• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PSYTRANCE007: "Slečno, nechcete si zašukat?"
    "Sprosťáku! Jste ještě nedostal přes hubu?"
    "Dostal, mockrát... Ale občas si i zašukám!"
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TANAIS: tak obcas se nejaka najde. Za pokus clovek nic neda:-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ... a nehlašte se všechny :-)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TANAIS: cemu bych se mel divit?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    PSYTRANCE007: a divíš se? Když se po sobě přečteš? :-D
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TANAIS: z mladych holek jsem uz vyleceny, maloktera to ma v hlave srovnane. Shanim nejakou starsi ale ty moc zajem nemaji o mladase:-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    PSYTRANCE007: nesmíš lovit v nejmladších vodách, ideálně je najít někoho, kdo je na tom stejně ;)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    BLONDYNKA: delas jako kdyby zenska nemela chute:-)osobne kdybych se rozvedl, tak do dalsiho vztahu urcite nejdu a jen bych si uzival. Se zenou se rozvadet nechci ale kdyby nejaka roztahla tak si dam rict. Jestli z toho dotycne preskoci je ciste jeji vec.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VALENTINA:
    PSYTRANCE007: Přijde mi úplně stejná sviňárna obelhávat ženu,která ženatému uvěří ty obvyklé žvásty, že se rozvede, žena mu nerozumí, blablabla. Každému ženatému, který jen jednou jedenkrát vyslovil tyhle fráze, patří, aby se s ním žena rozvedla a milenka ho kopla do prdele.


    PSYTRANCE007: A speciálně pro tebe - samozřejmě, že za to může on a jen on. Milenka je (v diskutovaném případě) svobodná žena, která nejen že nemusí přemýšlet o jeho odpovědnosti, ale navíc často ani neví, že milostpán je ženatý. Ty tvoje snahy tvrdit, že on je vlastně téměř nevinný, pač má potřebu "povyražení", jsou směšné.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    BLONDYNKA: moje rec (viz prispevek vyse). Delas, jak kdyby z toho vseho tezil jenom ten chlap a za vsechno mohl on. Zapominas ale, ze naklonnost je oboustranna a pokud se ji to nelibi, ma se na to vykaslat nebo v opacnem pripade drzet krok.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    BLONDYNKA: tak milenka šla do toho vztahu, předpokládám, dobrovolně a ubližovat ještě další osobě(manželce) mi připadá zbytečné.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PSYTRANCE007: haha, chlap, který prachsprostě lže a podvádí dvě ženy, je norma, zatímco když toho má jedna dost a řekne to té druhé, je to sviňárna. Cheche.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    a pak nechapu jednu svinarnu-ze milenka jde a naprasi vse manzelce.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Je to jednoduche-dlouhodobe manzelstvi je stereotyp a nuda,proto vetsina chlapu hleda nejake povyrazeni. Kdyby se s milenkama dalo mluvit na rovinu a vse jim rict, nebyl by problem jenze zenska chce bud vztah nebo nic takze co zbyva chlapum? Vodit je za nos a tezit z toho co nejvice dokud to jde. Kdyz uz to hold prestane byt unosne tak poslat milenku do haje a hledat jinou. Vetsina chlapu to ma na rozdil od zen trosku jinak-kvuli zamilovani rodinu nenici.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ILLUZE: mně to taknepřijde,že by to bylo jiné v tomhle ohledu než před deseti lety. Spíš mi přijde, že tohle se u chlapů mění s věkem a počtem dětí, stejně jako u žen.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    VALENTINA: záleží na míře a na důvodu onoho "neklapání"
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    VALENTINA: ale to těžko zhodnotíš zvenčí, to musí vědět ti dva konkrétní lidé, kterých se to týká

    a chtěla jsem tím příspěvkem říct jedno - když se muž zamiluje, tak hodně mužů v dnešní době prostě od původní rodiny a partnerky odejde za "hlasem svého srdce", když ne - je velmi jednoduché zabalit onu skutečnou situaci "já ji nemiluji - jdem na to, ale nic ode mne nechtěj a poraď si se svými city, jak chceš"
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    VALENTINA: neni, a imho to dost tech chlapu vi... takze kdyz zustavaji, tak z jinyho duvodu, nez z tech obligatne opakovanych "nemiluju, neklape, ale deti..." bud nemaj koule na zmenu, nebo lzou.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    ILLUZE: otázkou je, jestli má cenu zůstávat v něčem, co nefunguje jen kvůli dětem. Jestli je to pro ty děti v konečném výsledku nějaký benefit...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    NIKICENKO: Ještě před deseti lety to bylo jiné - hodně mužů ve vztahu zůstávalo, i když se zamilovali jinde - cítili povinnost a zodpovědnost vůči své původní rodině.
    Ve svém okolí však vídám stále častěji nový trend - když se dotyčný do nové slečny / paní zamiluje a doma to neklape, prostě jde. Existuje střídavá péče, ženy jsou samostatnější, hodně mužů je již z rozvedených rodin - prostě už tak zodpovědní nejsou.
    Jistě, existují výjimky, ale v poslední době jsem jich mezi třicátníky a čtyřicátníky opravdu moc nepotkala...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    NIKICENKO: Neber to teď ode mne ošklivě, ale když říká, že ji nemiluje - viděla jsi ty dva spolu někdy naživo, jak se k sobě chovají, a to v normální (nekonfliktní) situaci?
    Jedna věc, co říká. Druhá - jak je to v reálu... a to ví on sám nejlíp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam