodpovědnost vůči své původní rodině.
    Ve svém okolí však vídám stále častěji nový trend - když se dotyčný do nové slečny / paní zamiluje a doma to neklape, prostě jde. Existuje střídavá péče, ženy jsou samostatnější, hodně mužů je již z rozvedených rodin - prostě už tak zodpovědní nejsou.
    Jistě, existují výjimky, ale v poslední době jsem jich mezi třicátníky a čtyřicátníky opravdu moc nepotkala...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    NIKICENKO: Neber to teď ode mne ošklivě, ale když říká, že ji nemiluje - viděla jsi ty dva spolu někdy naživo, jak se k sobě chovají, a to v normální (nekonfliktní) situaci?
    Jedna věc, co říká. Druhá - jak je to v reálu... a to ví on sám nejlíp.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    NIKICENKO: nic neočekávat, milovat ho si zakázat nemůžeš. Bolí to hrozně, ale jde s tím žít. Držím palce.
    NIKICENKO
    NIKICENKO --- ---
    Nic neocekavam ale s tim milováním jeho je to horší.
    Podruhé jsem to celé ukončila kvůli tomu, že ho miluju.
    Bolí to ale. A stejně stále doufám, že se to celé změní a budeme spolu.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    NIKICENKO: nic necekat. Idealne nemilovat jeho.
    NIKICENKO
    NIKICENKO --- ---
    Nemiluje svou zenu.
    Nerika, ze ji opusti.
    Ma dve deti a miluje me. A co mam delat ja?
    MAJAJA
    MAJAJA --- ---
    SARAJ: toě se to daří/podařilo? jak dlouho?

    Mě se zdá akorát, že to jde kočírovat frekvencí setkání. Pokud je to 2x za rok,tak ikdyby to trvalo několik let a ti dva by nebyly v kontaktu po netu nebo sms, dokážu si představit posun do hranic svátků jako vánoc :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    TRUHLIK: asi o něco přicházíš, ale to jak v dobrém, tak v záporném smyslu, to mi věř. Můžu si stokrát říkat, že chci,aby to se mnou neházelo:) nemluvě o tom, že si člověk připadá jak schizofrenik.
    TRUHLIK
    TRUHLIK --- ---
    VALENTINA: Nevim jestli je co zavidet. Nepopiram, ze nekdy je ta chemie silna a je to tezke. A ja nekdy rikam, jestli o neco neprichazim, kdyz nenecham, aby to se mnou hazelo. Nicmene moje ciste muzske ja rozhodne nechce, aby se mnou cokoliv hazelo a chci se k vecem stavet vedome. A vybavuji si dalsi vyrazny efekt - kdyz jsem jednu z milenek odmitl. Rok se mnou nemluvila vubec a nedavno mi sdilela, ze ji to dost vyznamne zmenilo zivot.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    TRUHLIK: závidím, že dokážeš svoje city kontrolovat, myslela jsem si o sobě, že to taky umím, ale dost mě to samotnou zaskočilo. Možná to skutečně umí chlapi líp, než ženy.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: taky myslím, že nejde..ale je to prostě jiný typ "vztahu" nebo nějaká forma "paralelních vztahů" ..není to prostě to, na co jsme kulturně oficiálně zvyklí, ale jinak je ta škála přece hrozně široká. v každém případě to "něco" je - většinou na tom spíš přitahuje ta forma samotná - není to tak všední a je to spojena pouze s příjemným. to už je samo o sobě unikát. ale zas v tom nejsou ty další záležitosti, proto si myslím, že když má muž manželku i milenku, tak je v podstatě šťastný..nebo dokážu si představit ten typ muže, pro které je tohle vrchol štěstí, a myslím, že jich není málo. a celkem to v určitých ohledech vlastně chápu. ale mám víc spíš to ženské myšlení (spíš upřednostním tu základnu, protože je to tak naprogramované). ono taky záleží, čeho má člověk už příliš..když je všední unikát, tak je pak klasický model vlastně lepší :)
    TRUHLIK
    TRUHLIK --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Ja mel sve milenky rad. Nicmene me city jsou vesmes dost kontrolovana vec, takze rad jsem je mel zejmena proto, ze: a) nemusel jsem resit "partnerske" kravoviny - nakup, bydleni, uklid, deti apod.; b) sex; c) vztah zalozeny na videni "pouze hezkeho"

    Takze ano, bylo to s city, nicmene kontrolovanymi a velmi dobre jsem vedel, ze jde predevsim o tu jedinecnost, kterou to dovolovalo prozivat.
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    SARAJ: otazka je, jestli by me to uplne bez citu vubec bavilo... to nevim :) ciste prakticky k dosazeni orgasmu chlapa nepotrebuju, zejo :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    VALENTINA: imho nejde.. a musím říct, že zatím co jsem tak slyšela, tak ani z "chlapský" strany, i když se většinou tváří že o nic nejde.
    Ale třeba mě někdo z přítomných vyvede z omylu :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    ELISHKA: Mě by zajímalo, jestli to vůbec jde, mít s někým delší dobu sex a nic k němu necítit, i když vím, že z toho nic nebude a nesmím od toho nic očekávat. Já to teda nedokážu. Ano jde to držet na uzdě, ale je těžké, sakra těžké. Člověk si pak zakazuje už i o něčem snít...
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    Tak uprimne, asi se mi jeste nepodarilo s nekym dlouhodobe udrzovat sexualni pomer a vubec nic k nemu necejtit... Jsem asi typicka zenska :D nejaky city tam jsou vzdycky, ale kdyz vis, ze z toho nikdy nic vic nebude, mela bys dokazat je drzet na uzde a hlidat si, aby ti to neprerostlo pres hlavu. Coz jsem ja v drive zminenem pripade podcenila, a to byla chyba - ted uz to vim :)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    TANAIS: to je docela zajímavá otázka k zamyšlení. Imho záleží na tom, jak si kdo vykládá důvod žárlivosti, takže odpovědí může být spousta.
    Já si třeba myslím, že žárlivost je naprosto přirozený stav, stejně jako vztek nebo radost, která se nedá nijak potlačit, pouze utlumit. Někdo je od povahy žárlivější víc někdo mín.
    K Elishky případu si myslím to, že žárlila z důvodu ne nějaké exkluzivity, ale protože evidentně do tohoto mileneckého vztahu investovala už i city (ostatně sama to přiznala v tom, že by ho ráda měla pro sebe, byl-li by dostupný). Já si třeba myslím, že jakmile někdo udržuje dlouhodobější milenecký vztah, už to není jenom o tom, že tě to s tím člověkem jenom baví, protože to můžeš dělat se zástupem dalších lidí, kteří tě uspokojí uplně stejně, ale už je v tom prostě něco víc a začíná se to dostávat do roviny jiného vztahu, který je ale v kolonce "milenecký", což z podstaty věci znamená bez závazků. Nicméně znamenat to může cokoliv, nezabrání to ale člověku se citově nezainteresovat. A tady pak naprosto samozřejmě přichází žárlivost. Žárlit na manželku nemá smysl, protože evidentně není hrozbou, proč by jinak byl ten člověk se mnou, žejo...za to jiná pěkná mladá holka, to už je něco jiného. Nehledala bych za žárlivostí na milence nic racionálního, je to stejný jako v jakémkoliv jiném vztahu bez ohledu na to, jestli se mu říká manželský, partnerský nebo milenecký.

    Před pár dny jsme o žárlivosti diskutovali s kamarádem, ale na přetřes přišly bejvalky. Je to stejně nepochopitelný a nepopsatelný jako žárlivost k jiné milence. Každej ví, že "by se to nemělo a není pro to racionální důvod" a přesto se to děje naprosto běžně. V našich rozhovorech už jsme několikrát došli k tomu, že celá tahle problematika je opravdu stavěná jen na přístupu každého jednoho člověka a jeho nátury. Někdo by řekl, že kdo nežárlí nemiluje, jiný zase řekne, že žárlivost je naprostá zbytečnost a znakem majetnictví k druhé osobě.

    Takže si myslím, že na otázku: proč žárlíš na milence?....musí mít zákonitě každý svojí odpověd podle toho, jak sám osobně vnímáš důvod nevěry. Jedna otázka...sto odpovědí
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ELISHKA: jestli Tě tahal za fusekli a mlžil, že možná jednou jo... tak buď ráda, že se to nakonec provalilo a že jsi svou budoucnost nevložila do rukou takovýho blba :-) Vážně bys chtěla být s někým, kdo opustí rodinu a děti? Jak dlouho by to trvalo, než by opustil Tebe kvůli jiný, mladší?...

    Jinak trefná definice. A to i přes to, že netuším, kdo je to Arthas :-)))
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    Tak uprimne, ja taky nemela jen jeho... Ale mela jsem jasno, ze jeho chci, kdyz bude dostupnej. A k tomu on se vyjadroval, ze nevi, ze do pul roku se rozhodne, ze mozna jo, ale ted neni vhodna chvile o tom premejslet... A dycky si nezapomnel postezovat, ze doma je to zase jeste horsi nez driv. Tak me takovejhle konec nasral, no :)
    Jinak jsem dosla k tomu, ze je to asi jako s Warcraftem. Muzes hrat, ale za zadnych okolnosti si nesmis myslet, ze ta hra je realita. A nesmis se zamilovat do Arthase :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam