• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VALENTINA: ja myslim, ze pokud vylozene ex nebranis ve styku s detmi a on na deti vylozene nesere, ze se to nestane...
    spis asi jde o to, aby decka rychle pochopila, ze zivot neni pohadka a laska nebyva na celej zivot..
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    VYHULENY_UFO: tak já to svým dětem udělala, takže čekám, že mi to taky jednou vyčtou, že jsme s manželem nezůstali spolu:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VALENTINA: vo tom zadna, ale me to proste smrdi tim, ze jsou deti tak trosku rukojmi svych rodicu.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    VYHULENY_UFO: mám to ze svého dětství naprosto stejné jako ty. Ale fakt nikdy nevíš, co je pro koho lepší, to ukáže čas.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: a majetek jsme delili i behem naseho bezdetnyho rozchodu, preci jen bejvalka do myho bytu a hypoteky neco ulozila.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NTR23: i kdyz je to fakt, ze je to takhle asi pohodlny... servis porad jede asi az na ten manzelskej sex ..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NTR23:
    VALENTINA: ja nevim, myslim, ze deti dobre poznaj, ze tatinek s maminkou si na rodinku jenom hraje. ja ze svy zkusenosti od svych rodicu jsem zastancem nazoru, ze nema smysl drzet svazek jenom kvuli detem.
    //moje matka rikava, ze se mela nechat s fotrem rozvest, protoze ten svazek nemel po deseti letech smysl. citil jsem to i ja jako dite, ze ty hratky na rodinu jsou jen hratky pred navstevami, babickami a tetami...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    VALENTINA:
    VYHULENY_UFO: Nejen děti. Nemusíš řešit půjčování dětí. Když někam jdeš, tak se stačí domluvit a ten druhý je doma. Víš na co se můžeš spolehnout od manžela/manželky. Nemusíš dělit majetek.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    VYHULENY_UFO: tipuju že právě kvůli těm dětem. bez dětí se odchází snáz.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KUATO: tak to hodne stesti, ja bych nemel nervy na to resit dve kundy v jedny domacnosti. ale pripominas mi myho zamestnavatele, jenze ten uz ma kluky kolem 30+, takze nevlastni bratricek a sestricka jim prilis nevadi, stejne jako ze maji dve babicky z nichz jedna je mladsi nez oni :P

    NTR23: a k cemu to ma smysl zit jako pratele nebo bracha se segrou? neni lepsi bejt sam?
    //ptam se proto, ze jsem po 11letech ukoncil vztah,bez deti nastesti, jelikoz zit "se segrou" ve 40 letech mi neprijde ok...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    KUATO:
    VALENTINA: Navíc vlastní názory se většinou v v průběhu času měni. To co mi před pěti lety přišlo jako totální nesmysl mi dnes už tak nepřijde.
    KUATO
    KUATO --- ---
    VALENTINA: no jo, pred rokem jsem si to myslel taky, ale ted mi to vlivem okolnosti nezbyva nez nejak vymyslet :o)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KUATO: mi prostě přijde, že počet 3 je nevýhodný, jak ve vztahu, tak v přátelství, vždycky je někdo navíc:)
    KUATO
    KUATO --- ---
    VALENTINA: tak, imho na to nejde vytvorit zadny mustr. musi se usit naprosto individualni reseni, ktere bude zohlednovat osobnostni nastaveni, potreby i zaseky a komplexy (ktere se muze a nemusi darit resit) vsech zucastnenych osob.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KUATO: já bych tedy druhou ženu ve své domácnosti nechtěla, a v posteli už vůbec ne:) ale cokoli vyhovuje vám třem,je v pořádku:)
    KUATO
    KUATO --- ---
    VALENTINA: nedelam si zadne velke sny, uvidime, zda je to vubec mozne. mozna bude lepsi, kdyz zustanou (zit) oddelene, ale zit pokupe je vyhodnejsi protoze vic casu dohromady. jinak jsem bud s tou nebo s tou. jakym zpusobem zorganizovat a travit cas v posteli je druha vec :o). to bych tady ale nechtel resit.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KUATO: tak tenhle model by už byl asi na mě moc, ale jinak mám pěkný vztah k svému muži(snažím se) i k jeho milence:)
    když jedou s našimi jejími dětmi na dovolenou, tak jim udělám svačinu(všem:)
    KUATO
    KUATO --- ---
    NTR23: ja jsem se svoji zenou cca 15 let. od meli jsme radu rozepri, z nichz s nekteryma jsme nebyli schopni hnout. mame uz vetsi dve deti. pred pul rokem jsem si nasel milenku, protoze me zena uz dlouhodobe srala s nekteryma svyma vychovnyma metodama, ktere na me zkousela aplikovat. po trech mesicich jsem ji o tom rekl. pocital jsem s tim, ze si budu balit kufry (a to navzdory tomu, ze statek, na kterym zijem jsem zdedil ja - pocital jsem, ze ona by tam s detma zustala a ja bych tam dojizdel vypomahat, aby se z toho neposrala), nicmene ona moji druhou zenu nejak akceptovala, seznamil jsem je vzajemne, ted nas navstevuje obcas na vikend. i kdyz jsme meli nedavno nejake krize, tak ty jsme ustali a paradoxne nam to s manzelkou pomohlo vyjasnit si, ze spolu dal chceme byt, protoze toho co nas spojuje je mnohem vic nez veci co nas rozdelujou. druhe zeny se ale nechci vzdat, protoze mi je tez velmi blizka. decka jsou v pohode. daji-li bohove, udrzime to, damy dokazou prekonat sve strachy, ktere v nich jeste trochu hlodaji a mohli bychom se nejak casem sestehovat dohromady, az se deti osamostatni, protoze jak rika prislovi "kdyz se sejdou tri sobi, tak se radost nasobi" :o).
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    NTR23: no ja mel jednu takovou kamaradku, se kterou jsme ani nic nemeli jen proste chodivali ven, jezdili po akcich a tak a jednou za cas ji hrablo a zacala psat vzdycky moji zene. Ona ne ze by proti ni neco extra mela ale nebyla prilis odvarena z toho, ze travim cas s jinou a tehle to vyslovene delalo dobre.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    PSYTRANCE007: to je teda divné smýšlení
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam