• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    rozbalit záhlaví
    KWJET
    KWJET --- ---
    GEORGESS: vítej v rodině :D zasvěcovací párty na bišíku je nejlepší, co může bejt.. já tam bohužel nebyl, ale dokážu si představit, jak to tam vypadalo :D tož šlak hajl Q
    GEORGESS
    GEORGESS --- ---
    heh, udělal sem si radost, tak na silvestrovskym bišíku sem poprve přešel krátkou lajnu (4M) na půdě, tam a spatky a několikrát za sebou a opilej a střízlivej a je to mazec a budu v tom pokračovat tak
    slack hail
    KWJET
    KWJET --- ---
    lajny liberec - zejtra slacksession v parku nad Castou.. od 12..
    KWJET
    KWJET --- ---
    GEORGESS: hehe no já padal mockrát, loni v zimě i hlavou o šutr.. :D ale je to o tom se dycky zvednout a zkusit to znova.. :) byls v brně jo? to byla dobrá akce, akorát jsme se v pátek na tom rautu nějak zmohli, takže to bylo pak pobleju se/nepobleju se.. :) njn tak zas někdy Q
    GEORGESS
    GEORGESS --- ---
    KWJET: přísně videjko, v brně ten komentátor tvrdil že tě nikdy neviděl spadnout :) ,,, asi neviděl toto videjko :) a nebo tě neviděl nikdy chodit :D
    Hezkýý
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    KCHARI: A dokonce aj lezu hehe!
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    KROTITEL: sem netusil ze jezdis i chodis :)
    KWJET: video moc pekny, i ta hudba k tomu ladi. jen ty titulky... :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    KWJET: Teď jsem se vrátil z bajkeřiny a jsem tuhej. a hlavně to stejně neumim :)) potřebuju zase začít v klidu od krátkejch a postupně prodlužovat.
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KWJET: příští vík, bych to s tebou zkusil. Něco najdi - můžem dát něco kratšího sím pěkně .)
    Jinak taky si myslim, ze ta hudba tam seděla, jen prostě titulky jak v 90.letech se mi nezdají ouplne košer! :)
    KWJET
    KWJET --- ---
    KROTITEL: hehe ta muzika se k tomu právě nejvíc hodí :D
    todle já poslouchám furt, kolouch to tam dal sice sám od sebe, ale udělal mi velkou radost :D celý to místo je neskutečně psychedelický, takže psajtrenc je absolutně na místě ;)
    btw. dneska večír možná pudu najít (a popřípadě natáhnout) nějakej novej pražskej Ubran Ninja hajlajn, takže kdyby měl někdo zájem ozkoušet, tak se můžem domluvit ;)
    slak hajl Q
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    KWJET: Až na tu muziku supér. mohla bejt trochu lepší, ale proti gustu žádnej dešputát!
    krásná práce! jen tak dál!
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KWJET: jj, koukal jsem - trochu jsem nepochopil ty popisky, jinak hezky videjko! :) Pekna podivana, vsechna cest chlapci!
    KWJET
    KWJET --- ---
    jo tady je dyžtak videjko z Wild Sarah, kdyby se někdo nudil :)
    http://www.youtube.com/watch?v=w2tpzQkpJhw
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    LUNIX: to jo. tohle se nikdy nenaučim :((
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    Ty seš hovado! nejprve ten žofín, řikám dost dobrej nápad!
    jen bych se bál že by mě odtamtud odvezli fízlové.
    To je asi jako když jsme kdysi skákali kajnovku z barandovskýho mostu. skočili dva a třetího nakládali do auta na výslech. práskli nás lidi co bydlej dole v hlubočepích, prej jsme sebevrazi, hehe!

    A wild sarah to je moc moc přísný, jen bych řekl že je to víc jak 57 metrů, ale zdání klame:))

    Hodně dalších provazochodeckých úspěchů a v zimě se sejdem na buldru!
    KWJET
    KWJET --- ---
    LUNIX: i po lajně se dá chodit po slepu ;) stačí to trénovat :)
    LUNIX: jo ten long je taky rykórd ;) jináč srovnávat sleklajn a tightrope je dost těžký, sice u obojího šlapeš na čemsi ve vzduchu, ale chová se to oboje naprosto jinak + tyč v ruce a kotvení lana po určitejch vzdálenostech prostě z provazochodectví dělaj trochu jiinačí sport než je slack ;) nevim kde to bylo, ale viděl jsem dokonce mistrovství světa v tightroupu, někde v asii přes řeku, to lano mělo přes kilák a nejrychleší borec to dal za 11 minut.. :D po tom laně skoro běžel.. po longlajnách se běhat nedá..
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    KWJET: congratz. ta 152 metrovka je taky ceskej rekord na long, nebo nekdo dal delsi? :-) dal nekdo delsi nez ten cinan, nebo to se nepocita mezi slackline? (ono se asi tezko zjistuje po cem vlastne chodi, zdroje nemam, ale ani jsem moc nehledal)
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    KROTITEL: paska pres oci taky dobra. I v "man on the wire" se mluvilo o tom, ze to ten frantik dava i poslepu. to bych taky chtel jednou umet. :-D
    KWJET
    KWJET --- ---
    BUDDHA: ahoj buddhos, soráč nejdřiv za to Zetko, jsme byli s jankem už hrozně kantáre, tak jsme šli dom.. jinak sobotní longlajn pohoda, zopakovali jsme 152 m lajnu na rozchození :D potom večer ninja urban hajlajn u národního divadla na žofín - fotky here http://kwjet.rajce.idnes.cz/Longline_session_Stromovka_Ninja_Urban_Highline_Prague/ to byla prča jaxvině :)
    noa neděle šárinka, napli jsme, zkoušeli jsme, dostávali jsme naprdel, ale tesně před vypršením časovýho limitu to padlo! :) Janek a já jsme to přešli jednim směrem, na druhej nezbyl čas.. novej českej rekord, šárinka má po přeměření 57 metrů dýlky a 40 metrů vejšky.. hustokrutejprasakr, jsem dojebanej jaxviň ale stálo to za to :) fotky here http://kwjet.rajce.idnes.cz/Wild_Sarah_Highline_-_57_m_long_-25.10.09/ ale snad budou ještě nějaký lepší + video od koloucha snad do pátku :)
    tož slack hajl Q
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    LUNIX: Slušnej hovaďák. ten netopír je luxus :))
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam