• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KWJET: Ctvtek fajn - pomuzu natahnout :) See ya
    EBENY
    EBENY --- ---
    KWJET: to zni super, od 15:00 mi do toho neco vlezlo, takze 12 ideal...
    ukladam cislo a zavolam. tu stovku pomuzu maximalne natahnout, jsem zacatecnik :) a zkusim vzit jeste par lidi. tesim se
    KWJET
    KWJET --- ---
    LUNIX: no jestli bude počasí, tak pudem stopro dřív.. mam volno celej den, takže tam asi naběhnu už od rána.. trochu to tam vomrknout, najít flek, natáhnout něco na rozehřátí.. viděl bych to třeba ve 12 před branama výstaviště? pro ostatní - moje číslo je 721276884 tak kdo dorazí, ať se ozve a já povim, kde jsme..
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    KWJET: jeslti pujdete driv, tak dej vedet, asi bych se nachvili stavil (ale bez lajn, jen pomoct, mam cas cca do tech 4).
    KWJET
    KWJET --- ---
    ZELENY_CAJ: hehe tendle článek už byl minulej tejden někde jinde na netu, akorát to novinky zkopčily.. :D celkem vtipná je diskuze k tom článku, lidi jsou evidentně hajlajnoví odborníci.. no jinak doga byla super, smolda jede teď na víkend na singáčskou akci nabrat novej matroš, takže zas bude co drtit.. :) se těšim, třeba i na mě něco zbyde.. :D tož slacklajnový publicitě a publicistice hajl Q
    KWJET
    KWJET --- ---
    EBENY: jo já pudu!! čtvrtek ideál, stromovka.. klidně i dřív, jestli by bylo možný.. já mam čas celej den a rád bych natáh něco pořádnýho, mam novou, ještě nechozenou stovku a rád bych využil její plnej potenciál.. ;) ale sám to nenatáhnu, takže každá ruka bude dobrá.. klidně přiveď i kamarády ;) + natáhnem kratší lajny, samo.. :) těšim se Q
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    EBENY: ja ve 4 vyzvedavam viza do indie a pak jdu na stenu, takze se mnou nic nebude. o vikendu jsem taky pryc (i v patek), z tohodle tydne uz muzu jen zitra, kdyby to slo takhle brzo. jinak pristi tyden se snad jeste nejaky cas najde, doufam.
    EBENY
    EBENY --- ---
    ok, to nevyslo, pak uz jsem nebyl ana nyxu.. tak teda navrhuju ctvrtek od 15:00 stromovka nebo letna? jestli teda nebude prset... o vikendu budu mimo prahu, ale rada bych poznala zdejsi slackline crew:)
    KWJET
    KWJET --- ---
    LUNIX: no já přijedu do prahy asi v 5 což je dost pozdě na tahání lajn.. :( tak kdyžtak enjoy lajny, enjoy india a seeya later kajmane ;)
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    toz co zitra odpol, sel by nekdo nekam? optimalne riegrace, nebo letna.
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    dneska ne, mozna zitra, ale jeste nevim jiste, kdyztak napisu. jestli to nevyjde, tak uz to vidim na lajnu az v lednu, az se vratim z indie. pristi vikend nemuzu a pak uz asi nebudu stihat;(
    KWJET
    KWJET --- ---
    EBENY: a sakra, zejtra zrovna jedu dom :( co takle se domluvit na příští tejden? btw. další víkend bysme se smoldou rádi dali další pokus na šárce, tak kdo bude mít čas ať kouká dorazit.. :) podrobnosti nebo změnu plánu budu avizovat dostatečně dopředu ;)
    Q
    EBENY
    EBENY --- ---
    nechcete zitra nekdo odpoledne pochodit ve stromovce, kdyz nebude prset?
    KWJET
    KWJET --- ---
    a kua, tak jsem si při odpolední freestajlu na dlouhý mrše najebal koleno.. :roll: takže uvidíme, jak se to bude příští dny chovat, každopádně teď to bolí ouej, takže zejtra asi moc chodit nebudu.. no každopádně se ozvu, zatim Q
    XYZ
    XYZ --- ---
    KWJET: Jo jo, taky závist :) něco na Moravě by nebylo?
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    KWJET: zavist :-) ozvi se, ve stredu bych mel mit cas.
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KWJET: Hurray z Kwjetaka je podnikatel !!! :)
    Kluci usatí - tak až půjdete ozvěte se - zkusim si zač je toho lajna !!!
    KWJET
    KWJET --- ---
    LUNIX: čau, no já jsem teďko v ostrově na ukončovací hajlajn akci.. :) v sobotu jsme natáhli v Tisý hajlajn na Dogu (cca 18m dýlka), přešel jsem já, Smolda a Mirka! (Smolda povidal, že je o pro ženský světovej rekord, protože Lost Arrow Spire má "jen" 17 metrů.. :D) potom včera opáčko první hajlajny v ČR (v Ostrově, cca 16 m, paráda), urvali jsme lajnu při napínání 35 m hajlajny :D a dneska prší jaxvině, takže akorát kalíme Pod Císařem.. :)
    zejtra se eště uvidí, jestli vymyslíme eště nějakej hajlajn a jedem dom... takže třeba ve středu nebo tak bysme mohli jít něco natáhnout, podle počasí.. ;)
    dám vědět ;) Q
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    zitra (dneska) asi zase riegrace cca od 12-13 hod, kdyby mel nekdo zajem. planuju nejakou kratsi lajnicku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam