• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    rozbalit záhlaví
    KWJET
    KWJET --- ---
    EBENY: jo já pudu!! čtvrtek ideál, stromovka.. klidně i dřív, jestli by bylo možný.. já mam čas celej den a rád bych natáh něco pořádnýho, mam novou, ještě nechozenou stovku a rád bych využil její plnej potenciál.. ;) ale sám to nenatáhnu, takže každá ruka bude dobrá.. klidně přiveď i kamarády ;) + natáhnem kratší lajny, samo.. :) těšim se Q
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    EBENY: ja ve 4 vyzvedavam viza do indie a pak jdu na stenu, takze se mnou nic nebude. o vikendu jsem taky pryc (i v patek), z tohodle tydne uz muzu jen zitra, kdyby to slo takhle brzo. jinak pristi tyden se snad jeste nejaky cas najde, doufam.
    EBENY
    EBENY --- ---
    ok, to nevyslo, pak uz jsem nebyl ana nyxu.. tak teda navrhuju ctvrtek od 15:00 stromovka nebo letna? jestli teda nebude prset... o vikendu budu mimo prahu, ale rada bych poznala zdejsi slackline crew:)
    KWJET
    KWJET --- ---
    LUNIX: no já přijedu do prahy asi v 5 což je dost pozdě na tahání lajn.. :( tak kdyžtak enjoy lajny, enjoy india a seeya later kajmane ;)
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    toz co zitra odpol, sel by nekdo nekam? optimalne riegrace, nebo letna.
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    dneska ne, mozna zitra, ale jeste nevim jiste, kdyztak napisu. jestli to nevyjde, tak uz to vidim na lajnu az v lednu, az se vratim z indie. pristi vikend nemuzu a pak uz asi nebudu stihat;(
    KWJET
    KWJET --- ---
    EBENY: a sakra, zejtra zrovna jedu dom :( co takle se domluvit na příští tejden? btw. další víkend bysme se smoldou rádi dali další pokus na šárce, tak kdo bude mít čas ať kouká dorazit.. :) podrobnosti nebo změnu plánu budu avizovat dostatečně dopředu ;)
    Q
    EBENY
    EBENY --- ---
    nechcete zitra nekdo odpoledne pochodit ve stromovce, kdyz nebude prset?
    KWJET
    KWJET --- ---
    a kua, tak jsem si při odpolední freestajlu na dlouhý mrše najebal koleno.. :roll: takže uvidíme, jak se to bude příští dny chovat, každopádně teď to bolí ouej, takže zejtra asi moc chodit nebudu.. no každopádně se ozvu, zatim Q
    XYZ
    XYZ --- ---
    KWJET: Jo jo, taky závist :) něco na Moravě by nebylo?
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    KWJET: zavist :-) ozvi se, ve stredu bych mel mit cas.
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KWJET: Hurray z Kwjetaka je podnikatel !!! :)
    Kluci usatí - tak až půjdete ozvěte se - zkusim si zač je toho lajna !!!
    KWJET
    KWJET --- ---
    LUNIX: čau, no já jsem teďko v ostrově na ukončovací hajlajn akci.. :) v sobotu jsme natáhli v Tisý hajlajn na Dogu (cca 18m dýlka), přešel jsem já, Smolda a Mirka! (Smolda povidal, že je o pro ženský světovej rekord, protože Lost Arrow Spire má "jen" 17 metrů.. :D) potom včera opáčko první hajlajny v ČR (v Ostrově, cca 16 m, paráda), urvali jsme lajnu při napínání 35 m hajlajny :D a dneska prší jaxvině, takže akorát kalíme Pod Císařem.. :)
    zejtra se eště uvidí, jestli vymyslíme eště nějakej hajlajn a jedem dom... takže třeba ve středu nebo tak bysme mohli jít něco natáhnout, podle počasí.. ;)
    dám vědět ;) Q
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    zitra (dneska) asi zase riegrace cca od 12-13 hod, kdyby mel nekdo zajem. planuju nejakou kratsi lajnicku.
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    KWJET: supr, vypada to dobre :-)
    kdy planujes dat nejakou lajnku? rovnou si od tebe nejaky drobnosti objednam pri ty prilezitosti.
    dneska jsem byl v riegrech testovat svuj vylepsenej mechanismus napinani, momentalne uz s celkovou nosnosti 25kN a luxus. jen uz mi 29m statiky (neco pres 5m efektivne) staci na napnuti ty 35m gumy z provaznictvi na florenci jentaktak :-)
    KWJET
    KWJET --- ---
    ofíko spuštěnej www.slackshop.cz no jupí...
    teď už jen samá pozitiva a sociální výhody... :D
    Q
    KWJET
    KWJET --- ---
    BUDDHA: čááu buddhos.. hele jedu dneska domu na North Gang Meeting u Vojda.. nechceš přijet? info kdyžtak na Grůwru.. na lajny pudem, ale jindy, tendle wýkent nestíhám.. ;) see ya Q
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Hleda se Kwitko - jez vytahne sve kamarady na linu - znacka TENTO VIKEND :]
    KWJET
    KWJET --- ---
    HELLOMAN: jj, ten vzoreček to povidá v těch jednotkách, ve kterejch zadáš W - tíhu slackera; joa Sag samozřejmě přesně v půlce..

    LUNIX: co dneska zajít na vítkov? já tam budu od 3 s blabošem, tak kdyžtak doraž ;)
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    HELLOMAN: jo, to je ono, tak supr, silu mame spravne :-)
    HELLOMAN
    HELLOMAN --- ---
    LUNIX: ten VYKWJETUV :-) to muze rikat v "kg", a ne v Newtonech... to by docela sedelo protoze sin(arctg(x)) je "podobny" x, a pak az na ten desetinasobek za gravitacni konstantu je to uplne to samy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam