• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    rozbalit záhlaví
    KWJET
    KWJET --- ---
    kdyby to někoho zajímalo, taky tady je video z minulýho víkendu na cimbuří.. http://www.youtube.com/watch?v=rj4i2am6SoI

    HELLOMAN: u hostivařský přehrady v praze? ne, ale když se domluvíme tak není problém změnit lokál..
    HELLOMAN
    HELLOMAN --- ---
    chodite nekdo u hostivarsky prehrady?
    KWJET
    KWJET --- ---
    lajny praha dnes od půl 2 víktov.. seeya Q
    KWJET
    KWJET --- ---
    KROTITEL: no šárka je spíš dlouhodobej projekt - nejdřív se musí celej setup vychytat na zemi, chce to si tu lajnu aspoň párkrát přejít, protože zkoušet to na místě je peklo.. :D joa nevim jestli jsem to říkal, ale je to 55 metrů, takže celkem drsný.. hustokrutej prasakr :D ale případný zájemci maj samozřejmě možnost ozkoušet, jestli si troufnou..
    jinak dneska jdu na vítkov zkoušet novej hupcuk, tak doražte, budu tam cca od 12..
    seeya Q
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    KWJET: V tej Šárce to bude gdy??? beru sedák a smyce a tuhle jedinečnou situaci musim zkusit. jestli to je teda možný??? doufám že nebudu v hardworku.
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    KWJET: nevim jestli dneska, ale urcite bych se nekdy prisel kouknout jak to delate a pochodit tez :-)
    KWJET
    KWJET --- ---
    ZISKEY: hned na kraji.. je to vidět už od mekdonaldu..
    LUNIX: lajna od ocúnu je fajn, ale na napnutí 15 metrů nepotřebuješ multiplyer, dvoukladky se hoděj (specielně ty od SBI se zabudovanym blokantem, ale daj se pořídit i levnější, od Campu jedna za cca 600,-) ale taky to jde bez nich.. je celkem dobrý pořídit si na natahování lajn do 30 metrů sehnat další popruh, klidně nějakej slabší, ale s malou průtažností a napínat lajnu přes něj.. prostě z něj uděláš single kladkostroj a cvakneš to do line-lockeru na lajně.. nevim jestli bych se chtěl tahat pokaždý s kladkama a všim železem kolem, když si jdu natáhnout 15ku.. jak píše xyz, možná lepší je pořídit hupcuk (2,5 tunovej vyjde na cca 600,- sám jsem si ho minulej tejden objednal na tahání delších macků), ale u něj je potřeba udělat soft-point, protože je taky celkem těžkej a hlavně z něj nemam dobrej pocit, když zůstane v systému.. což ale není žádnej problém, stačí hupcuk cvaknout do prusíku na lajně, napnout, zalockovat a povolit hupcuk..

    joa btw. dneska lajny praha cca od 5 na vítkově za barákem.. budem se smoldou ladit šáreckej setup.. tak přiďte pochodit.. ;)
    seeya online Q
    Q
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    jsem zvedav, jestli se to nebude nejak blbe pretacet a taky jestli to pujde nejak rozebrat po pouziti ;-)
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    XYZ: urcite je, on asi i ten zakladni zpusob napinani pres 4 karable funguje dobre a nestoji skoro nic. ja spis pocitam s tim, ze (skoro) vsechny ty veci vyuziju i jinak, nez na napinani slackline. jednu single velkou kladku uz mam, podle mych vypoctu mi chybi jeste jedna mala (300), jedna dvojita (1700) a jedna s blokantem (1500), coz se da prezit a krome te dvojite se urcite bude vse hodit i na jine pouziti.
    XYZ
    XYZ --- ---
    LUNIX: Není už lepší (levnější) sehnat nějaký starý 'hup-cuk'? Nějaký řetězový, nebo ocelo-lankový napínák? Když vidím tu hromadu kladek a tři (?) blokanty, tak to není zrovna levnej HW...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LUNIX: paráda !!! :)
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    hello, koupil jsem slackline set http://www.bouldershop.cz/karta.php?id=3408 a uz jsem byl 5x venku zkouset. jde to docela v pohode, myslim ze budu brzo potrebovat neco delsiho, tak jsem se rozhodl, ze vyrobim neco takoveho (ten napinaci mechanismus):
    http://www.youtube.com/watch?v=2OKKJWZExl0
    prozatim s puvodnim popruhem ze setu, cimz se dostanu realne z nejakych 13m na cca 16m a taky vyresim problem postupneho pomaleho povolovani line, kterym set trpi. bude to docela velka investice do HW(prestoze nektere potrebne veci uz mam), tak doufam, ze to bude stat za to... urcite dodam nejake info nebo foto, az to dam dohromady. :-)
    ZISKEY
    ZISKEY --- ---
    KWJET: kde mas v planu natahnout tu sarku ?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KWJET: stejně je tam chcavo, takže asi žádná škoda :) příští tejden bych se pokusil dostavit .. kurva, nestál jsem na tom asi 3 měsíce, budu si muset natáhnout nejdřív něco kratšího :D
    KWJET
    KWJET --- ---
    tak zítra nikam nejdu, musim do liberce k zubařovi, takže se uvidíme asi až na cimbuří.. dorazí někdo? příští tejden mam v plánu nějakej long, potřebujem natrénovat na Divokošáreckej hajlajn (55m) :D takže kamon lecgou..
    Q
    KWJET
    KWJET --- ---
    dneska vítkov za chvíli vyrážim, budu testovat zbrusu novej vynállez, tak kdo dorazí, ten uvidí.. Q
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KWJET: já se ten čtvrtek pokusim pořešit, snad by to mělo klapnout :)
    KWJET
    KWJET --- ---
    T_MAX: no obvykle tak 3 lidi, přestože je praha slackerů plná.. :D problém je v tom, že většina lidí je v práci, takže asi bude jediný řešení ty srazy posunout na pozdějc.. mě taky začíná škola, takže nebudu mít takovej frajcajt, ale zase chodit uplně za tmy se mi nechce.. :) no tendle čtvrtek je zatim předběžnej, ještě se uvidí.. noa o víkendu hlavně cimbuří!! hajlajn 25 m, obrovská expozice, takže kdo může a troufá si ať dorazí (bližší info na slacklajvu ;))
    zatim Q
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KWJET: Kolik tak chodívá lidí? Myslim, že čtvrtek by snad šel, ale ještě si to potvrdíme tady, jedu dneska služebně pryč a neni uplně jasný, kdy se vrátim!
    BIDA
    BIDA --- ---
    ahoj, je tu nekdo kdo lozi po lajne taky nekde mimo prahu? treba hradec kralove?
    KWJET
    KWJET --- ---
    T_MAX: na slack není nikdy dost zima, když se teple oblečeš, tak není co řešit.. ;) když zrovna nesněží/neprší, tak se dá chodit vždycky.. zima je ideální na longy, tam stejně jdeš pár minut v kuse a jediný co tě drží v prostoru je tenoučká lajna vedoucí odnikud nikam.. jestli končíš mezi 6-7 tak není problém session posunout, na vítkově jsou dobrý místa hned u lamp, takže by mohlo bejt vidět i večer.. myslim, že třeba ve čtvrtek bysme mohli dát srázek, seženu něco delšího, btw. dneska jsem učinil převratnej vynález, takže kdo dorazí, ten uvidí.. ;) :D
    seeya online Q
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam